0 oy
397 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,769 puan) tarafından

Yiyor mu ? Yemekten rahatsızlık duymuormu seviormu

7 Cevaplar

0 oy
(14,329 puan) tarafından

Islak mendil mi yiyor :ermm:

(3,769 puan) tarafından
Ve hiç te rahatsız olmuyor hani emiyor eline vermiorz hep dikkat etmeye calsiorm yoksa hemen ağıza alioe
-Reklam-
0 oy
(13,457 puan) tarafından
Nasıl Yani? Islak mendili cildine kullanmadan önce 2 gün sıcak su da bekletiyorum yemek ne demek 
(3,769 puan) tarafından
Valla ole böyle değil canım çok fena ya büyükusta küçülmüş gibi maşallah
Dikkat ediyoruz ama kasla göz arası alıyor bazen sıpa:) neden böyle bisi yaparlarki bebekler acaba vücutta birşey mi eksik
(13,457 puan) tarafından
Benim oğlan da peçete görünce dayanamıyor ne ara alıp ağzına sokuyor anlamıyoruz :) benim de aklıma geldi yarın aylık kontrolümüz var bi sorucam bakalım
(3,769 puan) tarafından
Benim kız hersyi alıyor gerçi büyüdükçe sapıtıyor :) nrmlde önceden alması lazım di yerde her gördüğünü ama yeni yeni başladı yerde küçük mucuk şeyleri alıp yemeye clsior:Dd
(13,457 puan) tarafından
Kaç aylık canım çok yaramazlar yaa :)
(3,769 puan) tarafından
13aylik canim
0 oy
(382 puan) tarafından
benimkilerde görmedim yemedide zarar verir ıslak mendil çocuga benimde yegenim yiyodu ıslak mendil görünce şok olmuştum annesi saklıyodu hep mendili
(3,769 puan) tarafından
Yeme derken emiyor hani ellemesm ağızına basıyor hepsini sakliorm dikkat ediyorum ediorz neden böyle tadını seviyor anlamdm
(382 puan) tarafından
aynn yenimde öyleydi agzında suyunu emiyodu
(3,769 puan) tarafından
Nasıl bıraktı ve ya en çok merak ettiğim neden yapiolr ki bunu
(382 puan) tarafından
ah bilsem keşke yengem sakliıyodu yüksege koyuyodu hep öyle öyle bıraktı
(3,769 puan) tarafından
Bizde sakliorz vermiorz mümkün olduğunca önlem aliorz ama yok bemim kız brkmior ilk fırsatta alior yior
0 oy
(5,914 puan) tarafından

Anammm seninki yiyor mu :O silgi falan yiyen bebe duydumda islak mendil.ilk defa 

(3,769 puan) tarafından
Yeme derken emiyor hani ellemesm ağızına basıyor hepsini sakliorm dikkat ediyorum ediorz neden böyle tadını seviyor anlamdm
(5,914 puan) tarafından
Garip gercekten tadi degisik geliodur birseyleri kesfetme asamasindaysa dikkat et Allah korusun icinde cok fazla madde var etkiler falan
(3,769 puan) tarafından
Kendi ıslak mendilini emior cnm ve 13aylik
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Yiyo yemez mi benim kız ne bulsa yer hahah çok seviyo kağıt kitap peçete uğrasmayi hersey agizina ben ıslak mendiller yıkıyorum popo silerken alirsa da hemen alıyorum vermiyorum eline 
0 oy
tarafından
Sende buna karsi gelip elinden almiyomusun
(3,769 puan) tarafından
He alamiorm olur mu yaa
0 oy
tarafından

Hayır yemiyor :D Ama paketi açmayı öğrendi ne var ne yok çıkarıyor bide yüzünü boynunu felan siliyorr

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 116 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ecmel vera 12 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,129 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 365 göst.
12 Aralık 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde ftmrtyldrm25 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 498 göst.
10 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ❤sevgi seli❤ (667 puan) tarafından soruldu

404,447 soru

12,116,271 cevap

36,462 kullanıcı

...