Ne kadar ağır yorumlar yapıyorsunuz siz hamile iken hiçmi hassas olmadınız hani empati yapmalıydınız ? Evde kimsesi yok korkmuş paylaşmayın diye yalvardı birkaçı neden yerden yere vuruyorsunuz ben yorumları şaşkınlıkla okuyorum belki hamile olan siz olacaktınız karnınızda bebeginiz korkular endişeler neden bu kadar katı oldunuz en azından paylaşın ama ses etmeyin sizin bu kırıcı sözlerinize içerlemiş olabilirler onlarda biz ne hissediyorsak hissediyorlar bencil yada düşüncesiz olarak suçlayamazsınız biraz empati yapın sizinde hassas oldugunuz korktuğunuz konu hiçmi olmadı içinizden hiçmi demediniz keşke bu konuyu görmesem üzülüyorum diye utanmasanız bu post 1 ay sürer sorun ne deprem ile alakalı paylaşım yapmayın postu açılmış ne bşr hakaret var ne bişey yalvarıyor nolur açmayın diye demek ki çok zor durumda ha dinlemek zorunda değilsiniz ama kırmayın bari bende üzülüyorum uyumadım bugün ezanda gözlerimden yaşlar aktı bir kız amca annemi kurtar diye yalvarıyordu şimdi siz okadar insan öldü duyarsızsınız diye yazarsınız hayır değilim sadece siz çok kırıcısınız.
Belki iki dakika sonra öleceğiz dua kardeşliği yapacağınıza hucum modundasınız insanları küçümsemeyin yok prenses yok bilmem ne ayıptır.
1,493,959 soru
24,408,070 cevap
350,712 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın