Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kizlar cok bunaldim aynı konudan
0
oy
502
göst.
27 Ocak 2020
Aile & Aşk
kategorisinde
gizemuras
(
179
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar benim hikayem uzun ama size kisaca özet gececegm ailemle konusmuyordum son 1 yildir konusuyoruz ama hep ailem diger kardeşlerimle benim aramda ayrım yapıyor hic bir zaman yanimda olup destek olmadilar maddıyati gectim manevi anlamda destek hiç yok 40 liydim tek başıma baktım bebegime kürtaj oldum annem gelmedo eşim askere gitti annem gelmedi 6 ay tek kaldim kapimk calan olmadi daha neler neler benim çocuğuma hiçbirşey yapmadılar öbür torunlara kunye ceyrek dogum parasi ama ben malesef uvey evlat muamlesi gördüm eşimle aramda hep sorun oluyor sürekli başıma kalkiyor en son geçen annemle konustum patladım artık mesafe koymayı düşünüyorum siz olsaydiniz ne yapardiniz evimin huzuru bozuluyor kızlar
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
6
Cevaplar
0
oy
27 Ocak 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
En İyi Cevap
Yok kardesim öyle düşünme ne olursa olsun onlar senin ailen haklarini odeyemezsin bence konus neden öyle davraniyosunuz de çözüm bulmaya calis
1 önceki yorum göster
27 Ocak 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Biraz tahammül kardesim tahammül anne babaya asi olma konusmaya calis baktin olmuyo bikac gun sonra tekrar tekrar calis eninde sonunda dinleyecekler
27 Ocak 2020
gizemuras
(
179
puan)
tarafından
yorumlandı
Vallahi canim belli bir yere mucadele eder insan herseylerine sustum bende insanim dayanamiyorum artık saygida kusur etmedim ama yani yeter
27 Ocak 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Sende anne olacaksin veya oldun öyle düşünme Allahin rizasini kazanmak anne babanin rizasini kazanmadan gecer diyor hadiste
27 Ocak 2020
gizemuras
(
179
puan)
tarafından
yorumlandı
Pekk anne babanın yaptigi haksizliga girmiyor mu kul hakkina girmiyor mu canim evlar ayrımı yapmak nedir ya
27 Ocak 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Sana öyle geliyodur hicbir anne baba evlatlar arasinda ayirim yapmaz git konus konusarak çözersin anca konusmadan çözemezsin daha cok sinir olursun
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
27 Ocak 2020
Hira&Hilal
(
7,117
puan)
tarafından
cevaplandı
Kaçarak falan mı evlendin canım .
27 Ocak 2020
gizemuras
(
179
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayir ama eşimi istemediler hiç hala da sindiremediler evliliğimizi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Ocak 2020
Şansımbebegim
(
345
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla cnm ailen yapması gerekiyormu evet gerekiyor ama bu eşini ilgilendirmez seni seviyorsa değer veriyorsa ikiniz birbirinize yetmelisiniz benim de annem gelmiyecek doğumuma kayinvalidem yok zaten rahmetli oldu ve ben doğumda korkuyorum da sezeryan olacak doğumum ben eşime dedim kimse yanımızda olmayacak oda bana döndü işlerimi hal ederim hatun ben varım yeter dedi allah büyük dedi ailen bunu yapmış senin ailen bunu yapmış kavgası yapmayın değer veren yapar vermeyen yapmaz sende ona göre hareket edersin cnm
27 Ocak 2020
gizemuras
(
179
puan)
tarafından
yorumlandı
Anliyorum canim ama bu hikayenin bir kısmı inan tamamini bilsen ne yapacgomi sasirdim artik esimde haksiz sayılmaz pek
27 Ocak 2020
Şansımbebegim
(
345
puan)
tarafından
yorumlandı
Cnm aile girmesin arasına inanki bak benim yaşadıklarımın hattı hesabı yok eşin yanında olsun bunu sorun etmesin sende eşinin yanında ol gormezde gelin inanki kimse için tartışmaya değmez siz birbirinize sıkı sarılın gerisi boş haklisinizdir onlar haksızdır bırak Allaha onun adaleti herşeye yeter be güzelim seni anlıyorum inanki anlıyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Ocak 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Önemli olan ailenin sana tavır alma sebebi ne?
3 önceki yorum göster
27 Ocak 2020
gizemuras
(
179
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayrıca gönlü alinacak kisi benim eşim irk ayrimi yapilip itilip kakilan benum eşim
27 Ocak 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Bence bir süre eşinle bu konuları konuşma eşine de birşey yansıtma. Ailenle kendi aranda sorunları çözmeye çalış.
27 Ocak 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Yanlış düşünüyorsun ailen seni bu hayata bu yaşa getiren kişiler. Senin var olma sebeplerin, atan, büyüğün. Ne yaparlarsa yapsınlar gönül almaya bak.
27 Ocak 2020
gizemuras
(
179
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayni evin icinde olmuyor ki canim aralıklarında falan hep yanimda yani ailemi çağırıp konusacagm canım
27 Ocak 2020
gizemuras
(
179
puan)
tarafından
yorumlandı
Siz yasamadiginiz icin beni anlayamazsjniz kusura bakmayin siz yanılıyorsunuz bana burda anlatilmayacak eziyetper ettiler dövdüler siddet gördüm neler neler bilmediginiz icin boyle konuşuyorsunuz yasayan bilir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Ocak 2020
Persona Non Grata
(
3,443
puan)
tarafından
cevaplandı
Mesafe koymana gerek yok ki zaten yanında olmuyorlar imis..mesafe yi onkar koymuş zaten
Merak ettiğim esin neden kakiyor başına..?
Uzeine düşen görevi yerine getirirsin evlat olarak gerisiji de bosverirsin
27 Ocak 2020
gizemuras
(
179
puan)
tarafından
yorumlandı
Canim eşime de yapmadıklarını koyamadılar istemediler beni ona vermeye sen onun yerinde olsan ne yaparsın seni istemeseler sevmeseler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Ocak 2020
Kuzeyin Anası
(
877
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşine çok fazla anlatma kendi görüyosa ayrı ama sakın ona dert yanma bi gün mutlaka kalkar başına
27 Ocak 2020
gizemuras
(
179
puan)
tarafından
yorumlandı
Kuzum anlatmama gerek yok kendi görüyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz