Kızım bana annesiz Nasıl yaşıyorsun anne diyor ben sensiz asla yaşayamam diyor. Konuyu kapatıyorum.
Ah Bi bilse yaşamak zorunda oldugumu belkide büyüyünce bütün sorunlarımızı çözebilme konusun da iyiyizdir ama yinede bir anne şefkati değmeli yüreğe değil mi. Neyseki Allahın şefkati anne babadan daha çok yoksa nefes mi alınır.
Serçe kız önce adını merak ediyorum
Kızın kaç yaşında
Benimnoglullarim da anlıyor
Artık babaları güzel seyler alınca onları sevince hemen bana gelip anne senin babanda seni seviyormuydu
Sana birşeyler aliyirmuydu
Bende hep doğruyu soyluyium
Babam varken babaya hasret büyüdük
Doyasıya sarılıp öpmedi bizi
Keşke sağ olsaydı da duygularımızı söyleye bilseydik
Annemi düşünemiyorum ALLAH yardımcın olsun canım benim
Cnm o kadar anlıyorum ki seni ben 12 yasimda annemi kaybettim öyle bir acılı tarifi hicc yok evet babam var ama annem gibi olmaxki sıkıntım oldugunda telefon açıp akıl alacağım bir annem yok baba evine gittiğimde şefkatiyle isinacagim bir annem yok ve benim gibi bir sürü kişi var sabrediyorum dilerim cennette kavuşuruz ama olmuyor işte evlatlarım var beni seven bir kocam var ama kalbimin diğer yarısı yok ben annem öldüğünde kalbimin hislerinin yarısını kaybettim anne olunca söz konusu söylenecek çok şey var ama işte diyemiyorsun rabbim sabır versin
Benim annem sizlere omurben 6 yasimdan annesizim
20 yıl oldu annem öleli.. hemde gözümün önünde araba çarparak ağlarım her aklıma geldiğinde eşiminde annesi ölmüş en büyük destekçilerimden biridir.. ama üvey annem var sağolsun
1,494,102 soru
24,410,233 cevap
350,847 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın