0 oy
508 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ortalık cehennem yeri millet dedikodu kavga peşinde Allah bunları görüp felaket yagdırıyor oturup tövbe edilmesi gerekirken Müslüman kardeşe saldırmak aşşagılamak nedir ? Kıyamet gerçekten bize hak! 

5 Cevaplar

0 oy
(1,262 puan) tarafından

:angry:çünkü onların tuzu kuru canım tek.sikintilari dedikodu rabbim korusun felaketlerden 

-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende bunu düşünüyorum cam sarsıntı anında bile bunu dedim allahım biz hakkettik sen koru sen affet dedim valla 
0 oy
tarafından

Kalbini acip baktin mi diyor bakmadik bakmadik bakmadan yargiliyoruz. Cok cabuk kiriyoruz. Cok cabuk ctiket yapistirip iftira atabiliyoruz. Sonra hicbisey olmamis gibi yuzune gulebiliyoruz. Hak ve helallesmeyi cok basite aliyoruz oysaki Rabbimin karismadigi tek konu bu iken. Rabbim sonumuzu hayir etsin hidayete erdirsin :'(

(11,212 puan) tarafından
Ya gibi bisey simdi nasıl anlatsam bilemedim kiii
tarafından
Aaa hatirladimmm :( ama konuyu bilmiyorumm
(11,212 puan) tarafından
Ya şimdi anlatamadım konuyu biliyorum da
(2,770 puan) tarafından
Himm merak ettim ya kim yapti yada kimler yapti
(11,212 puan) tarafından
Geldi cnm post açtı yenice
0 oy
(12,771 puan) tarafından

Daha yeni şahsın. Biri bana ettiği küfür hakaretler duysan başımıza iyiki taş yagmiyo dersin  tabiki bende susmadım neymiş kendi pis leş agizi ile ettiği küfürler kapatıp başka yerde beni paylaşmış ahahaha yav bazılarına harbi iyi batmisim rbabim ıslah etsin herkesi benide bak ama öyle leş agizli insanlar varki başkaları adına konuşup adını agizima anmaz Ken kuyruk acısı olan İĞRENİYORUM gerçekten mide bulandırıcı

Sebep de pis ağız yüzünden hesabi silindigi  için babamın yeri ya bura hersey ben karar veriyorum sanki :D
(11,212 puan) tarafından
Yaa çok kötü şeyler yazmış(
(12,771 puan) tarafından
Neler yazdı ben yazdıklarım paylaşmış haspam çok umrumda  idi sanki
(11,212 puan) tarafından
Yaaa baya bi takmış sana
(12,771 puan) tarafından
Çok seviyorlar beni ondan :D
(11,212 puan) tarafından
Aynen baya sevmişler
0 oy
(134,547 puan) tarafından