0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (9,718 puan) tarafından
Kızlar selam bı kac gundur dıkkat ettim hıc bı ıs yapamıyorum mutfagım son gunlerde bulasıksız hıc bır an gecırmıyo yerler ev keza öyle bebegımı mutfakta pusete koysam yatmıyor mama sandalyesine koyuyorum bı sure sonra aglıyor yere koysam dönüyo geri dönmezse aglıyo.Napıyonuz günü nasıl gecırıyo nasıl iş guc yapıyosunuz? Benım gunum kızımı uyutmakla gecıyo resmen 45 dakka uyuyo gerı kalkıyo ama yorgun kalkınca da dızırdanıyo cok kotu hıssedıyorum

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnan ki bende öyleyim çok huysuz yaa resmen tuvalete bile gidemiyorum
(9,718 puan) tarafından
Bır ay oncesı iyiydi hareketlendıkce resmen baglıyolar elını kolunu :( ayagımds uyuyo bırakmaya korkuyorum
tarafından
Bende sürekli sallıyorum ya uykusu bir saat bile değil gece desen uyku diye bişey yok
(9,718 puan) tarafından
Evet gunduz uykuları sıkıntı su an bı saatı gec kindir ayagımda uyudu du bakalım nolacak
-Reklam-
0 oy
(864 puan) tarafından
Biz de 6 aylık olacaz o kadar yorgun ve uykusuzm ki hiç gücüm kalmadı  çok mızmız ya hiç durmuyo yemek zor yapym lavaboya zor gidiyom bide yarın misafir gelecek ev dağınık ya napcm bilmym
(4,695 puan) tarafından
Benim oğlum da 5.5 aylık güya erken kalktım yarın 25 kişilik misafirim var temizlik yapayim pastaları bugünden yapayım dedim ama nerede oğlum sabahtan huysuzlaniyo bırak misafire hazırlığı evimi toplamaya daha fırsatim olmadı
(9,718 puan) tarafından
Gelenler insallah lafcı degıldır canım
(864 puan) tarafından
Allah hepimize kolaylık versin nolack böyle ya
(4,695 puan) tarafından
Yok canım benim ailem gelecek ev görmeye biz yeni memlekete taşınıp ev kurduk da
(9,718 puan) tarafından
Ya hayırlı ugurlu olsun canım :)
0 oy
(7,932 puan) tarafından
Hemen hemen aynıyız. Oğlum diş çıkarıyor beyaz altta bir tane göründü. Çok huzursuz sık sık emmek istiyor. O ağlarken ev işi yapmayı içim el vermiyor. Ev savaş alanı gibi Allahtan sık misafirim gelmiyor
(9,718 puan) tarafından
Benımde oyle kapımı iten yok gurbetteyım emmek de ıstıyo dıyemem zaten en bastsn beri emmesi ezıyetlı bakıyorum ama dıs yerlerınde de bı degısıklık yok
0 oy
(5,518 puan) tarafından
Benim oglumda oyle yattigi an temizlik yapiyorum 
(9,718 puan) tarafından
Yatınca ses yapmaya korkuyom kız anında uyanıyo
0 oy
(6,762 puan) tarafından
Örümceğe koyuyorum 15 dk . 15 dk da ne yapabilirsem yapıyorum sonra biraz oynatıyorum oturtuyorum etrafını yastıklarla destekliyorum oyuncakları ile oynuyor birazda. O sırada da diğer işlerimi yapıyorum canım akşama kadar böyleyiz ☺
(9,718 puan) tarafından
E kolay gelsın orumcek bende alıcam galıba ya
(6,762 puan) tarafından
Al canım çok işe yarıyor arada koyuyorum ben
0 oy
tarafından
Ben hiç bir iş yapamıyorum uyumuyor da surekli kucakta gezmek istiyor herşeye ağlıyor tükendim resmen
(9,718 puan) tarafından
Kıyamam kımsedr yok zaar yanında yorende o da kotu cocuk yap yap dıyenlerın hıc bırı ortada degıl demi
tarafından
Aynen valla dogur bakarız diyenler aramıyor bile
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Canm ev dursun surda iki dakka wc gidemiyom banyo yapamiyom 5 aydr mizmiz surekli aglak
(9,718 puan) tarafından
Yaa kıyamam bızımkı bu ara basladı bıraz diş sıkıntısımı bılmem.
(2,720 puan) tarafından
Allah yardm etsin hepimizede
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Gündüz iki kere uyuyor birinde ev isini yapıyorum birinde yemek yapıyorum çoğu zaman yemek bile yiyemiyorum bebek uyanikken.  6 buçuk aylık oldu ve son 1 haftadır çok huysuz 
(9,718 puan) tarafından
Diş mi çıkaracak acaba?
(7,155 puan) tarafından
Bilmiyorum belki de öyledir canım ama devamlı ilgi alaka istiyor hep oyun oynamak istiyor evin diğer odalarına götürünce susuyor salona girince ağlamaya başlıyor sanırım sıkıldı sürekli evde olmaktan malum havalar soğuk:(
(9,718 puan) tarafından
Maalesef canım ya kesfetmek ıstıyolar ama cıkarılacak vakıt degıl soguk nefesını kesıyo ınsanın.
0 oy
tarafından
Saat 11 den beri tuvalete gidicm hala durmuyor kucak kucak çığlığı basıyor indirince yukarıda ki şikayete geliyor birde eşim de nöbetçi ki olsa da baba da bile durmuyor uyucskta bnde temizlik yapıp yemek yicem pek sanmıyorum bakalım 
(9,718 puan) tarafından
Kız tuvalete gunde ıkı kez bazen bı kez gırıyorum bılıyomusun
0 oy
(7,126 puan) tarafından
5 gun sonra 6 aylik olcak ben cozumu yurutecte buldum canim valla onunde oyuncaklar ve bi tanesinde muzik var ona vurdukca caliyor bu onu baya bi oyaliyorum son 4 gundur bu sekilde cok ama cok rahatim
(9,718 puan) tarafından
Iyı masallah canım bakayımda bende alayım olmadı özgür olursa hosuna gıder belkı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 68 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde melikeili (523 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.