Hayir ama dünya kucuk olabilir görülebilir no problem
Eşimle sevgili iken araya girip ayırmaya bile çalıştı..kendisi ile evlenmem için.
5 Ylik hamile iken alışveriş merkezine gittik
Kolkola iken karşıdan geliyordu öyle bı baktı ki eşim onu görmemişti yüzyüze ama çok baktığı için dikkatini çekti
Bende dedim odur diye neyse ki hamileydim
Kizamadi süs ve yemeğini ye demişti o an
Kurban olsun esime koppek gibi bakakalir anca
Anam hiç deme valla. Eski sevgilim uzaktan akrabam ve biz yeni evliyken annemler hacca gidecekti eski sevgilim eşi ve 2 evlâdıyla annemlere geldiler. Tabii benim saf herifim akıl edemedi o olduğunu sohbet muhabbet ettiler. Acayip sevdi hatta. Eve gelince jeton düştü tabii o çocuk bu muydu dedi ☺Allah'tan orda farketmemişti
2 kere denk gelmişti birinde eşimle avmde geziyoduk çocukla birlikte anca öküzün trene baktığı gibi baktı ben ilk gördüm bi daha bakmadım diğeride bi restoran da denk geldi eşimle işimiz vardı çarşıda bieyler yemeye girdik tam karşıma oturdu oda öküzün trene baktığı gibi baktı aman anca bakarlar işte
Eski sevgilim yok esim ilkim benim her halde amma ben onun ilki digilimdir hic bu konuda konusmayi sevmez soylemezde asla oldugunu
Ben eşimle çarşı da gezerken esimin sevgilisine rast gelmiştik dönüp kiz bize baktı yemin ediyorum dövecektim eşim sacmalama demişti tuttu kolumdan gittiydik
1,491,515 soru
24,372,337 cevap
348,116 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın