0 oy
740 göst.
Aile kategorisinde (2,635 puan) tarafından
O kadar yanar döner bir kayınvalidem var ki... 

Yazın hurdacı geldi evin önüne kullanılmayan iki televizyon vardı sattı onları hesap için benden yardım istedi. Sattık,  parasını verdim eline. Seslenme babana dedi ne zaman fark ederse o zaman söylerim ben bi kavga ederiz susar dedi. Geçen sordu kayinbabam nerde diye kaynanam dedi ki Merve ye sor merve bilir. Ne bilecem ben dedim. Esim de babamı susturdu kapandı konu. Bugünde evi  topladım süpürdüm çamaşır astım vs çocuğu uyutup pazara çıktım koştur koştur geldim. Çocuğun dibinde birşey yenmiş ve kırıntı kalmış orda. Kırıntıyı asla sevmem. Kayinbabam da pasaklıdır öyle dikkat etmez döker falan. Dedim babam mi oturdu buraya yoo daha yeni geldi hiç oturmadı dedi ee nerden döküldü bu o zaman dedim çocuğun battaniyesinden dökülmüştür dedi anne buraları daha yeni süpürdüm nasıl dokülsün kraker vs yenmedi ki burda coşgun battaniyesi ne alaka dedim seslenmedi  bende ses etmedim yoksa yolucam karıyı. Geçen haftaya kadar zeytin toplamaya gittik geldik haftasonu zaten. Bunlar bu hafta cumartesiden geldi yarın gidicekler inşalalh. Sürekli hizmet bekliyorlar. Yaptığım şeylerden de memnun değiller. Esim desen hasta ve anası babası yanında diye çok nazlanıyor. Eşime kızınca da kaynanam bana kızıyor(Bir tanecik oğlu çünkü) 

Nasıl bir aileyle evlendim ne yaptım.... Kadın olmak o kadar zor ki. Hele böyle pis huylu bir kaynananız varsa. Sırf kimsenin canı sıkılmasın diye susup içine atmak çok b.oktan birşey. Çok doluyum bağırıp çağırasım var.

12 Cevaplar

0 oy
(3,134 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun canım, cidden çok zor yaaa zaten bu beyler hasta olunca çocuklardan daha beter oluyor ve hiç bitmiyor nazları 

(2,635 puan) tarafından
Ay sorma kaç günden beri uğraşıyorum. Diyorum bak yapma bende çok yorgunum halsizim ama nafile
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ya sizi o kadar iyi anlayabiliyorum ki ben rehberimden bile sildim hepsini gorusmuyorum beni dedigim dedik diye diyr yuvamdan ettiler evim yok toplamışım bir depoda duruyor hepsi esim kacti gitti uzman cavusluk icin arada kalmaktan hayliyle oda yoruldu isi varken simdi daha skntili islere girdi sirf ailesinden uzak olmak icin suan annemlerdeyim ve beni goturebilecek mi onuda bilmiyorum daha 8 aylik evliyiz 4 ay kaldik beraber oda zehir zikkim ettiler 4 aydirda egitimde ah ahhhhh yatacak yerleri olmasin ben hakkimi asla helal etmiyorum etmeyecegimde Allahindan buldun bunlarin hepsi oysa hic bir zaman saygısızlık etmedim kotu konusmadim ama arami actim hepsiyle kocamla arami iyi tutuyorum gerisini Allaha havale ettim...

(2,635 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun. Benim eşim annesinin huyunu bilir ama pek ses etmez. Inşallah bulurlar...
tarafından
Allah razi olsun benim esim kendi annesiyle bas edemiyor ki maalesef o yuzden kacti gitti suan bana daha duskunlesti cunku brn bana yakisani yapiyorum ve Allaha birakmisim umrumda degiller ama suan onlar boşanmamiz icin ugrastilar baya Allah cok sukur olmadi olmayacak da  aman ya ne bilim tuaf insanlar bu kaynana olacak insanlar
(2,635 puan) tarafından
Oğluna eş buluncaya kadar kı.çları çıkar,  bulduktan sonra da boşicam diye uğraşırlar. Ya sende gelin geldin , sende el kızısın,  sende çok çektin ama neden çektırırsın?
tarafından
Iste amaclari ne ogrenebilsek :)
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım çok zor bir durum 
(2,635 puan) tarafından
Sağol teşekkür ederim...
0 oy
tarafından

Canım daha beterinin beteri var öyle kaynanalar var anlatılamaz yaşınır:Dbos ver takma

(2,635 puan) tarafından
Öyle öyle canım ama bazen o kadar çok zorlanıyorum ki. Kimse de anlamıyor..
tarafından
Evet sinirleniyorsun hele evdekiler pasaklı pis oldumu hayat biti demek benim için öyle har şeyi kafaya takma onalri değiştiremezsin bu yasa kadar böyle gelmiş böyle gidcekler
(2,635 puan) tarafından
Eşim  dikkatlidir. Babasıyla annesi değil maalesef. Ses de çıkartamıyorsun deli oluyorum o zaman
tarafından
Zaten öyle oluyor canım bisey diyemedinde kendini yiyorsun anlıyorum seni çok iyi çünkü yaşadım haylada yaşıyorum:-D
(2,635 puan) tarafından
Allah sabır versin bize ne diyim ki başka
tarafından
Amin canim
0 oy
(382 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun benimkide bana çok yanlış yaptı birlik otururken şükürki şimdi ayrıyım yaptıklarından pişman oldu ama ben yinede mesafeliyim bayramdan bayrama ararsam ararım okadar mesafe iyidir herzaman
(2,635 puan) tarafından
Uzakta oturuyorlar allahtan, yakında olsak bem boşanırdım. Katlanılacak bir kadın değil. Bende aramam eşim ara diye yalvarır. Kendisi ararsa açarım. Konuşurum. Bide ben böyle değildim ya.. O kadar çok hayat doluydum ki.. Hem güldürürdüm hem gülerdim. Şimdi o kadar çok ağlıyorum ki...
(382 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
.....huzurluyumda
(382 puan) tarafından
uzakmışta saten çokta takmamak lazım bazen he diyip geçmek en iyisi
(2,635 puan) tarafından
Aaah herşeye he de diyemiyorum ki.. Sana da geçmiş olsun kuzum kurtulmuşsun... ama çektirmiş kör olasıca...
0 oy
(10,495 puan) tarafından
Ayyy aynı benim kaynanam önceki yaz yepyeni buzdolabını hurdacıya satmış 50 tl ye. Kaybın sorunca koyacak yer yoktu falan filan diye kem küm etti bende dedimki anne yazık değilmi sığınağa koyardın peynirini balığını konserveni koyardın hehehehebegd kaynım ondan sonra fıttırdı annesine bağırdı ama kadının umrundamı 
0 oy
tarafından
Beterin beteride var cnim saygini bozma esin icin sessiz kal allaha havale et rsbbim ustunden gelir
(2,635 puan) tarafından
Nereye kadar susayim allah aşkına
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Gelin bulana kadar kendilerini parçalarlsr. Buluncada Allah'ım ya. ****** et kız. Sende söyle aaa baba televizyonu annem hurdaciya satmıştı senin haberin yok mu de. Akillim sende onu sinir et:D
(2,635 puan) tarafından
Ben yapamıyorum bacım yapsam eyvallah da maalesef
0 oy
tarafından

Canım gelin olmayı soyle tabir edebilirim kör olacaksin sağır olacaksin ve hizmet edeceksin bu tabu yıkılmali bence evliliklerin yerine..

(2,635 puan) tarafından
Aynen kuzum başla bir vasvin yok
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Evleneceğimizde elimizi tanıyabiliyoruz ama ailesini tanıma fırsatımız olmuyor. Evlenmek de sadece eşle olmuyor, ailesiyle de evlenmiş oluyoruz.

Allah yardımcın olsun. Evi ayırma şansınız yok mu. Biraz olsun kafan rahat eder
(2,635 puan) tarafından
Canım uzakta oturuyorlar zaten. Buraya bir kaç günlüğüne geldiler. Ama kayinbabam çok kalmak istiyor çünkü dışarı çıkıp gezip dolaşıp geliyor. Kaynanam kapıdan adımını atmıyor sevmiyor gezmeyi bende çıkamıyorum bir pazara gitmeme bile laf eden bir kadın öyle pis... insan niye pazara çıkmasın aç mı kalalım yani? Neymiş kuru olan şeyleri yiyecekmişiz lan emzikliyim ben kuru baklagil gaz yapıyor... Ah anasını avradını ah
(7,935 puan) tarafından
Ayy evinizde ayrıysa gittiğin yere karışmaya hakkı yok. Sen ister otur ister gel ben pazara doğru gidecem de yüz verme sesiz kaldıkça tepene çıkar valla
(2,635 puan) tarafından
Çıkıyor zaten sessiz kalsam da kalmasam da
0 oy
(864 puan) tarafından
Allah sabir versin neyseki gidiyolar iyki hep yanında değiller cnm buna da şükür 
0 oy
tarafından
al benden de okadr kardeşim bağırıp çağırıp herşeyi kırasım herkese küfür edesim var için çok dolu bu eskici olayını bizde yaşadık kadi n gizliden sattı birikenleri benim okumam varmış diye çağırdı zorla bak tartı doğru mu diye neyse baktım neyse o adam verdi para gitti meğer tartısı hileliymis 50kiloluk eşyayı 20kiloya aldı kayinbabam terör estirdi annem.yanimdsyken üstüme yürüdü acto ağzını yumdu gözünü ben nerden bileyim dedim kadında suçuna ortak etmiş oldu beni üstüne attı e sen okuma biliyodun boşuna mı çağırdım diye gelde deli olma 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 396 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (767 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 295 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Kar tanesi 2 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 955 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (767 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 162 göst.