Yemek yedik bulasiklar duruyor çocuk ayagimda salliyorum bir taraftan da cocugun çamaşırlarıni katlıyorum bir taraftan burda dolanıyordum esimde kitap okuyordu.
Kitap okumaya baslamadan önce de çorbanın kapaginj kapat dedi ben de kapatcaktim coxugun altını alirken unutmuşum suratini 5 karis yapmış kapatmamışsın diyor. Sinir oluyorum su adama sana ne be adam sana ne deli midir nedir dedim edepsiz seni Allaha havale ediyorum diyor al kafasina geçir çorbayi yemin ediyorum gercekten kadının cihad-ı kocasını hoş tutmakmis kıl herif ya sinir oluyorm.
Iyi huylarını gormeye çalışıyorum soyle iyi boyle iyi kendimi teskin ediyorum suratsız herif ya git Allah askina erkek dediğin karismaz kadin islerine bi.
Benim kayınpederim öyle herşeye karışıyor Kayınvalidem dolap almış eve gelip değiştirtirmiş düşün
Ayy kusura bakma cnm ama böyle adamlardan hiç hoşlanmam bir zahmet kıçını kaldirsaydida o koysaymis kapağı yani açıkta olsun ona ne
Aii benimkinde de var o huy yaa ama vazgeciricem adam işine gucune ailesine baksin kadin isine karışmak neymis
Bigun sabah kalktim soba yaktim dedim hamur mayaliyim de yesin beyefendi yok efendim oglen olmuş ev cok dağınıkmış o duramıyormuş daginik evde cikti gitti ben napim simdi hamuru suratina yapistirayfim keske
1,492,873 soru
24,392,567 cevap
349,413 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın