0 oy
1,294 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Arkadaşlar her aksam kaynanamlari ariyoruz .oğlumu  gormek icin goruntulu ariyorlar ve her defasinda ben utaniyorum konuşsam  sürekli beni görmeye çalışıyorlar ben görüntülü konuşmak istemediğimi defalarca söylememe rağmen her seferinde üzülüyorum. Kaynanam da senin bu huyuna da sana da lanet olsun dedi..madem kendini bize gostermiyorsun size bir daha gelmeyiz diyor.sizce ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz.

23 Cevaplar

0 oy
(2,483 puan) tarafından
Senin yaptiginda hoş değil onunkide bilemedim ki

Ben annemlerle yada bi baskasiyla normalden konusmam hep goruntulu ariyorum yada araniyorum

Sen herkeze karsi mi oylesin?
tarafından
Evet cnm sadece onlara has degil ki cok utangacim
(2,483 puan) tarafından
O zaman bisey diyemicem kuzum
Cunku onlarda torunlarini ve seni gormeyi istemkte haklilar
Ama o kelime hic dogru degil kirildigini belli et
(1,424 puan) tarafından
Canım sen görüntülü konuşma seviyorsun diye bu arkadaşda sevmek zorunda değil ve hergun  gerginde olmaz zaten.  Senin yaptığında boş değil ama linkinide bilemedim nedir :)) lanet olsun demek hiç hoş değil bence
tarafından
Cnm ilk defa degil ki her hafta boyle evlendim evleneli laf sokar bende sessizce aglarim ama artik aglamiyorum 3 yildir artik demir oldum takmiyorum
(2,483 puan) tarafından
Tabikide herkez ayni degil canim annemle normalden konussak yarisinda kapat goruntulu aricam diyorum :d
Ama arkadasin cekingen bi yapisi varmis hakli tabikide
-Reklam-
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Bnmkilerde aynisiydi en sonda kustum kurtuldum:) 

Tavsiye ederim
tarafından
kusmek en iyisi keske ben de kussem bi bahaneyle kizz =D
(2,200 puan) tarafından
Kus canim kus kokten çözüm vala bastim heryerden engelii ohhh calsin sazlar oynasın kizlar kafam rahat:))))))
tarafından
ohhh senden rahati yoktur simdi =) iyi ki kurtuldun
0 oy
(368 puan) tarafından

Yok artık onlarda abartmış lanet olsun falan ne demek sende göster kendini snki canlı görmüyolarmı :)

0 oy
tarafından
Ay bende hiç ama hiç sevmem görüntülü konuşma ama görüntülü arayan da yok şükür 
tarafından
Ne guzel valla keske benimde  olmasaydi
0 oy
tarafından
Kendileri bilir görüp ne yapacaklar ki bende görüntülü konusmayi sevmiyorum hic
tarafından
Kayınpederim evime gelince veya ben onlara gidince karşılıkli oturmuyorum annem hep der haya bir kadinin en guzel  çeyizidir  boyle büyüdük
tarafından
Ya hemde pat diye arayinca belki uygun degilsin biraz düşünceli olmalari lazim
tarafından
Cnm eşime isteklerini dedikleri icin bize cok laf  atar esimde saygidan pek susar sonu da boyle işte
tarafından
Niye lanet okuyo mesela :((
tarafından
Gorunmedigim icin canim
0 oy
tarafından
Torununu görüyor işte seni niye görmek istiyor ki
tarafından
1 yildir her hafta boyle laf sokar tlf da
0 oy
(35 puan) tarafından
kaynananın yaptıgıda söyledigide is degil yani eskiden görüntülu konusmakmı varmiş ki bide lanetini okuyo herkes sevmiyo sahsen bende sevmiyorum yerinde olsam he lanet olsun he derdim heralde 
tarafından
Bilmiyorum  cnm sen ne kadar iyi olursan konuşmuyorum  diye benim kadar kotusu yok evime gelincede senin gibisi  yok diyorlar
(35 puan) tarafından
iste böylelerine mesafe koyucaksin sende takma kafana bosver
tarafından
Diyorum eşimin annesi hepsini yutuyorum
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Ayrı sehirlerdemisiniz? Ayrıca Her gun görüntülüyor ne gerek var haftada 2 gün olur ozaman gosterirsin kendini..  ki lanet olsun demesi hiç hoş degil
tarafından
Onlar batmanda bizde urfadayiz
0 oy
(704 puan) tarafından
Bende kolay kolay kimseyle görüntülü konuşmam seni çok iyi anlıyorum bence istemediğin biseyi yapmaya zorlayamazlar kimseye kendini ezdirme değmez boşver
tarafından
Cnm bizde boyle utangaç   gelin olunca  bizimkiler cok sevinir ne kadar edepli der .bunlarda oyle degil saygisiz olunca sevilirsin bunu  anladim  ...laf sokmak bunlarda ay ne kadar akıllı  anlamında
0 oy
tarafından
Biz de her aksam annemle ve kayinvalidemlerle görüntülü konuşuruz. Neden seni gormelerini istemiyorsun ki? Kayınvalidenin üslubu yanlis ama senin yaptığın da yanlış bence 
tarafından
Cnm  ben kimseyle konusmyrm görüntülü  ben kayinpederime ne diyeyim 7 tane kaynim var aksamlari hepsi evde oyle ariyorlar daha onlarla normalde konusmuş degilim hep mesafeliyim .(evlerine gidince )
0 oy
(864 puan) tarafından
Her akşamda olmaz tabi onlar abartmış deki sizle alakası yok ben kimseyle konuşamiyon
tarafından
Annemle bile konusmam tamam normal herkesle konuşurum  ama goruntulu konusmam yani utanıyorum  cok mu kotu birsey yapyrm
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Görmek istiyorsa gostermemen hoş değil ama bir büyük olarak onun söylediği de hoş değil ve çok ağır bir laf
tarafından
Cnm ben sevmiyorum  ve utaniyrm ve 3 yildir böyle  artik anlamiş olmasi gerekiyor cnm bu soz en hafifi
0 oy
tarafından
Gece 11 de arıyorlar kızı gorecez diye kaynatam gelin napiyo diye soruyo sınır oluyorum varya atletle mi geziyorum pijamaylami hiç saygi yok eşimde gel gözük nolacak sanki diyo . Sinir oluyorum varya  kalkıp üstüme biseyler giyorum .  
0 oy
(667 puan) tarafından
Bizimki de hemen hemen her aksam goruntulu arar torununu görmek icin ama esimle konuşurlar genelde ben nadiren katilirim konuşmaya yani kaynananin boyle soylemesi yanlis görüntülü konuşmayı sevmiyor olablirsn
tarafından
Cnm ben fotoğraf  nadir cekerim
0 oy
tarafından
benegi goruyorlar iste seni ne yapacaklarmis ki
tarafından
Bir bilsem ..bende anlam veremedim 3 yildir boyle ve her seferinde böyle  bagirir laf atar .kadin uc yildir görüyorsun  niye hep ayni sey yapyrsn
tarafından
ben degil görüntülu normal konusmayi bile sevmem
0 oy
tarafından
Yanı görüntülü ariyorlarsa konuşman lazım bencede canım ayıp olur bencede. Ama kaynananin lanet olsun demesi ne kadar saçma bi onun için öyle denilir mı amacı ne onuda anlamadım şuanda yani 
tarafından
Cnm 3 yildir hep istekleri oldu bu sefer olmayinca boyle gurluyor
0 oy
(143,394 puan) tarafından
Ayy ne acayip horsun torununu belki gelin cekiniyo belki hoslanmiyo goruntulu konusmadan anlayis yokki lanet olsun ne demek kac yasinda insanlar yakisirmi biyle laflar ben kustum rahatladim sanada tavsiye ederim 
tarafından
Eger kusseydim . 7 oglunu evlendirip benim  kocama gelince yardim da blunmadilar o zamn kuserdim ...dedim anne babadir günahtır kendime   onlar cahil bari sen ooyle olma dedim
0 oy
(382 puan) tarafından
konuşmaya utanıyosun bi ara bende öyleydim çekinirdim konuşmaya şimdide çekinmem falan ama hiçte konuşasım gelmiyo
0 oy
tarafından
Yani lanet niye okuyor ya töbe zorunda degilsin kendini gösterme benimde görümcelerim arar eşime veririm onlar konuşur sonra ben içeri girerim telefon kapandıktan sonra sende eşine ver eşin yoksaa cevap verme lanet okuyan kadına arada bile artık ben bakmazdım 
0 oy
(5,326 puan) tarafından
Bende senin tam tersin sürekli görüntülü konuşurum ☺

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 349 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 152727 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kar tanesi 2 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 349 göst.