0 oy
885 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (181 puan) tarafından

Kızlar bugün a101 e gittim aktüel ürünlere baktım. önceden interneten baktığım tek fiyat olan ürünler düzenleyici olarak baktığm 2.50 tek fiyat ken orda etikette 3.50 du ve yine tek fiyat arasında olan baska bir ürün 2.95 di sabah gittim çocuğu eşime bırakıp sonra eşim arayınca koştur koştur geldim fişe bakmadım ewe gelince baktım ki 2.50 deniliyor ama fişte hepsi farklı fiyat geçmiş aradım müşteri hizmetlerini şikayet talebinde bulundum ben burda 3 5 lira peşinde değilim ama insanlara böyle sahtekarlık yapmak zorunda değiller yani bana geri dönüş yapacaklarmış ne için yapacajlarsa artık bn onların cewabını bekliyorum fakat sizlerde yaptınız mı bugün alışveriş falan yada yapacak mısınız merak ediyorum her mağazamı yoksa burda ki mi böyle yapmış tek,

HAA BİDE S*****KASİYER PATATESİN YERİNE ELMA GİRMİŞ FİYAT OLARAK DİKKATSİZLİK YANİ

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bi bahane bulurlar yok efendim eski urundu vs.
-Reklam-
0 oy
tarafından
3 5 liranın peşinde değilim deme, olcaz tabi 3 5 lira vermeden onlar bize ürün vermiyorlar maesef. 

Dediğin şeye denl gelmedim ama bizi burdaki a101 hep 5 kuruş, 10 kuruş eksik veriyorum kasada kalmamış diyo.  İnsan o an bişi diyemiyo ama bidaha olsa şikayet edicem bnde snn gibi
tarafından
Evet sanırım anlaşmışlar bundan sonra  isticem gidin dükkandan alın falan dicem
(181 puan) tarafından
Ewt haklısın bana da öyle diyorlar ama 5 kuruş eksik olsa ürünü vermiyorlar bide öyle bir durum da var yani
(1,435 puan) tarafından
Kesnlikle bilerk yapiyolar gunde kaç bin tane 5 kurus icerde kaliyo
tarafından
Adamlar bir kuruş piyasada yok diye hep sonu 99 kuruslu fiyat basıyor düz alıyor parasını her satılan 99 kuruslu üründen birer kuruş birer kuruş dünya bir para kırıyorlar resmen haram yiyorlar haksız kazanç ben istiyorum 1 kuruşumu bile ya da alisverisimi ona göre yapıyorum para uzmanı etti bizi bu a101 bim şok "D
(1,435 puan) tarafından
:):):):):)
0 oy
(105 puan) tarafından
Tebrik ederim iyi yapmışsın z tuket ıcı hakkı diye bir sey var kandırmak sa niyetleri biz de susmyalaım valla iyi ettin şikayet etmekle 
(181 puan) tarafından
Ettim ama bu konuda herkesin bilinçli olmasını istiyorum ve fişi herkes kontrol etmeli bence
0 oy
(864 puan) tarafından
A neden böyle yapmışlar ki geri iade et belki yenilenmemis kasada fiyati
(181 puan) tarafından
Kasa ile alakası yok canım ve fiyatı kocaman yazıyor Du yani ama broşür de tüm plastik ürünler 2.50 yani
(864 puan) tarafından
Soyledinmi onlara
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Maalesf dikkat etmeyen müşterileri çk guzel kazıklıyolar
(181 puan) tarafından
Kesinlikle
0 oy
tarafından
a 101 e gittigimde hep 50 kurus 25 kurus eksik veriyor eve gelince farkediyoruz bi iki defa denk geldim öyle cok sinir bozucu gerçekten insani saf yerine koyuyorlar
(181 puan) tarafından
Arayın tüketici haklarına şikayet edin
0 oy
tarafından

Bu resmen milleti enayi yerine koymak oluyur , etiket fiyatları ayrı fiste gösterilen fiyat ayrı ...

0 oy
(586 puan) tarafından
Vala ben hata bir ürün aldığımda eksik para verdiğimde bişey demiyorlar yani 
0 oy
(820 puan) tarafından
saklama kabimi aldin annemde aldi .. 2.50 tu .. 
0 oy
tarafından
3 5 tlnin peşine düş bence canim. Az para degil. Devir 10 krşun bile pesine dusme devri.
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Dünde bnm basima geldi bir danino almistim cocuklara iki die gecmis kasiyer ewe gelip fise baktim sasrdim tekrar götrdum valla banane bide ewet o plastikler katalogda 2.50 dio oraya gidince fiyat degsik olyor ya
(181 puan) tarafından
Maalesef
0 oy
tarafından
benimde eşim hiç fişe bakmamış bakasım geldi bi baktım 5poset ücreti kesilmiş ama eşimde bir poşet vardı dedimki bi yerde poşetini unutmadin dimi annegile falan verdin mi dedim yok dedi fişi gösterdim şaşırdı aaa bu ne ben bi tane poşet aldım dedi yani demem o ki kariyerler çok dikkatsiz bizlerde nede olsa bakmıyoruz dikkatsiziz ama burda giden 2lira için değil bu şekilde kim bilir neler gider okadr dedim söyle bak uyar diye ama pesine düşmedi 
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Yoğunluktan dolayı patatesi elma diye geçmiş olabilir bu düzeltilir 5 kuruş 10 kuruşa gelince kariyerle ilgili sorun değil ana kasada para kalmıyor o yüzden öyle  bir sorun oluyo şikayet edecekseniz müdürü edin çünkü bütün sorumluluk onda fevri davranmayın her insan hata yapar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 37 göst.
0 oy
0 cevap 23 göst.
0 oy
5 cevap 150 göst.

413,449 soru

12,447,416 cevap

46,194 kullanıcı

Kategoriler

...