sizden sonra uzun zamandır artık almiyorum ama kaynanam zaten bölüyordu herşeyi şimdi de az vermeye çoğunu kendine almaya başladı evinde erzak varken bile al pişir ise götürüp yiyor demedi şimdi de çoğunu kendine alıyor azını bize yolluyor en son soda bitane yolladı orda patladım bana bişey demedi akşam benim herifi geldiği gibi doldurmuş küsmüş haspamm adam geri gidip soda alıp geldi kadın herşeyden sıyrılıyo baş edemiyorum derdim soda değildi aslında bahane olmuştu herşeyi bolerdiniz artık onu da yapmiyosunuz dedim benim herif de arada kalmış ses etmiyor o laftan anlamıyor yaşlı bari sen anla iki yiyeceğin pesine düşmeyin ara konuş uzatma diyo halbuki kör olmuş annesinin yaptığını gormuyo açık açık kızıma vermedi gidin alın ben size niye veriim kendi sodami dedi yahu ben şimdi ne yapayım haram zıkkım olsun helal olmasın diyorum hastalıktan kurtulmuyo yine bize zarar onca masrafı ben ne yapicam bilmiyorum baş edemiyorum kadınla konuşsam dayanamayıp sodaya gelene kadr giden onca milyarların erzagin pesine düşerdim bize kusene kadr 4evladin daha var onlara kus kim evlatlık görevini yapıyor acaba dicem ama sorun çıkaran hep ben gözüküyorum