0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (1,424 puan) tarafından

K

image

kızlar bugün dana bacağı kemiği  aldim iliği için bayağı bir suyunu degistirdim kanı gitsin diye  bi kere kaynattım suyunu döktüm kanli suydu  şimdi kısık ateşte güzelce kaynamakta bu kemiğin içinde gözüken yumuşak şey ilik mi ???

5 Cevaplar

0 oy
(820 puan) tarafından
Evet canim ama o tam 12 saat kaynamasi gerekiyor kisik ateste
tarafından
Aaa nasıl yaa ben duduklude 2 saat pisiriyorum kemiğin içinden cikiveriyor olmuyor mu öyle ??
(820 puan) tarafından
Tam vitaminli olmasi icin tami tamina 12 saat gerekiyor canim ben baska bilmiyorum
(1,424 puan) tarafından
Canım araştırdım normalde 12 saat ama 6 saatte oluyor
tarafından
Peki sizin ilik suyu jöle gibi oluyor mu ? Benimki sapsarı oluyor ama jöle gibi olmuyor.
(820 puan) tarafından
Koyulasiyor sonra isitinca sivi hal aliyor tekrar
-Reklam-
0 oy
(98 puan) tarafından
Evet canım ilik bu
0 oy
tarafından
Evet ilik. Ben kaynattigim su pet siselere paylarken içine ondan da parca koyup buzluga atiyorum. Pişince içinden lop diye çıkıyor o.
(1,424 puan) tarafından
Hımmm acaba ben kaynatıp neye koysam yaaa :(
0 oy
tarafından

Valla onu bilmiyorumda ben yiyodum acayip güzel tadı var onun belki çoğu kişi sevmez onu ama anneannem de yapardı hep kemiği kırar içindekini yerdim yani :)

(1,424 puan) tarafından
Ben pek sevmem oyle yumuşak  şeyleri  canım o yüzden bilemedim :D
tarafından
Bi denesen çok  lezzetli ama tabi dediğim gibi çoğu kişi sevmez
(1,424 puan) tarafından
Oğlum yicek canım ben deneyememmmmmm :D
0 oy
tarafından
Evet canm ilik o  iyice pisir jöle gibi oluyo zaten

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 115 göst.
8 Mart 2021 Aile kategorisinde Canselll__ (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 215 göst.
0 oy
3 cevap 118 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 462 göst.
1 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,973 soru

12,102,200 cevap

36,419 kullanıcı

...