Kızlar geçen hafta gün vardı ben katılmamiştim beni aradı hadi birlikte gidelim dedi bende kibarca dedimki anne hamur bana dokunuyor yedigim an şişiyorum dedim 26 haftalk hamileym oda sen şimdiden sişersen ilerde nolur sana dedi tamam dedim kırmadım gittim
Gittik işte 1-2 saat sonra yemek falan yedik orda ben fenalaştim bayginlk gecrdim kendime gelmem yarım saatimi aldı acile götürcem seni dedi gidelim iyi olur dedim kadinlarda götür dedi kaynanama ordan kalktik sonra 2 saat kadar yine bekledik hadi kalkalm diyorum kalkmiyor kaynanam en son kalkti eve giderken sen iyisin acile gerek yok dedi götürmedi akşam oldu yine hissizleştim ellerim titredi o arada kendi annem aradi napyosun nasilsin falan diye anne beni acile götururmusunuz iyi deglm dedim anlattm olanlari annemde sagolsun geldi babamla göturduler beni serum taktilar bana annem o an sinirlenmiş kaynanami aramiş ama sakin konuştum dedi bidaha kizi biyere goturme daralmiş serum taktilar demiş
Kaynanam da benide alın acile getirin demiş annemde ben varim yaninda iyi şimdi demiş gayet iyi konuştuk dedi ertesi günde kaynanam eşimi aramiş senin karinin annesi böyle böyle diyor bidaha onu bi yere goturmem demiş eşimde geldi bana kizdi üstüme geldi sözde kaynanam beni bu hafta özel hastaneye götrcekti sözü vardi 6 ay ol götururum diyodu oda yalan oldu sanırım benim suçum annemin kaynanami arayp böyle demesi annem zaten kariişmaz bana kaynanan ne derse onu yap der hatta bugun aradi kizim kaynanai yemge davet et dedi aradim.ettm gözüm kesmiyor dedi ben tavir yapmadim hic bisekilde ama kaynanamn tavir yapmasi bana sacma geldi
K.bakmayin uzun oldu