0 oy
1,222 göst.
Diğer kategorisinde (1,299 puan) tarafından
kapalı
bir yorumda gördüm uykusuzluktan ölcem en sonunda uyku ilaci vercem yazmis bu nedir ya boyle bi annemi olur
notu ile kapatıldı: Tartışma konusu

22 Cevaplar

+8 oy
(7,483 puan) tarafından
Lafin gelisi demistir. Hemen nie anneligi yargılıyorsunuz ki... eminim herkes evladini dusunuyor sadece siz degil. Boyle hemen bi acik buldumu yüklenmeye yer arar olduk. O kadin Allah bilir neler yasiyorki ne kadar yorgun ki oyle dedi. Hemen baska tarafa cekiliyor.
(887 puan) tarafından
Kiz sen hngi sehirdesin :) gel birlik olalim
tarafından
bursa orhangaİ canim uyumadi oynuyo şimdi :)
(887 puan) tarafından
Bnmkide on dk kestirdi mama veriyorum sdi ama mayi yapana kadar evi yıktı reen bagirmktn
tarafından
elanin bagirmasi yok Allah tan :) ama kucukken dört aylikken bagira bagira uyuyodu telefona çektiğimi görünce susuyodu :)
(887 puan) tarafından
Bizim halâ dev c azonce eltim kapiyi caldi acmaya gittim bas bas bagiriyo eltim boldu kiz biyerden mi dustu diyo yok odadan ciktim diye bagiriyor fedim iceri girdi kucagina aldi yok basbas bagiriyo ben aldim anindan gulmeye basladi :D
-Reklam-
+3 oy
tarafından

Büyük ihtimalle uykusuz bir anne ve ağzından öyle çıkıvermişdir uykusuzlukdan lütfen kimsenin anneliğine laf etmeyin olurmu :ermm:

tarafından
düzenlendi
Valla bilemedim yaaa yani yinede yargılamak bize düşmez
+3 oy
(12,771 puan) tarafından
Kimsenin anneliğini sorgulamak kimseye düşmez herkes kendi ne ve kendi anneliğine baksin demekki kadın cooook kötü durumda eleştirip yargılamak yerine dua edebilirsiniz k bakma sizin gibi insanlar hiç sevmiyorum ve çocuk uyumaz ise doktor bile ilaç veriyo kullanın rezene için vs tek başına bakıp kolik ve asla uyumayan bebeği olan anneler ne halde acaba böyle yargılamak çok yanlış 
(1,299 puan) tarafından
benimde bebegim kolik uyumuyor gece kalkıyor ama ben böyle yorum yazcama uyku ilacı vercem diceme acmi tokmu mama yapip uyutmak banyo yaptirmak rezene icirmek yattti yeri rahat yapmak herşeyi deniyorum yazmak iyi deil böyle
(12,771 puan) tarafından
Olabilir siz belki sabirlosiniz die ama kimse kimsenin anneliğineaf etmemeli bence lafın gelişi yazmış olabilir
+3 oy
(887 puan) tarafından
Ne kadar kolay annegili yargilamak degil mi canim ??? Benim oglum gece gunduz uyayan bir cocuk bende sinirlendigimde carpacam simdi sgzinin ustune yada yerinde durmadigi zaman baglarim seni yataga falan diyorum .taştığımanlarda ama ne bi fiske vurmuslugum var ne yataga yaglamisligim neden ona zarar verecek bisey yaptigim .cocuk cuyutmek gercekten agirbi sorumluluk ve bizde insaniz doldugumuz artik artik dayanamiycagimizi dusundugumuz anlar muklaka oluyor ve bu anlarda ister iatemez agzimizdan olmiycak seyler cikiyor .cikiyor ve bitiyor faaliyette bsy yapildigi yok ve bu bizi kotu anne mi yapiyor ?   
+1 oy
tarafından
Yazdığı yaptığı anlamına gelmiyor cnm hmn kötü anne imajı verme 
0 oy
(5,439 puan) tarafından

A ben gormedm:O:ermm:

0 oy
(451 puan) tarafından
Kim yazmiski cok merak ettim simdi
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Kim yazmş kız onu
0 oy
tarafından
Anneliğini yargılama canım 
(3,464 puan) tarafından
Katılıyorum kim ne yaşıyor bilemeyiz
0 oy
(3,421 puan) tarafından
Lafin gelişi yazmistir canim hemen alevlenmeye gerek yok tabiki öyle pislikler de var ama onlar söylemeyip yapiyor çöpe atanlar mi dersin dovenlermi dersin neler gördük 
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Yazık daha konuşmayı unutmamis. Benim oğlan doğduğunda 5 günlük olana kadar uyuma şansım olmamıştı son gün konuşamiyordum ve bayıldım. O zamana kadar yardım eden olmamasi ne acı demi. illallah demiş demek ki ama ciddi olduğunu sanmıyorum. Ilk günlerde gaz olmaz muhtemelen emzirme sorunudur. Benim oğlum mememi hemen almamisti günlerce vermeye ugrastim zorla emdırdim çocuğu şimdi de bırakmıyor :)))
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Yok artık ya 
0 oy
(452 puan) tarafından
Lafın gelişi demiştir canım kimse yapmaz öyle birşey kıyamaz kimse çocuğuna o yüzden kimsenin anneliğini yargılamaya hakkımız yok 
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Canm insan bazen öyle Bi duruma geliyor ki.... 

Aplam doğum yaptığından beridir doğru düzgün uyku uyumadı ve Bi keresinde oladar uykusuz kalmış ki ve bebekte oladar çok ağlamış vızıklamışki bebeği alıp pencereden atasım geldi dedi. Oysa bebeğin kılına zarar gelse ortalığı yıkar dağıtır herkesleri parçalar atar kenarı. 

Böyle şeyler ağızdan anlık çıkan şeyler.
0 oy
tarafından
Dikkat çekmek için söylemiştir inşallah 
0 oy
(558 puan) tarafından
Ciddi ciddi sormamistir herhalde yaa cok bunaldigini ima etmek istemistir bebege uyku ilaci mi verilir
0 oy
(10,758 puan) tarafından
Yorgunluktan öyle demiştir bence gerçekte yapmaz diye düşünüyorum benim oğlum 5 gece hiç uyumadı ben  oğlum için çok Üzülüyorum bedenen yorgun düştü diye eminim o anne de öyle düşünmüştür
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Insallah soylemek icin soylemistirr
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Bitkisel demişti ondan mı bahsediosun
0 oy
(422 puan) tarafından

Kimsenn annelini yargilamak bize dusmez canisi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 138 göst.