Şimdik bebişime yakinda aliverise cikicaz Almam gerekenler neler neyden kac tane almam gerekiyor bilmiyorum Giyim olarak Birde ilk dogdugunda neler lazim oluyor Lutfenn musait oldugunuzda bos vaktiniz oldugunda usenmezsseniz bana atarmisiniz yada bir liste yaptiysaniz onceden
hastane icin 1tane 10lu hastane cikisi 2tane 3lu takim (yenidogan) 5zibin 2Corap 5Agiz mendili 2 sapka 2eldiven Bunlari koydum canim çantama eksklerm var mi daha bakıcam sonra.. Onun disinda eltim vermisti biraz kiyafet nerdeyse 6 7 takim var 10 tane falan alt pijama gibi seyler var var 10 dan fazla uzun kollu zibin var.. Bnde 4 tane 2li takim aldim 2yeni dogan 2 tane0.3 ay zibin aldım. Alt pijama aldim.. 4tanede tulum var.. Kiz cok karisik mi yazdm ya
Ilk kizimda 7 tane takim alt üst sapkasi olanlardan sekiz tane citcitli bady 10 tane corap 1 hastane cikisi set 10 lu agiz mendili 5 li --3 tane pudra bi kalin bi ince battaniye ana kucagi ve cantasi 2 tane emzik küçük bi biberon almistim lazim olabilir kumas önlük eldiven uc tane hirka yelek falan ama benimki subatta olmuştu 3 5 takimda hediye geldi bunda da daha bisey almadim cinsiyetini bilmiyorum çünkü biraz cok olsun çünkü kusuyo bazen ishal olunca kakasi disina cikiyo hemen yikayinca kurumuyo
1,492,931 soru
24,393,517 cevap
349,474 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın