Ortalık cehennem yeri millet dedikodu kavga peşinde Allah bunları görüp felaket yagdırıyor oturup tövbe edilmesi gerekirken Müslüman kardeşe saldırmak aşşagılamak nedir ? Kıyamet gerçekten bize hak!
çünkü onların tuzu kuru canım tek.sikintilari dedikodu rabbim korusun felaketlerden
Kalbini acip baktin mi diyor bakmadik bakmadik bakmadan yargiliyoruz. Cok cabuk kiriyoruz. Cok cabuk ctiket yapistirip iftira atabiliyoruz. Sonra hicbisey olmamis gibi yuzune gulebiliyoruz. Hak ve helallesmeyi cok basite aliyoruz oysaki Rabbimin karismadigi tek konu bu iken. Rabbim sonumuzu hayir etsin hidayete erdirsin
Daha yeni şahsın. Biri bana ettiği küfür hakaretler duysan başımıza iyiki taş yagmiyo dersin tabiki bende susmadım neymiş kendi pis leş agizi ile ettiği küfürler kapatıp başka yerde beni paylaşmış ahahaha yav bazılarına harbi iyi batmisim rbabim ıslah etsin herkesi benide bak ama öyle leş agizli insanlar varki başkaları adına konuşup adını agizima anmaz Ken kuyruk acısı olan İĞRENİYORUM gerçekten mide bulandırıcı
410,554 soru
12,350,871 cevap
40,498 kullanıcı