0 oy
499 göst.
Diğer kategorisinde (206 puan) tarafından
Kızlar daha önce bikini bölgesi ağda yapmadım hep evde kendim temizliyor dum 30 haftalik olduk artık yapamıyorum köfore bikini bölgesi ağda fiyatını sordum 25 tl dedi bana çok geldi sizce uygunmudur sadece bikini bölgesi 

16 Cevaplar

+1 oy
(725 puan) tarafından

Bende 2 gün önce yaptım mecburdum benim ki de 25 dedi :ermm:

(206 puan) tarafından
Çok acidi mi
(725 puan) tarafından
Elbette o kadr acıdı ki tir tir titriyordum kadın korktu biran bana birşey oldu diye. Birdr cildim çok hassas derisi kalkti birazda kanadi o derece yani:(
(2,200 puan) tarafından
Bende ilk kez yaptrcam nasil oldugunu bilmiyorum korkuyorumda bide untaniyorum akintim falan olursa :(
(725 puan) tarafından
Bende de akıntı vardı temizledim öyle odaya geldi
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Vuhu çokmuş gerçi benim kuaför senelerdir aynı değişemez 15 yapıyor şimdi çıkıcm hatta kuaföre gidicem :)

+1 oy
(7,131 puan) tarafından
Burdada 25 bazı yerlerde 30 lira canim
(206 puan) tarafından
Yaa bana çok geldi bilmiyorum canım artık
(7,131 puan) tarafından
Canım bi seferliğine yaptır bisey olmaz acısıysa çok yok hem temiz olur
+1 oy
(471 puan) tarafından
Burda da 25 lira canım. Ben normalde kendim yapiyodum 33 haftalikken ilk defa gittim. Baya temiz oluyor bide göbekten dolayı göremiyorsun ya en rahatı o canım. 
+1 oy
tarafından
Bizde 20 tl bende 35den sonra yaptırdım inanılmaz güzel tavsiye ederim ilkinde acı oluyor ama 1 ay tertemiz ve çok azalma var uğraşma git yaptır canım 
+1 oy
(13,533 puan) tarafından
Fiyat gayet iyi bence yaptır 
0 oy
(66 puan) tarafından
Bem 20 ye yaptirdim sehirden sehire degisiyo canim 20 25 normldr  fiytlri
0 oy
(816 puan) tarafından
Bnde boyle bi soru soracaktim cekiniyordum bari sorayim bnde bir yil kadar oluyor agdaya geceli kndim yapiyorum hiv kuafore feln gitmedim de jiletle alirsin ikigun sonra kucuk kucuk cikarya ada yapinca o kadar kucuk olanlar kaliyor deflarca kez agdayi surup cekiyorum ama onkar gelmiyor acaba bnmi yanlis teknik kullaniyorum yoksa o kucuklarin kalmasi normalmi
(638 puan) tarafından
Bi süre kalır canım. Ama tavsiyem biraz uzattıktan sonra bi kez kuaföre git. Tekniğine ak hem de o iyi  bi temizlemiş olur. Sonra sen devam et
0 oy
tarafından
Burdada oyle canim
0 oy
tarafından
Yine 25 iyi           
0 oy
(234 puan) tarafından
Bence uygun fiyatı yaptır canım
0 oy
(2,172 puan) tarafından
38.haftada yaptirdim 30 verdim mecbur goremeyince napcan 
0 oy
tarafından
dogru burdada fiat ayni ister tum yaptir ister sadece bikini bolgesi 
0 oy
(145 puan) tarafından
Ben 20 tl yapıyorsun canım 
0 oy
(638 puan) tarafından
Ben her ay yaptırıyorum kendimi bildim bileli tüm vucut ağda her ay. Çok rahat bi şey ya, 25 lira normal canım. 
0 oy
(274 puan) tarafından
Normal fiyat bircok yer ayni fiyati uyguluyor 

İlgili bir soru bulunamadı

407,191 soru

12,221,852 cevap

36,817 kullanıcı

...