Bazen psikolojik şiddet fiziksel siddetten çok daha ağır oluyo ...dusuncesizlik umursuzluk ,üstüne ağır sözler ...ciddi ciddi bı kitap yazmak istiyorum hayatım yazsam roman olur cinsinde çünkü .evli olduğum insan beni hasta etmeden rahat nefes alamiycak biri ... Ama yazacağım kitapta benim enayiliklerime da doyum olmuyo .tabi o buz dağının görünen kısmı . gorunmeyen kısmı çok daha vahim ...bu kadar inciltilmislik yok sayilmisliga karsilik neden bı kadın hep katlanan taraf olur ...ayrılma denemeleri neden hep tekrar barışma ile sonuçlanir ...o kadın dışardan bı enayi gibi keriz gibi görülebilir ama o kadın içinde neler yaşıyordur ....evlat çok ayrı çok .akşam babası ağlattı kahredici kırıcı sözleri ile hem de ondan en merhamet beklediğim zaman da...14 aylık oğlum geldi yanıma ve bişey olduğunu sezdi yanıma yanasti ve göz yaslarimi sildi ...ve o an dedim ki esimde belki bir zamanlar boyleydi .ama fıtrat ,fıtratı bozulmuş .özellikle erkek çocuklarının fıtratıni bozdular .bı nesil anneler babalar ...şuan bundan bu cinayetler ve adı koca olan ama kendi hiç olanlar ...arkadaşlar .biseyler yapalım yapalım ki şu çocuklarimizin özellikle oğullarimizin fitratlarini bozmayalım .gelecek nesil bari güzel olsun .okuyalım arastiralim ...
Şimdi belki diyen olcak okuyalım arastiralim diyorsun da başta sen kocana hakaret içerikli bişey yazmışsın.bende insanım diyroum o içinden geçiren arkadaşa bende insanım .benim yıllardır ve özellikle son 6 aydır yaşadığım şeyleri yaşamadan beni anlaman imkansiz ...