0 oy
858 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Babannemlere gittik yengem ve kizi ordaydı ism-i irem . Irem zihinsel engelli esime sürekli takıyor neyse eşim ireme dedi kulağım dibinde bağırma. Kendi ablasının çocukları bize gelince yaramazlık yapıyor.  Artık bende ayarlamasını iyi bilirim. Erkeklerin Hepsi ayni kendi ailesi gelince memleket te iyi davranmalı istiyor. Artık aramam kaynanami haksız mıyım esim böyle yapınca içimden gelmiyo 

16 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Esin oyle yaptiysa kaynananin sucu ne
(12,771 puan) tarafından
++++++ saçmalık kadının suçu ne ise
tarafından
Oğlu bana yediği boklar
-Reklam-
+1 oy
(2,024 puan) tarafından
Bn engelli olanlara karşı kaba davranışlardan hic haz etmem hele bide zihinsel engelli ise daha hassasımdır kim olursa olsun affetmem cezasını keserim 
tarafından
Aynen sonuçta çocuk
(2,024 puan) tarafından
Eşini uyar canm .hele bide zihinsel engelliler kac yaşında olurlarsa olsunlar hep çocuk gibidirler onları daha kolay sevindirmek
 içim acıyor onlara zarar veren üzen olunca
+1 oy
tarafından
Kaynanin sucu ne kurunun yaninda yasta yaniyo belli ki
tarafından
Oğlumun yaptıkları yüzünden
tarafından
Cok sacmaaa
tarafından
Neresi sacma
tarafından
Kadinin sucu ne
+1 oy
(16,499 puan) tarafından
Esin yapıyor sen faturayı kaynanaya niye kesiyorsun? Sen şuan bana da bahane oldu desene 
tarafından
Ne alaka yorum yazmak için yazma
(16,499 puan) tarafından
Sana sormam ne yazacağımı kusura bakma
+1 oy
(1,721 puan) tarafından
Kaynanama küsmeye bahane arayınca ben...

Kadın ne yapmış sana sende yarın birfün kaynana olcan suçsuz yere gelinin damadın sana böyle yapsa naparsın. İlla birine kızcaksan kocana kız ona tavır yap
0 oy
(13,603 puan) tarafından
Kayınvaldenin suçu ne onu niye aramıyorsun
tarafından
Oğlu bana bu bolları yediği için
tarafından
bunlaf başka şeylerde kullanılıyor.o an esini uyarsana kendi yigenlerine boyle demiyosun desene
0 oy
tarafından
Engelli bi çocuğa bağırarak esin kendi ahlaksızlığını göstermiş. Kaynanaya küsmek aklına nerden geldi ben anlamadım .  Ama o çocuğa rabbim şifa versin bizim aile de de var zihinsel engelli hep el üstünde tutarız kendi çocuklarımızdan çok değer veriririz olması gereken budur ! 
0 oy
tarafından
Eşinin hatasını kadına yükleme bence ...
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Bütün erkekler aynı demezseniz sevinirim.Kayinvalidenizin suçu yok günahı yok düşünceniz saçma...
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Canım herkes kaynananin suçu ne demiş ama ben senin ne demek istediğini anladım  

Eşinin yaptgi çok yanlış zihinsel engelleyms birde kirilmissin bende ailem konusnda hasassim eşimin ailene yaptgi tek yanlışla ailesine mesafe koyuyorm bu kaynanamın suçundan değil eşiminde aynı şeyi hissedip kirilmldgmi bilmesini istedgmden çok mesafe koydgmda oldu ama kendime yakistramadgm için eşimden habersiz söylerdim kaynbabama hani sizinle bi problem yok ama oglunuz böyle yaptı diye kırıldım ondan tavrm gbisinden hak verip kizarlardi esime pişman olurdu
tarafından
Pisman ilsa ne olacak ki canım beni anlayan biri cıktı şükür
0 oy
tarafından

Hadi oğluna kızdın kayınvalideni katman çok saçma kadının suçu yok faturayı ona kesemessin sanki oğluna oğlum sen böyle böyle davran dememişya :ermm:

0 oy
tarafından
Aaah aah su kaynanalar bazen sucsuzken bile itiliyo. Yahu kadin naptı adama kizip ona trip yapiyon esinle sorunun varsa onunla konuşmayı denesen. Senin oglun olsa gelinine yaptigindan seni sorumlu tutmasi dogru olur mu esin zatn tamamen haksız orasi net. Engelli bir cocuga kusur bulunmaz ama onunla çöz en mantıklısı 
0 oy
(2,242 puan) tarafından

oturduu dusundu kaynanamla gorusmeyi nasil kessem acaba . aha bulduuum oglu boyle yapti yetistirememis becerememis boyle beceriksiz bir kadinla gorusemem ben   :ermm::D

(2,521 puan) tarafından
+++ :))) Allahım ya aynen
(964 puan) tarafından
Harika tespitinde ötürü sana teprik koyuyorum ☺☺
(2,242 puan) tarafından
hahaha:)) saol canim tebrigin icin. ve arti icin :)
(1,021 puan) tarafından
Alemsin :)
0 oy
(134,287 puan) tarafından
Kiz adama kinlenip hirsini anasindan cikarma kadinin sucu gunahi yok 
0 oy
(14,470 puan) tarafından
Kaynanayı arama, yarın oda snn ailenden birine tavırlı konuşur

Sonra sende kısasa kısas yapar onn babasına çıkışırsın. 

Elinizle yuvanızı bozarsınızzzz
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Görünene göre linç yetmişsin  

Canım  

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 516 göst.
8 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,066 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 425 göst.
31 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Metesmoms (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
0 oy
4 cevap 339 göst.
25 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,075 puan) tarafından soruldu

410,435 soru

12,345,000 cevap

39,999 kullanıcı

Kategoriler

...