0 oy
503 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (179 puan) tarafından
Kizlar çocuktan sonra cok bunaldim eşim her gün geliyor yorgunim başım agriyor bilmem ne cok sıkıldım cocugun yükü hep benim üstümde az önce bir bardak cay istedim cocugu salliyorum ne yapacagm benim de cayim bitti isten geldim hic saygin yok falan dedi zorla doldurdu getirdi iyi ki bir calisiyorlar ya allahtan birde bugun kaynanamgile gittim ama pisman oldum daha da gitmem de cocugumu dq goturmem dün post acmistim kaynanam çocuğu seviyor benim pek söylediklerimi ciddiye almiyor falan diye bugun yine ayni oldu cocugum durmayinca ver bana ver bana diyor sanki bende durmayan cocuk onda susacak çok sinir oluyorum ya birde oraya ne zman gotursem hepsi cocugun ustune cullaniyor gorgusuzler guya seviyorlar bunaliyor çocuğum dua edin yazin evimi taisyip gideyim şu mahalleden

1 cevap

0 oy
(434 puan) tarafından
Kaynanan hakkında yazdıklarının aynısını ben de yaşıyorum canım. Hatta okuyunca dedim ki ben mi yazdım acaba. Ne oldum delisi bunlar.
(179 puan) tarafından
Bende gülüm bende zaten ben direk soyledim 40 cikana kadar kimseniz gelmesin dedim akraba falan bacılarını  falan çağırma dedim kabul etmiyorum bebegimle basbasa kalmak istiyorum dedim essek gibi kabul etti afedersin zaten bebegim 2 hafta kuvezde kaldi hastanede yanimda kaldida ne oldu yedi icti yatti hep annem tuvalete falan gitmeme ustume basima yardim etti hastsneden çıkınca 1 hafta annemlerde kalio evime gectim ve tek baktim bebegime birde utanmadan yemekli geliyorlardi en son patladim eşimde zaten o ara babasiyla tartisti simdi kaynanam haftada 1 gormeye gelir cocugu o kadar
(434 puan) tarafından
Valla benimki bebeğim odaya geldiğinde kucağıma vermedi üstüne bir de kendi hırkasına sardı bahanesi de ameliyat kıyafetimin üzerimde olması. Değiştirdim yine vermedi ki doktor saatte bir emzir demesine rağmen. Nerdeyse iki saat aç kaldı yavrum. Doktor çok kızdı sarılık bu çocuk uyanamaz dedi.
(179 puan) tarafından
Eşin birsey demedi mi sicarim onun agzina nasil vermez kucagina sen çok sessiz kalmissin canim kusura bakma
(179 puan) tarafından
Sanki çocuk sadece oğullarının tek başlarına yapmışlar sanki insanı çileden çıkarırlar
(434 puan) tarafından
Yoo aslında sessiz kalmadım ama ilk saatler uyuşukluk geçmedi yoksa ben kalkıp çocuğumu almasını bilirdim ki ayaklarm düzelir düzelmez kalktım. Canım acıya acıya iyileşmeye çalıştım çocuğum için. Eşimin haberi yok canım bunları söylemedim. Zamanını bekliyorum koyacam lafı. Ben anında kavga çıkarmam zamanını beklerim o zaman kimse ağzını açamıyor.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 285 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,700 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 361 göst.
27 Ekim 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 208 göst.
9 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kayakaya (178 puan) tarafından soruldu
0 oy