Rabbim yardımcın olsun canım, cidden çok zor yaaa zaten bu beyler hasta olunca çocuklardan daha beter oluyor ve hiç bitmiyor nazları
Ya sizi o kadar iyi anlayabiliyorum ki ben rehberimden bile sildim hepsini gorusmuyorum beni dedigim dedik diye diyr yuvamdan ettiler evim yok toplamışım bir depoda duruyor hepsi esim kacti gitti uzman cavusluk icin arada kalmaktan hayliyle oda yoruldu isi varken simdi daha skntili islere girdi sirf ailesinden uzak olmak icin suan annemlerdeyim ve beni goturebilecek mi onuda bilmiyorum daha 8 aylik evliyiz 4 ay kaldik beraber oda zehir zikkim ettiler 4 aydirda egitimde ah ahhhhh yatacak yerleri olmasin ben hakkimi asla helal etmiyorum etmeyecegimde Allahindan buldun bunlarin hepsi oysa hic bir zaman saygısızlık etmedim kotu konusmadim ama arami actim hepsiyle kocamla arami iyi tutuyorum gerisini Allaha havale ettim...
Canım daha beterinin beteri var öyle kaynanalar var anlatılamaz yaşınırbos ver takma
Canım gelin olmayı soyle tabir edebilirim kör olacaksin sağır olacaksin ve hizmet edeceksin bu tabu yıkılmali bence evliliklerin yerine..
404,781 soru
12,125,552 cevap
36,483 kullanıcı