0 oy
1,244 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (499 puan) tarafından
Arkadaşlar 2 seans belediyeye ait psikologa gittim..hiç gitmedigim için bu zamana kadar  bilmiyorum..psikolog hiç konuşmuyor  .seansa girince bile buyrun oturun demek yerine mesela hiihh diyo kaşla gözle işaret veriyo.konusmaya balamam için hihh diyo ..konuşmalarım da da hiç ama hiç konuşmuyor.himmm himmm himmm sadece bu kadar,karşısında bı insan soru sormayinca falan insan konuşmasını da bı turlu toplayamiyor.not falan da almıyor  .seansı bitirirken pat diye ayağa kalkiyo cumlemi bitirmemi dahi beklemeden haftaya su gün şu saatte diyo .

Arkadaşlar daha önce psikologa gitmiş olaniniz var mı ?ilk seanslarda tüm psikologlar mi böyle olur ,yoksa bu psikolog zaten işimi duzgun de yapsam kötü de yapsam maaşım cepte kafasında mi böyle yapıyor anlamış değilim .yıllar önce eşimle de aynı yere bı çift terapistine gitmiştik .o da aynı şekilde davranmisti .hatta eşimle kavga edip aksine ordan çıkıp gitmistik ....paralı olan psikologlar da böyle mi yoksa dediğim gibi merak ediyorum arkadaşlar

12 Cevaplar

0 oy
(820 puan) tarafından
Bende cok gittim eskiden cokta iyiydi doktorum sukur simdi iyilestim baska hastaneye git bence
(499 puan) tarafından
Özele gitcem . maalesef her yerde parayı veren düdüğü çalıyor .orayı da şikayet etmeyi düşünüyorum . verdiğimiz vergilerle salla başı al maaşı yapıyorlar.cok rahatsız edici
(820 puan) tarafından
Canim ozelin altindan durumun varsa kalkarsin ben bi kere gittim tek seans 250 lira idi hemde 5 sene once simdi kim bilir  ne kadar iyice arastir devlettede cok iyi doktorlar var yani
(499 puan) tarafından
Aynen canim çok zor özel .ama beni bu hale getiren eşim .paşa paşa ödemek zorunda . lakin iyiye denk gelmek mesele .bunun gibi gidipte daha çok moralim bozulcaksa hiç gitmem
-Reklam-
0 oy
(805 puan) tarafından
Nisanliyken gitmiştim bayağı oldu. Özele gitmiştim çok çokta ilgilenmişti sağolsun 
(499 puan) tarafından
Nasildi nasıl geçiyordu mesela canım .
(805 puan) tarafından
Bir kere gittim sadece sürekli övüyor du destek veriyordu hep iyi şeyler konuşuyordu buda bana iyi geliyordu
(499 puan) tarafından
Motive ediyordu yani.olmasi gereken de bu .karşıma bı odun koyarım ona da anlatırım derdimi tepki bile vermeyen bı insan daha da sinir bozuyor
(805 puan) tarafından
O zmn başka doktora gidin
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Psikatriye gittim biraz dinledi ilaçları yapıştırdı hemen... Psikoloğa hiç gitmedim. Postuna yukarı çıksın diye yorum yaptım
(499 puan) tarafından
Psikiyatri ilaç yaziyo zaten canim.her yerde insana bağlı .mesela ben yıllar önce gitmiştim yine kadın dinlemeden ilaç yazmıştı ben kullanamam bunu beni dinlemediniz bile demiştim .dışarda dolu sira varken seni nasıl dinleyim demişti pişkin pişkin ...yıllar sonra yine başka yere gitmiştim o baya bı dinleyip yorum falan yapmıştı ilgilenmisti .teselli etmişti ama şuan psikolog tuhaf geldi bana
0 oy
tarafından

Bence senin gittiğin psikolag aslında bir psikologa gitmeli , hastasiyla konuşma diyalogu kuramayan birine psikolog demem

(499 puan) tarafından
Yıllar önce aynı yere eşimle gitmiştik .adam yüzünden kabga edip cikmistik.mesleklerini iyi yaptıklarına inanmıyorum yazık gençlerde ama bı ideal yok yani salla başı al maaşı ...ben gelip aileme anlatınca senin kuruntun psikolog bile begenmiyorsun diyorlar ama karşısındaki insana bı merhaba nasılsın hadi anlat seni dinliyorum bile diyemeyen bı kişi ancak beni daha da çok psikolojik skntiya sokar diye düşünüyorum
tarafından
Hastasına soru sorması gerrk, varsa öneri vermesi gerek , hastası ile diyalog kurması ve hastasını anlaması gerek...

Himmm himmm diyen psikolag mu olur ,
(499 puan) tarafından
Bilmem belki daha cool duruyordur .:)ona göre bilmiyorum çok itici geldi bana
0 oy
(3,586 puan) tarafından
Bence seninki  iyi denk gelmemis ben okul hayatımda defalarca gönderildim ama cok iyiler kendileri konuşup sohbet ediyorlar 
(499 puan) tarafından
Belediyeye ait ne olsun.her turlu maaşı cepte .yazık diyorim başka bişey demiyorum.ama bı iki kere daha gitcem aynı devam ederse şikayet etcem onları . insamlarin umutlarini yok ediyorlar.
0 oy
(2,243 puan) tarafından
o nasil psikologmus insani daha da hasta eder .yok canim bende gittim gayet sohbet seklinde konustuk soruyo peki neden boyle neden soyle sunu yapmayi denedinmi falan diye   
(499 puan) tarafından
Belediyeye ait ne olsun.her turlu maaşı cepte .yazık diyorim başka bişey demiyorum.ama bı iki kere daha gitcem aynı devam ederse şikayet etcem onları . insamlarin umutlarini yok ediyorlar.
(2,243 puan) tarafından
sikayet ederken de doktora da soyle canim bu sekilde mi para kazaniyosun ne rahatmis ya  diye.
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Ben özel psikoloğa gittim 
(499 puan) tarafından
Gayet ilgilidir elbette
(25,193 puan) tarafından
Tabi çok ilgiliydi değiyor gerçekten parasına devlet doktorlarından sogudum cünkü ben grip olunca bile insan güvenip gidemiyor artık
0 oy
tarafından

Ben gittim maltepe tıp merkezine istanbul dayım devlet hastanesi pek ilgilenmiyo yüksel bey var orda çok iyi ve işinin ehli bir doktor tavsiye ederim 

(499 puan) tarafından
Bı bakarım canım çok sağol .Allah razı olsun isiniduzgun yapanlardan
tarafından
Ben beğendim valla düzeldim sayesinde
tarafından
Yüksel hantaş doktorun adı
0 oy
(6,073 puan) tarafından
Bence senin psikologunun bir psikologa ihtiyacı var 
(499 puan) tarafından
Valla diyesim geliyo .geçen nasıl devam etcek hep böyle mi olacak süreç nasıl işleyecek Merak ediyorum dedim.bunu sormama bozuldu. Enteresan bı tıp .işini yapmış olmak olsun diye yapiyo
(6,073 puan) tarafından
Isteyene değiştir kuzum belli ki adamın kendisi anormal
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Ne devlet ne özel asla böyle davranmaz,ikisine de gittim gayet kibar soru soran dinleyen yolculayan insanlardi
(499 puan) tarafından
Belediyeye aile merkezi canım.guya bunlar aile içi şiddet falan önleyecek insanlar .karaktersizler lay lay lom orda salla başı al maaşı yaparlar sadece.sikayet etmek istiyorum
0 oy
(345 puan) tarafından
Cnm bende gittim psikologa ilk derdimi sordu tabi ben anlatmaya başladım anlattığım konularda kendide soru sorardı valla bence o oturup dinleyip yiyenlerden galiba 
0 oy
(158,904 puan) tarafından
Bacim benim gorumcem psikolog yazdiginla alakasi yok 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 355 göst.
21 Mart 2022 Diğer kategorisinde Zisan (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 409 göst.
2 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Papatya-ya (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 316 göst.