Kizlar benim bu ikinci evliliğim çok şükür şimdiki eşim iyi ilk olan domuz ben oğluma 6 aylık daha hamileyken beni aldattı her boku yedi şiddet aklınıza gelecek her şeyi yaptı beni hor gördü herkezin içinde asaladi 17 yaşında verdiler beni ona ailem görücü usuluyla hiç benim yanımda durmadılar herkez çekiyor dediler katlan dediler katlandım en çok da çocuklarım için katlandım ikinci çocuğu da amcamın lafiyla yaptım beni dinle dedi düzelir dedi ben dedim düzelmez diye ama sen beni dinle dedi ve ikinci çocuğu da yaptım bana eziyetinden erken doğdu ve yürüyemiyor sp hastası neyse kızım 4 yaşındayken beni yine dövdü ayağımkirildi kendisinin sidetinden kaçarken neyse hastane falan derken polis ifademi aldı sikayetci oldum sığınma evine girdim sonra dayım benim arkamda durdu boşanmak için mahkemeyi açtım ne annemin umrunda ne babamın daha engel olmaya çalıştılar o adam zengindi tanıdık insanlardı elleri çok güçlüydü çocuklarımı bana vermediler aldılar benden 10 yaşında oğlum kızımda 5 yaşında şimdi o domuz evlenmiş benim cocuklarimida kendi annesi gile bırakmış hiç umursamıyormuş çocukları o kadını ve onun çocuklarına bakıyor bugün oğlumla konuştum telefonda ağladı anne babam bize bunu yapıyor diye elimden de birşey gelmiyor ki almak istiyorum ama onların eli çok güçlü heryere uzanıyor vermez ne yapicam bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi ne olur benim çocuklarım için dua edin ne olur ben hiç iyi değilim hemde hiç
Ah canım yaa Allah yardımcın olsun
En çok kendime kızıyorum kendim ondan kurtuldum ama çocuklarımı kurtaramadım çok caresizim sadece dua istiyorum kizlar sadece dua
1,493,351 soru
24,400,048 cevap
350,071 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın