0 oy
457 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,188 puan) tarafından

Alırken neye dikkat etmeli?

Marka çokta önemli mi?

Kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

9 Cevaplar

0 oy
(1,865 puan) tarafından

En İyi Cevap
İç haznesi ve düğme kullanılı genelde aynı, belki ebatları değiyir ama büyük alma. Zaten amaç küçük gıda porsiyonlarını ısıtlak veya çözdürmek hızlıca.O yüzden marka çok önemli değil tabi çokta dandik olmasın sonuçta yiyecek koyacaksın. Zarar konusunda da bilinen bir zararı yok bunların hepside birer görüşten ibaret ama pyastik şeyler,içinde koyma ısıtacağın gıdaları birde metal alimünyum birşey kesinlikle koyma. Kabısacası kullanım talimatına uyduğun sürece bir zararı yok. Radyasyon konusunda da eöde telefon bilgisayarda daha çık radyasyon var mikrıdalgadaki zarar verecek niteyikte değil. Ben pem annemlerde hemde kendi evimizde sürekli kullanıyorum ısıtmak dışında buz çözdürme fonksiyonuda çok seviyorum. Bana göre gerekli bir cihaz.
tarafından
Aynen öyle:)
(3,188 puan) tarafından
Çooook teşekkür ederim canım ☺️
-Reklam-
0 oy
(6,073 puan) tarafından
Çok radyasyonu var bence yaklasma fişi çekekikken bile radyasyona devam ediyor ayrıca isittigin yiyecekler de de oluyor 

Bu zamana kadar yapabildiysen mikrodalgasiz bundan sonra da yapabilirsin 
tarafından
Biz kalabaligiz mecburiyetten kullaniyoruz ama soyledegin cok sagol dikkat edicem artik gidip basinda bekliyodum:D
(3,188 puan) tarafından
^_^
Tamam canım
(2,349 puan) tarafından
Hee sana dedm mistik eren bayagidir gormuordm seni de :)))
(6,073 puan) tarafından
Allahtan numaram var da whatsapp durumlarindan birbirimizin yaşadığını görüyoruz:D
(2,349 puan) tarafından
:))) hahsha dgru
0 oy
(728 puan) tarafından
Bende arçeliğin var ama aldım sadece bir iki kez kullandım çokta gerekli birşey değil aslında 
(3,188 puan) tarafından
Lazım olduğu zamanlarda var aslinda ama bilemedim..
0 oy
(5,909 puan) tarafından
Ben kullaniorum bazi yemekleri isitirken cok isime yarior ama bence cokta gerekli birsey degil korkmaz benimki esim is karsiligi almisti bir magazadan
(3,188 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ☺️
0 oy
tarafından
Benimki arçelik ben memnunum zaten genelde aynı oluyor ısıtırken felan kullanışlı bence 
(3,188 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️☺️☺️
0 oy
(1,174 puan) tarafından
Kaynanam a101den aldıydı bitane tak kouyyor ıstıyor iyi baya:d
(3,188 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️☺️
0 oy
tarafından
Canim bizim ki arcelik dgayet guzel
(3,188 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Canım benimkide vestelin 6 yıldır arada bi kullanıyorum ama arada bir çok da gerekli mi bilmiyorum yer tutuyor 
(3,188 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim ☺️ :*
(3,141 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(437 puan) tarafından
Samsung un geniş hazneli 10 yıl garantili içi seramikli olanı var harika tavsiye ederim 
(3,188 puan) tarafından
Teşekkür ederim bakiyim :)

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 176 göst.
8 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Öykü'mün öykü sü (363 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 308 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
8 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde BEBEKALPARSLAN (204 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,896 soru

23,627,234 cevap

307,127 kullanıcı

...