0 oy
1,316 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Adetime 5 gün var kızlar dayanamadım testi yaptım ama negatif :blush:
Annem rüyasında beni hamile görmüş çok guzeldin içimden kız çocuğu olacak kızımın diye düşünüyordum dedi.
Bende 3 gün önce küçük bi pencerenin önündeydim. Kucağımda bir bebek vardı cinsiyetini anlamadım. İki pışpışladim kafasını omzuma koyup hemen uyudu. Önümdeki pencere açılıyor ben kapatiyordum. Biri bize zarar verecek korkusuyla 3-4 kere aynı sekilde zorlandı pencere açmadım. Baktım zorlayan yok açıp bakiyim dedim kocaman bir deve vardı yavaş yavaş yürüyüp uzaklasiyordu. Ordada uyandım.
Annemde ruyasnda görünce... Ve diger postumda bazi belirtiler var diyede paylasmistim. 
Umutlanip test yaptım yine olmadı :dizzy:

image

13 Cevaplar

0 oy
(7,483 puan) tarafından

En İyi Cevap
Daha zamani degil demekki canim sabret. Rabbim herseyi en guzel sekilde ayarlar şüphesiz. InsaAllah seninde en hayirli sekilde hamileyim postunu actigini göreceğiz ❤
(389 puan) tarafından
sen bu ınsanlara fazla gelmıssın tatlım sonuc bu
tarafından
Valla canim okadar kisa ve net anlattin kii .. ahh keşke sizin benu anladığınız gibi onlarda anlasa.. ama işlerine gelmiyor yalan sylemek inkar etmek lafi baska yerlerinden anlamak daha islerine geliyor.. Neden ellerine ne geçiyorsa ?..
(1,115 puan) tarafından
Evet maalesef öyle. Özellikle eşinin ailesiyle iyi geçinmek zorundasın. Hoşuna gitmeyen bir şey yaptıklarında konuşursan kötü gelin olursun, susarsan içine içine patlıyorsun. Eşine anlatsan daha kötü. Ya üstüne gelir ya umursamaz ya da ailesine açar olay büyür. Atsan atılmaz satsan satılmaz bi ilişki. Ben mesela kendi ailemde hoşuma gitmeyen birşey olunca yüzlerine söylüyorum. Alınmayız kolay kolay. Ama kocanın ailesine bişey diyecek olsan el kızı konuştu oluyor. Hemen alınıyorlar. :-\
tarafından
Aynen valla ne desek suç ne yapsak laf olur. Kadın olmak ayrı zor anne olmak ayrı zor gelin olmak dahada zormuş ...
tarafından
Aynen valla ne desek suç ne yapsak laf olur. Kadın olmak ayrı zor anne olmak ayrı zor gelin olmak dahada zormuş ... Allah sabır versin hepimize...
-Reklam-
+1 oy
(2,576 puan) tarafından
Allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur canım unutma. Bende 27 yasinda 2 yilliik evliyim bak ben hamile kalıyordum hep kürtaj ölü doğum yaptım. Bende kendi kendime diyordum Allah'ım ya tam ver ya hiç verme bu acılara dayanamıyorum diye. Ama mesela dusun ölü doğum uaptim dikişlerim patladı sonra sinir krizleri geçirdim hastanede yattım eşimle o kadar kötüydk ki nefret ediyordum ondan. Sonra ameliyat işi çıktı ortaya. En son ben eşime dedim yeter çocuk deme defol git diye. Tabi o aralar iyice eşimle çok kötüydm artık dedim ayrilacam dayanamıyorum bu adama. Bak herşey yoluna girdi eşim düzeldi aramız düzeldi ondan sonra hamile kaldım. Güzel şeyler olacak demekki. Kendini buna adapte et . Olmuyor deme. Olacak de. Allah görür. Allah yardım eder bize. 
tarafından
Çok üzüldüm canım ağır seyler yasamissin yerinde kim olsa dayanamazdi :( Şükürler olsunki zor günleri atlatmissin ♥ haklısın kuzum kaynanam laf vuruyor bazen esimde konuşuyor çok üstüme gelmiyorlar sanirim bu yüzden kafaya takıyorum
(2,576 puan) tarafından
Evet bunları yaşamaktansa hiç yasamamak daha iyi biliyo musun çok çektim çocuktan yana dikişlerim hep patladı tekrar ameliyata aldılar. Üstüne rahimden tekrar oldum. Bunları yaşarken hep eşimle sorunluyduk çok şükür aramız düzeldi hamile kaldım ve bak evliliğim iyi gittikce bebeğimde iyi. Bana neler dediler 3 çocuğu karnında tutamadı ikizleri nasıl öldürmeyi başardı. Felan filan Allah var eşimle aramız kötü de olsa bana laf soyletmezdi. Şimdi gül gibi geçinip gidiyoruz kafana taktikca kötü olursun huzursuz olursun. Hamile kalıp sağlıksız olacağına geç olsun güç olmasın de her zaman. Allah'ım hayırlı zamanda karnını da kucağını da doldursun insallah
tarafından
Aminn canım inşallah yaşadıkların çok zor Allah yardımcın olsn canım. Şükür o günleri atlatmissin ...
0 oy
(135,758 puan) tarafından
Hayirlisi vardir rabbimin nasip edecegi bi zaman
tarafından
İnşallah canım :(
0 oy
tarafından

Hadi yaa inşallah olur :(

tarafından
İnşallah canimm ♥ :(
0 oy
(680 puan) tarafından
Daha erken cnm 10 gun geçınce bwli oluyor ıdralde rabbım sana hayırlı zamabda sağlıklı  bır hamılelık nasıp etsın inşallah içini ferah tut vardır rabbım bı bıldığı cnm
tarafından
Allah sabır versin kuzum hamile olupta kaybetmek ona okadar yakınken ... Gözlerimi doldurdun inankii :( Allah evladin hayrlisi versin kız yada erkek ♥ yeterki anne olalim anne diyeb bir sese ihtiyacim varr ♥ :(
(680 puan) tarafından
Amin cnmm  amin  şimdi akılandım desığım tek şey rabbım hayırlısını versın inşallah uzduysem senı hakını helal et cnm
tarafından
Helal olsun kuzum ♥ burda acılarımızı paylasiyoruz böyle bi acıyı anlattirip hatrlattim sana asil sen hakkını helal et uzulmeni asla istemem ♥
(680 puan) tarafından
Helal hoş olsun cnm  rabbım gonlune gore versın inşallah
tarafından
Saol kuzummm amin inşallah Allah hepimize huzur mutluluk annelik sağlık versin ♥
0 oy
(623 puan) tarafından
Rabbim hayirlisiyla en kisa surede yuzunu guldursun insallah 
tarafından
Aminn canım inşallah ♥:(
0 oy
(2,110 puan) tarafından
Canim 5 gun sonra yap boyle yaparak takiyosun kafana ben bi an kendimi gordm bi ayda 3 4 kere test yaptgmi bliyorm tam kafamdan attm. Dedm bu ay bebek dusunmucem hayrlsii olsun die o ay tutmustu 32+4 olduk cok sukurrr rabbim isteyen tum kullarina icindede sana nasip etsin insallah ❤
(2,110 puan) tarafından
5 6 gun sonra insallah hayirli paylasimini bekliyorum eger varsa insallah vardir tanidik pek kmseye soyleme nazar oluo ben ilk gebeligimi herkese duyurmustm 6. Haftamda kanamayla dusuk yasadm
tarafından
Yaa içleri fesat insanlardan nfret ediyorum. Eltim bnden sonra evlendi ve hamile . Hatta evlenmeden hamilr kaldi sonra düğün oldu. Yinede kötü içimden bisey geçirmedim kiskanmadim fesat dusunmedim. Ama üzüldüm eşimde üzüldü ama belli etmedik güldük .
(2,110 puan) tarafından
Sen sen ol kimseye soyleme valla pislik insan cokk
tarafından
Yok söylemem canım uyardığın için teşekkür ederim canim ♥
(2,110 puan) tarafından
Rica ederim canim benimm ❤❤
0 oy
(11,219 puan) tarafından

Rabbim hayırlısını versin cnm rabbim kucağını tez zamanda doldursun :)

(11,219 puan) tarafından
Kuzum rabbimden umut kesilir mi hiç? Tabiki de var neden olmasın lütfen böyle düşünme iyi düşün ki iyi olsun cnm rabbimin vardır bildiği olmuyorsa hayırlı zamanda verir kuzum karamsar olma ❤
tarafından
Sağol canım valla yorumlarınız bana iyi geldii ♥ umutlarımı karartmayacam ♥ her ne olursa olsunn ♥
(11,219 puan) tarafından
Tabikide canım elbet bir gün...sakin olumsuz düşünme stres yapma canimmm ınşaallah en kısa zamanda olur ❤
tarafından
İnşallah canım hayırlısı ile olsun ben beklerim sabrederim bna güç verdin canım teşekkür ederim ♥
(11,219 puan) tarafından
Rica ederim kuzum ne.demek ❤
0 oy
(630 puan) tarafından
Allah belki de en hayirli zamani bekliyordur bazi seyleri zorlamamk geecekten kadere birakmak gerekiyor. Gecenlerde bunun ornegini yasadim elazig deoreminin oldugu gun bebegimin sunneti vardi bir gun oncesi hava nasil gunesliydi deprem sabahi bir an da her yer karla kaplandi sunnet yaptirmaya gidemedik o kadar sinir oldum sinirimden uyuyamadim bile aksamina da deprem olmasin mi iyi ki sunnet olmamis dedim 
tarafından
Herşeyde bir hayir vardir canim haklisin iyi diye düşünüp kötüde olabiliyor senn anlattiqin gibi saol kuzum ♥
0 oy
tarafından

Çok isteme imtihanin olur.. canim bunu kendine anlatamazsin tahmin edebiliyorum zor ama cevrene baksana istemeyenlerin her sene çocuğu oluyo nerdeyse tam ümidi kesince hamile kalanlar sende düşünmemeye çalış takma fazla kafana herseyin tedavisi öncelikle kafada başlar rabbim en iyisini biliyor hayırlı bi evlatta nasip eder inşallah <3

tarafından
Amin canım kafaya takmamaya caliscam ister istemez takiyor insan elinde olmadan :(
0 oy
(491 puan) tarafından
postlarindan takip ettigime göre sen ankaradasın 

bnde ankaradayım cnm... 

bnm 2 yıl bebegim olmadı malesef takdiri ilahi ama tedbir bizden takdir Allhtan tabiki 

1 yilı gecmişse ve hala bebegin olmuyorsa normal yolla bi hastaneye git derim ama şöyle işinin ehli bir doktora 

ankaranın en iyi doktorlarini gezmeme ragmen bi sonuc elde edemedim her seferinde paramdan oldum 

etlik zübeyde hanım kadin doguma gittim en son 

infertilite bölümü cok ilgililer önce Allahın sonra oranin sayesinde sekiz aylik hamileyim 

cok şiddetle tavsiye ediyorum orayi insallah seninde olur Allah kucağını doldursun 
0 oy
(337 puan) tarafından
Adetime dört gün vardı rüyamda hamile olduğumu gördüm hemen kalktım evde test vardı yaptım tek çizgi çıktı sonra aradan bir hafta geçti adetim gecikti test aldım yaptım ve hamile çıktım yani önceki test erken mis sabırlı ol bekle inşallah rüyaların gerçek olsun ama benim daha dört aylık bebegim vardı o yüzden ikinciye de hamile kalmışım çok erken oldu sende bir hafta beklee umudunu hemen kaybetme daha adet günün gelmeemis uzulme hemen 
tarafından
Ayy ne güzel ruynda hissetmissin ♥ bekliycem kuzumm hyrlisi olsun bakalım
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Sabah aç karınla yap 
tarafından
Adetime kadar bkleyim canım

İlgili bir soru bulunamadı

411,775 soru

12,395,964 cevap

44,159 kullanıcı

Kategoriler