agrm vardi aksamdan beri bilen bilir ufak gorumcem var benm 15 yasnda dun bze geldi kalmaya 2 fun son 2 buck saattr hic araliksiz konusuyo o konustukca cocuk dsari cikcak.smdi sus desemde anlamiyo saatlerdir sevglsni.dnliyorm ablasna anlatmz bna gelir cocugu gordugum yerde boynuna atlicm o kdar alistim.cocuga sizdede varmi.bole
Benm görümcem de çok konuşur ama severim bı arar 3 saat telefonda konuşur hergun görüşmemize rağmen
İyi ki yok benim görümcem
Bende de var bu adet sizin gorumceden kızımla hamileyken konuşa konuşa kafamı sisirirdi kız yeter diyordum anlatma tamm diyordum ama boş kızım şimdi aynı halası cok konuşkan vede meraklı ne görse sorar anne bune ne ise yarar niye böyle oldu niye böyle değil ayy allahım hamileyken diyordum sen cok konuşuyorsun kızım doğduğunda sana çekecek cok konuşkan olacak vede öyle oldu şimdi 5 yaşında kızım kafa bırakmıyor bende inanmıyorum ki akşam olsun babası ilgilensin de bende kafa dinliyim
Kıyamam kuzum ya valla üzüldüm senin adına şimdi bitmez de sevgilisin anlatması Allah kurtarsın kuzu ❤️❤️❤️
Görmeyeyim ömrümceeee
Bende se var 14 yaşında okuldan her geldiğinde benim eve gelir kızımı sever ve başlar anlatmaya okulda şu oldu bu oldu şu şuna şunu dedi ayyy ben zaten sürekli konuşanı sevmem Zaten uykusuzluktan başım ağrıyor sürekli bir de o gelip konuşunca kafamı kesip atasım geliyo dinlememiş gibi yapıyorum yine anlatiyo kız..
409,028 soru
12,293,879 cevap
38,283 kullanıcı