0 oy
580 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşime çok sınır oldum işi gereği bütün çalışma arkadaşları bi arada bi haftadır demin aramış işte yemeğe gitcez kimle dedim Is ark yok selma fln dedi selma da şirkette çoğu ise bakan bi kız ve bu kızla esimin vhatsap konuşmalarını görmüştüm kavga sebebi olmuştu esime kanki diodu fln eşimde ona sonra ant gitmişlerdi iş için eşim hava nasıl sorunca bi abla bikiniyle dem8sti eşimde hani çek resim. Dem8sti geyik muhabbetleri daha unutamıyorum kızlar ya :( esimede dedim ben seni iş için yolluyorum yaptina bak dem7stim enayi gibi hissediyorum bilmiom demiştim hiç öyle hissetme fln günlerce açıkladı ben senin gururunu kırmam vs vs kalkmış ben onu unutmadan onunda yemek ortamında olcani söylüyor napardiniz siz olsa

11 Cevaplar

+1 oy
(7,480 puan) tarafından
Yani haklisin ama ayni ortamda çalışıyor mus canim yemeğe gitmesede hergun ayni yerdeler. Simdi esine trip atsan uste cikmaya çalışacak. Oncedende bise olmadığına ikna etmis seni. Simdi tepki versende farkli olmucak. Bilemedim inan. Bende sevmem evli adamlarin baska kadınlarla kanki muhabbetini ama iste maalesef oluyor. 
(7,374 puan) tarafından
Valla ben olsam  kızı kenara çekerim konuşurum güzelce ☺
(7,480 puan) tarafından
Himm anladım canim. Cok haklisin kim olsa kıskanır yani. Ama dediğin gibi kiskandigini belli etmekte iyi olmuyor adamlar havaya giriyor:/ Rabbim korktuğumuza uğratmasin. Valla kimse beni yanlis anlamasin ama keske kadin erkek bir arada calismasa dıye kanun ciksa nasil guzel olur. Bizdr rahat ederiz adamlarda :)
(7,480 puan) tarafından
Ah bu kadınlar bizleri kadınlığımizdan utandiriyor. Zaten en son agzlarina yuzlerine edilmeyi hakediyorlar....
(7,374 puan) tarafından
Güzel olurdu. Yada kızlara koca bulurdum eşimi görmesin gözleri yeterki ☺
(7,480 puan) tarafından
Valla zaten cehennemde en cok kadin olacakmis sebebi ortada ne diyelim
-Reklam-
+1 oy
(661 puan) tarafından
Kıyameti kopartrdm bn olsam valla , esim isyeri pikniğine götürmüstu tamstım ordaki kizlarla flan  neyseki icim rahat şimdilik ,  esimede guveniyorm karsiya guvenmiyorm ama kizlari taniyinca rahatladm ,  numaralari da var kizlarin sen de tanissan belki rahat eder icin 
(661 puan) tarafından
Kisilik meselesi  cnm , esini cok skma ama bunalirsa yapmicagi varsa da yapar guzellikle konus kaygilarini endiselerini anlat , ayni seyi ben yapsam naparsn flan de empati kurmasini sagla ama ustune cok gitme cnm
+1 oy
tarafından
Gebertirim valla sende iyi sabır var 
tarafından
Neden kıskanıyor gibi olmak istemiyorsn canım. Bunu başka şekillerde belli et kıskançlık değilde
0 oy
(7,374 puan) tarafından

Bende çok sinirliyim eşime :angry:

(7,374 puan) tarafından
Hamileyim beni hiç anlamıyor hep bağırıyor nolcak. 3 ay kaldı inşallah doğuma. Alışverişe çıkalımdiyom. bana elbise bile almıyor ya.
0 oy
(903 puan) tarafından
Hangi mantikla msjlasyrlar ve bu kdr samimi  bende kuzenlerimle msjlasrm bu jdr samimi onun gözüne  sokarim  sen iyi daynmmssn
(903 puan) tarafından
Kesinlile vallh syleee canmm ben olsam demstm
0 oy
tarafından
Kıskandık sıra erkeğin aklına sokarsin canm bunu bağırarak falan değil başka yollarla çözmeyi dene. Erkekler o tür şeyleri akıl edemezler sen sürekli dillendirirsen aklına sokmuş olursun. Benden tavsiye canm. 
tarafından
Bende bilemedim şimdi ama erkeklerin yapısı bu aklında yoksa bile konuştukça beynine giriyor biliyorum.
0 oy
(1,866 puan) tarafından
Bennolsaydim gidip katilirdim yemege. Madem erkek erkeğe değil hanımlarda var belki diğer erkeklerde eşlerini getirir hep beraber vakit geçiririz de. Ben şahsen gidiyorum eğer erkek erkeğe değilse bayanlarda varsa. Ikincisi gidecekxdurumda değilse de sana sormadan böyle bir karar aldığı için iptal etmesini söyle. Tabi seni dinlemez gelmezse de ara acil gel de eve.buda olmazda ciddi bir tavır koy. Siz artik elisiniz rızkınız kararınız herşeyimiz ortak. Bir plan yapacaksa ilk başta senin haberin olacak. Sen öyle ortamda olsaydın o ne derdi. Burada kadını sakinndile getirme, daha çok ilgini çekmesine sebep olursun. Çünkü o kadın olmazda başka bir kadında olabilir. 
0 oy
(2,059 puan) tarafından
Valla sonuna kadar haklisin ne sacma şeymiş o öyle ozaman senide götürsün 
0 oy
(3,444 puan) tarafından
O olayı yaşadınız diye söylemese daha mi iyiydi ? Dürüst olmuş söylemiş adam işte..

Yanı Eşinizle her konuşan bayanı potansiyel tehlike görmesek artık..tamam bazı kadınların niyeti farklı oluyor onun onunu kesersiniz bi şekilde ama os arkadaşlarının olduğu bi ortamda o bayanında olması gayet normal eşinizin size söylemesi de çok hoş bi davranış bence 
0 oy
tarafından

Bozuntuya vermezdim. Hatta en basindan bile bu konuyu hic ustelemezdim. Aklina sokarsn yoksa bile bu sekilde sürekli. Uzaktan takibe alirdim ama esime caktirmadan. Sık sık is yerine gider supriz diye esime olabildigince yakin davranirdim. Bu sekilde ancak aranizda gerginlik kavga oluşur. Adam evdeki sorunlardan uzaklasmak icin kendini disariya atar. Dışarda kim var? Selma. :devil:

tarafından
Bence esine güven. Sende diyosun cok saf niyetli diye. Bak ne guzel senden saklamak yerine direk söylemiş durustce yenekte o da var diye. Hem is arkadasi sonucta illa aralarinda muhbbet olucak. Esine inan guven hatta bunu ona hissettir. Sürekli benim kocam yapmaz ona güveniyorum de ki yapicagi varsa da vicdan yapsn vazgecsin
tarafından
ay nasl güldüm dsarda kim var selma diyo:)))

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,440,275 soru

23,677,530 cevap

310,006 kullanıcı

...