0 oy
2,087 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,189 puan) tarafından
Kızlar ya koltuk örtüsü aldim kayıp duruyor. Daha once aldgmda kayiyordu. Kaymayan bi örtü var mu veya kaymamasi için çözümleriniz var mı 

18 Cevaplar

0 oy
(2,720 puan) tarafından
Kanepenin arasinda ortunun gircegi bosluk yoksa ne alsan kayar canm 
(2,189 puan) tarafından
Var canim oraya da sıkıştrıyorm bu kezde alttan ve arkadan çekiyor
-Reklam-
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Ben internetten aldım 2 hafta önce hem salona hem oturma odasına çok memnun kaldım . 
(2,189 puan) tarafından
Hangisinden canim
(7,121 puan) tarafından
Valla canım salon için bürümcük koltuk örtüsü aldım . Oturma odası içinde kadife yapılı bir örtü aldim
(2,189 puan) tarafından
Kadife olan alti sungerli mi
(7,121 puan) tarafından
Evet ince sünger detayı var
(2,189 puan) tarafından
Sagol canm
0 oy
(6,135 puan) tarafından
Kayinvalidem koltuğun iki tarafını da kaplayan bi don lastiği almış bağlamış iyide olmus
(2,189 puan) tarafından
O nasil oluyo kiz :))))
(6,135 puan) tarafından
Koltuğun arası var ya oraya araya don lastiği aldı sırtını dayanilan yerden geçirdi aman anlatamadım yav
(2,189 puan) tarafından
Eskiden karyola vardi onun etegi olurdu kaymasin diye lastik gecirirlerdi onun gibi mi
(6,135 puan) tarafından
Hay aklınla bin yaşa öyle işte:)))
(2,189 puan) tarafından
Anladim canim sagolasin dur alti plastik olani denicem bide olmadi oyle denerim yada dikerim ;)))
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Ben pazardan aldım 25 TL tanesi hiç kaymıyo cok güzel. Koltuğun modeliyle alakalı olabilir bazı koltuklar örtü tutmuyo
(2,189 puan) tarafından
Koltugunun üstü tırtıklı mu yani örtüyü tutan cinsler tırtıklı olan koltuklar mı
(25,224 puan) tarafından
Hayır cnm bak resim atayım
(2,189 puan) tarafından
Tamam canim
0 oy
tarafından
koltuğun kumaşını iyi tanı canım ona göre örtü al ki tutsun 
tarafından
inceyse yırtılır:) onunki eski tıp kalın parçalardan yırtılmadi hiç
(2,189 puan) tarafından
En son care onu yapcam valla misafirler habesiz geliyor ***** yumuk ortuleri mi duzleyim hazirlanayim mi bide bebis gelcek. Care bulmam lazm :)
tarafından
ay valla kadin olmak zor biz iki kız kardeş 2 +1evin işini yapardık ev çok küçüktü 80mk falan annem sadece yemek yapardı kız oyle bi bulmaz iş biterdi ev temiz kalırdı vallahi evlendim ne ise yetisiyorum nede yemeğe hele çocuklar birine baksam diğerine bişey oluyor bugün küçük olan düştü ağzı kan içinde kaldı oturup ağladım ne beceriksizim diye yoğurdum tutmadı akşam soğukta bulaşık yikadim uyudum sabah heryer berbat şimdi yine en dağınık kirli yer mutfak valla neye cafe bulsak da bitmiyor anam hergun aynı
(2,189 puan) tarafından
Aynen canim yaa annemin evinde bende rahattim aniden misafir gelse bile hep tertemizdi ev. Geçmiş olsun oğluna da canim dikkat edin. Benimdr tutmadigi oluyor yogurdun :))(  bitmez ev isi
tarafından
sağol canım benim aksilikler hep arka arkaya geliyor zormus valla canım rahat ederim sanıyordum ama bin bit türlü. hali varmış evliliğin
0 oy
tarafından
Ananemmm yazık bıkmıstı kanepeye dıkmıstı ortulerı :)
(2,189 puan) tarafından
Bende öyle yapcam da yirtilmasndan korkuyom :))
0 oy
tarafından
Örtünün altında kaymaz böyle nokta nokta silikonlar var mı
(2,189 puan) tarafından
Vardi da 1 2 yikamaya atti canm ya :/
tarafından
Annem yıllardır kullanıyo bişey olmadı
(2,189 puan) tarafından
Ortuden veya koltuktan bilemiyorum ki benimki kaya kaya aşağıya düşüyor
0 oy
(557 puan) tarafından
Ic kismi polar olanlar kaymio canim koltuga yapisior
(2,189 puan) tarafından
Bi alamadığım o kaldi kiz sungerli aldim tirtikli lastikli aldim. Bide oni deneyeyim ins kaymaz :)
(557 puan) tarafından
Dene canim kaymio annem onlardan kullanio :)
0 oy
(25,224 puan) tarafından

Bundan koltuklar kaydırmaz taban 

image

image

(25,224 puan) tarafından
Bugün örtücem örtülü resmini de atarım :D
(2,189 puan) tarafından
Koltugun bile guzelmis bacım :)) dur benkmkini de ataym kayandan mi bak anlarsın belki. Evet örtülü halini de at bekliyorm :)
(25,224 puan) tarafından
Tm cnm atarım :)
0 oy
tarafından
Canım ben pazardan 4 çift örtü alfım inanırmısın 20 lira verdim kullanıyorum normalde taneai 35 tl nasıl denk geldiyse ☺️☺️ kaymaması içinde arka taraflarına çengel iğne kullan belki faydasını görürsün süngerli mi
(2,189 puan) tarafından
Ayyy süper kiz ben tanesine 35 tl verdim. Evet sungerli ama tam yapismiyor süngerler seninki de mi sungerli bide sungeri kalin mi.ince mi
tarafından
Canım benimki süngerli değil damla desenli varya geçen sene çıkan o modekden bir hafta ellemiyim hiç bozulmıyor
0 oy
(382 puan) tarafından
benim koltuk örtümün altıda nokta nokta silikonlu hiçte kaymıyo ama yıkandıkça durmuyo kanepenin üstünde kayıyo
0 oy
(25,224 puan) tarafından

image

Bu oturma odasının örtülü hali canım birazdan salonu örtüp atarım :D 

(2,189 puan) tarafından
Ayy çok güzel canim ya gule gule otur
(25,224 puan) tarafından
Sende canım sağol
0 oy
tarafından
Bence öyle bir buluş yok :D
0 oy
(25,224 puan) tarafından

Buda salonun örtüsü kız :D 

image

(2,189 puan) tarafından
Buda cook güzelmiş bide odanı yakışmış iki takim da cok beğendim canim bide bunların altı noktali mi desenlerine de bayıldım
(25,224 puan) tarafından
Sağol canım benim evet altı noktalı Kaydırmaz taban 3 sene önce falan pazardan almıştım
(2,189 puan) tarafından
Bulabilirsem bunlara da bakim bi canim cok sagol güle güle otur
(25,224 puan) tarafından
Sağol canım sende güle güle otur
(2,189 puan) tarafından
Bak canim yorum olarak benim koltugu da attim sorun koltukta mi bakar misin anlarsan tabi
0 oy
(2,189 puan) tarafından

image

bu iste canım 
(25,224 puan) tarafından
Canım koltuk gayet uygun bence örtüde sorun vardır sen altı noktalı Kaydırmaz örtü al aralarına sıkıştırınca hiç oynamıyo yerinden
(2,189 puan) tarafından
Cok sagol canim bugün pazarimiz var gidip alcam ins tutar sana güveniyorum :DD
(25,224 puan) tarafından
Tutar kız koltugun benim koltuk gibi kumaşı
(2,189 puan) tarafından
Kim tutar beni havaya girdim bak cok sevindim suan. Sile sile ömrüm gitti bu koltuklari. Bebis gelince hiç ugrasamicam bide aldiklarim da kayip durdu ama onu da alcam
0 oy
tarafından
Koltuk örtülerini hiç sevmen gidip en pahalısı en iyisi koltuğu alıyorsun sonra üstüne örtü örtüyorsun en nefret ettiğim şeydir mesela 
(2,189 puan) tarafından
Çocugun olunca seni de gorrum :))
0 oy
(5,914 puan) tarafından
Valla benimde varda kisin soba kullandigim icin takiorum cok kaymior ortulerin alti tirtikli hali ortusude kullaniorum ortunun alti sungerli haki ortusu hic kaymior kaynanamin koltuk ortusu polar gibi olanlardan hic kaymior onunki ya keske bende ondan alsaydim ama benimki cok kaymior
(2,189 puan) tarafından
Polar daha mi iyi canim
(5,914 puan) tarafından
Evet canim hani su pazarlarda falan satilior ya ondan al ben almadigima pismanim
0 oy
(476 puan) tarafından
Kaymayan ortu var benim örtulerim pazardan 75 tl almistim  takarken yapisiyo surekli kaymiyo onu takana kadar canim cikiyo 
(2,189 puan) tarafından
Altı sungerli mi peki nasıl bişey resmini filan atar misin altinin rica etsem
(476 puan) tarafından
Alti sungerli evet hem kumaşi cok guzel yumuşacik

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (936 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
0 oy
4 cevap 86 göst.