0 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde (3,078 puan) tarafından

Kizçeler kızım 6.aya girecek  ama ayaklarına felan cani isterse basıyor emekle için tam destek feln alamıyor sadece yerlerde yuvarlanıyor o şekilde hareket ediyor  .her evime gelen bu çocuk niue emeklemiyor basmiyor  felan diyor psikolojimi bozdular artık bence normal ayına göre anca ayaklanır  diye düşünüyorum:ermm: 

12 Cevaplar

+1 oy
(14,620 puan) tarafından

Yavrum daha erken.  6 aylıkken bizimki pusetin iöinde kaplumbağa gibi duruyordu :D 

(3,078 puan) tarafından
Insanlar bunalttı artık beni yürümeyecek bu felan diyorlar iyice korktum
-Reklam-
+1 oy
(10,845 puan) tarafından
Normal kuzum 9.ayda enekelemeye  başlayan var hiçmi ayağının üstüne basamıyo
(3,078 puan) tarafından
Biz tutunca basmiyor kendi oynarken destek alıyor hep ayaklarından  canım
(10,845 puan) tarafından
Destek alıyorsa bişeyi yoktur canım sen bakma millete onlar derlerde derler eğer sen bileyen şüpelenirsen o zaman doktora görürürsün İNŞAALLAH gerek kalmaz zaten destekte alıyomuş
+1 oy
(5,517 puan) tarafından
Daha 6 aylik cok erken benm oglum 7 aylik sadece yuvarlaniyo
(3,078 puan) tarafından
Istiyorlar hemen emeklesin derdimi  anlatamıyorum  birşey desem biz kactane buyuttuk  diyorlar
(5,517 puan) tarafından
Sacmaliyolar ya kucucuk bebek daha
+1 oy
(3,886 puan) tarafından
Her bebek bir olmuyor canım ayrıca bnm yeğenim 8 buçuk aylıkken emeklemeye başladı bence normal 
(3,078 puan) tarafından
Anlasalar keşke bunalttilar artık beni iyice evde çok güzel de oynuyor kızım yuvarlana yuvarlana geziyor
(3,886 puan) tarafından
Daha çok küçük canım iyice saçmalamışlar onlarda hatta bir yerde okudum bebeklerin diz kapakları 6 aylıkken oluşurmuş gayet normal yani surunmemesi
+1 oy
(3,464 puan) tarafından
Canım benim oğlan da 7 buçuk aylık ama emekşemiyor yuvarlanarak gidiyor her yere. Her bebek emekleyecek diye birşey yok. Bide hiç adım atmaya hevesli değil. Ama görümcem çocuk doktoru gayet normal dedi yani her bebek aynı olmuyor
(3,078 puan) tarafından
Ah keske anlasalar canim ya .daha çok küçük kaslarını kontrol edemiyor .millet benim  çocuğumun derdine düşmüş
(3,464 puan) tarafından
Boşver sende ben 5 yaşında uürümüşüm bana çekmiş herhalde de ☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Emeklemesi icin erken örümceğe koy ayaklari güçlenir canim geç değil daha küçük 
(3,078 puan) tarafından
Örümcek sipariş verdim bugün işte birkaç güne gelir alıştıracağım bende canım
0 oy
tarafından
Bebekten bebeğe değişir canım benim kızım 10 aylık 8 aylıkken felan apalamaya başladı 
(3,078 puan) tarafından
Bu dışarının baskısı ne zaman bitecek bıktım vall ya
0 oy
(11,220 puan) tarafından
Kız kızım 10 aylık olacak daha emeklemiyor çabalamıyor bile takma herkes konuşur kese değil ki büzesin canım 
0 oy
(56 puan) tarafından
Oglum 11 aylikken emekledi 13 aylik suan hala yurumuyo bile banada cok diyen oldu niye yurumuyo falan diye basta cok taktim ama suan takmiyorum oglumun keyfi ne zaman isterse yurur :)
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Ne geç olması benimki 8 aylık oldu daha 2 gündür yeni emekliyor 
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Sana bisey diyimmi kim bunu diyosa halt etmis benim bebegimde bu hafta 6 ayina gircek allahin izniyle daha ne emeklemesi hele bi dursunlar sacmalamislar benim etrafimdaki yaslilar da bir iki aya emekler bebekler diyor yani 7 yada 8 ayinda anca diyolar senin etrafindakiler bebce sana garezi var cok sinirlerim bozuldu makinemi bu cocuklar da boyle demisler buarada bebde bir haftadir hergun sabah ogle aksam 10 dk 10 dk yurutece koydum az az gidiyordu nezaman evde dolascak diye bejlerken kizim bugun yurutecte kosmaya basladi elhamdurillah cok sukur okadar duugulandimki kaynanam sok oldu her yeri dolaşti maasallah bebde pesinde dolastim ayaklariyla dik tutup durdu surekli sonra kosturup durdu sikma sakin canini siparis ver yurytec gelsinki kuzun ayaklansin
(1,063 puan) tarafından
Oyuzden korkma sakin canm
0 oy
(373 puan) tarafından
Cocukdan cocuga degisir.benim kizim 6 ayinda emekledi ama oglum 9ayda emekledi

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 371 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 158 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu