Ben 15 gun oldum dogum yapalı dıkıslerım var dıs dikıslerm attı ıc diksler birazda var k b sorcagım tek yer burası esım askrde haftaya cuma yemın torenınden sonra gelıcek ozman 22 gunluk olcaz dıkslerımde belkı bıraz ıyı olur kanamam bıttı ama 40 ı cıkmdan ılskı haram mı oluyor yoksa kanama olmadı surece bısey olmuyormu
İnanamıyorum.... Sen yap güzelim ... Yap sonra gör dünya kaç bucakmış. Nasılsa eşine birşey olacağı yok. El kadar bebekle birde alt tarafın ikinci defa yırtılıp üzerine de enfeksiyon kapsınki aklın belki başına gelir... Günah günah... Günah denilen zaten hayırlı olmayacağından günah... Siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama Allah akıl fikir versin. Sen gir ilişkiye şöyle dikişler bir yırtılsın sonra enfeksiyon da kapsın... Birde yeniden diksinler de o zaman belki bunu yapmayı bırak düşünmen ın bile ne kadar yanlış olduğunu anlarsın.... Yani eşine de pesssss. Küçücük bebeğimle seni düşüreceğiz durumu taaaa askerden arayıp mı soruyor.... Gerçekten evlilik okulu açılmalı. İnsanlar birbirine nasıl değer verir. Merhamet nasıl bir duygudur öğretilmeli
Gunahtr 40 in cikmadan olmaz
Dinen kırk gün haram tıbben altı hafta yasak hemde dünyanın her yerinde doktorlar bunu söylüyor
Çünkü senin tüm ürolojik bölgen 9 ayda aldığı boyuttan normal boyuta altı haftada ulaşabiliyor tabiri caizse ancak topluyor kendini
25 günlüğüm dikiş düştü ama hala klitorism bile acıyor bi de rahim ağzı ancak 6 haftada iyileşir istersen araştır henüz iyileşme gerçekleşmeden içerde açık yaralar varken kondom la dahi ilişki enfeksiyon riski taşır kalıcı hasarlar bırakır
Benim bildiqim kadariyla 40 cikmadan kanama bitmeden kesinlikle iliskiye qirilmez. Hatta cok buyuk qunah hem daha ilesmemissindir rabbimn zaten iilesme surecidr 40qun. Anca insan toprlanir esinde anlayisli olsun biraz bise olmaz senin canindan deqrli deql. Yazik deqlmi hastasin daha esinde daha qelmeden onun planinimi yapuor.
Kardeş 40 gün haram . Biraz açık olacak ama eşini tatmin etmenin farklı yolları da var sonuçta . Ayrıca daha ciddi sağlık problemleri yaşarsın Allah korusun
Canım benimde yirmi günde bitti kanamam.ama 40 bitince ilişki oldu yani haram emziriyosunda bile bile girme günaha
40 bitmeden yaparsan cok buyuk gunah ne olursa olsun yapmaman lazim ve normalde yapsan sezeryanda olsan vucut bunu kaldirmaz 40 gün gecmeden doktorlar asla diyo boyle bisey yapmayin diye
kirk gun haram diye biliyorum ama hocaya sorsan daha iyi olur canim hem dikisin var canin acirken nasil iliski yasayabilirsin ki
https://www.mumsema.org/misafir-sorulari/217650-logusalikta-40-gun-gecmeden-cinsel-iliski-olurmu.html
Bu linke tıkla ordan oku cnm en iyisi :)
40 cikmadan gunahtir hadi gunahi takmadiniz diyelim saglik acisindan bile rahim 40 gunde ancak toparlaniyormus. Allah korusun icten bi sikinti acilsa iliski sirasinda sonra bebekte perisan sende perisan olucaksin. Izne geldigi baska zamana erteleyin. Doktora danistim diye soyle icten dikisim fazla yirtilma ihtimali var enfeksiyonda alabilirim beklemek gerekli de kapat konuyu bence. Ha kendin istiyosan oda ikinizin arasinda ama en onemlisi gunah olmasi bunuda aklindan cikarma canim
40 gün boyunca günah canım
Haram oluyor diye biliyorum. Sorularlaislamiyet sayfası vardı orda bak emin olmak icin
Canım illa 40 gün tamamlicaksın diye bi kaide yok kanamanın tamamen kesilmiş ve normal beyaz akıntına dönmüş olması gerekiyor Eğer ki dündüyse ilişkiye girebiliyosunuz
Canim eger kanaman bittiyse 40lanmak zorunda degilsin . Gir banyona temizlen abdestini al cik temizsin. Kanaman hala geliyorsa leke leke olsa dahil haram. Kanaman bittigi an temizsin.
Gunah mi degil mi bilmiyorum ama 40 gun iliskiye girilmez cunku rahim henuz iyilesmedi vajinan daha kendini toparlamadi doktorlar hic bir sekilde onermiyor esinle guzelce konus anlayışla karsilar diye dusunuyorum okadar beklemis 20 gun daha beklesin
Cnm 6 hafta ilişki yasak oluyor zaten istesende yapamazsın vajinanın ici düzelmez 6 haftada bile daha duzelmiyor dikiş yerin açılır tamammen kapatmamıştır bende düzeldi dikişler dustu dedim emzirirken çok çırpındım acildi
Canım odrae yolu enfeksiyonu olmuşum ilaç kullanıyorum bu surede ilişki kesinlikle yasak dedi doktor de. Ayrıca ilişkiye girmeden de memnun edebilirsin kocanı. Illa temas olması şart değil
Canim dinen günah evet birde zaten doktorlar 40 i cikana kadar yasakliyor kadin vucudu 40 gubde toparlaniyormus rahim eski haline geliyormuş sadece dinen degil tibbende sakincali daha sonra sıkıntı cikarsa sen uzulursun
Canım eşine bende seni çok özledim burnumda tütüyorsun falan fistan edebiyat yap snra ama dini boyut var de Allahın karsısına nasıl cıkacağız de ben seni rahatlatırım münasip şekilde ama birlikte olamayız de güzellikle anlat ikna olur bence emin ol
1,492,824 soru
24,392,077 cevap
349,375 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın