30 yaşında bir gorumcem var 3 çocuğu var
Kizim olduktan sonra bir hâller oldu
Deli gibi çocuk istiyor
Ama eşimi istemiyor niye yapmıyor anlamadım
Annesine gelince BENIM kızımı sevmeye geliyor
Ama kafayı yemiş gibi davranıyor ver emzireyim acıkmış dediğimde açılmamış elleme
Seni sevmiyor beni seviyor
Ona bakma bana bak diye gerzekce şeyler söylüyor seviyesi benim le denk olmadığından tartışmak istemiyorum
Ama sınır olmuyur da değilim
Akıl verin
Geçmişte bana çok zararı olan biriydi şimdi ise iyice sapıttı
Bebeğini onunla sakin yanlız brkma 1saniye bile ne edecgi belli olmaz.. verme ccgunu ona mümkün olduğunca saplanrti halinegetirrse işiniz iş olur:(
Görümce görmiyim seni ömrümce de
Çatlakmı ne görgüsüz kıskanç fesat hiç sevmem yası ile ağzı aynı ayarda olmayan insanları yani yaşı gibi davranmalı biri azcık ağır olur kadın dediğin cıvıklık bu kadar gıcıklık bi bayana yakısmaz bnde görümceyim yasım 33 yeğenim var ama hiç doğdu doğalı ne fesatlandım kıskandım nede gelinimize vöyle saçma s.alak seyler söyledim ne demek seni sevmiyo annee o anneee hey allam
Senin bebise aşık olmuş , görümcek ☺☺❤☺
Kız onunda mı üç oğlu var kızı mı yok niye aminemizi kıskanıyo kıskanç
Çocuğumu ben ne zaman istersem o zaman kucağına alırsın onun anası benim kendi doğurduklarını al kucağına derdim ben olsam. Zaten kıskanç bir yapım var seni sevmiyor beni seviyor dicek ha bana söyleyeceği son şey o olurdu sanırım en nefret ettiğim şey annecilik oynayan akraba bozuntuları. Oracıkta hallediverirdim onun ağzını torba gibi büzerdim
Aaa ver bebwgimii defol git deee birak cocugumu de ben olsam kafayi yerdim dokundurtmam yavrumaa
Aaaa benim görümcemi anlattın kız elti olmayalım mı biz
Seni aşırı kıskanıyor belliki ona birşey diyipte seviyesine düşme derim fakat çocuğunu onunla tekte bırakma bence
1,491,368 soru
24,370,645 cevap
347,995 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın