Kızlar Allahın izniyle yarın sabah 9 da yatışım yapılıcak sezeryanla doğum yapıcam 38+2 de ilk gebeliğim sonlandırıldığı zaman enfeksiyon kaptım rahmimde yara oldu yara donduruldu o yüzden eğer normal doğum yaparsam bebek geçerken enfeksiyon kapabilirmiş o yüzden sezeryan olucam. İlk gebeliğim sonlandırıldığında çok ağladım çok üzüldüm ama doktorum 3 ay korun sonra yapabilirsin dedi Allahın izniyle 3 ay sonra tekrar hamile kaldım gebelik süreci zor geçti her bi sancıda az oynamada en ufak bişeyde acillere gittim ama çok şükür hiç problemsiz bu güne kadar geldik Allahın izniyle yarında inşallah sağlıkla kızımı Alya'mı alıcam kucağıma dualarınızı bekliyorum bende hepinize dua edicem inşallah sizde sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
Doğurdummm .. çirkin bir kızım oldu şuan kolumda uyuyo Allah hepinize nasip etsin inşallah hayırlısıyla sağlıkla
Allahin izniyle sorunsuz insallah alirsin bebişini kucagina
Hayırlısıyla sağlikla al insallah kucagina..darısı başımıza artık
Hayirla yavrunu kucağına al insAllah canim. Kolay bir doğum nasip etsin Allah im. Sütün bol olsun insAllah
Hayırla gelsin minik canım. Sağ salim kurtulun inşallah
Hadi bakalım canım hayırlarlâ sende katıl doguranlar kervanına rabbim sağ selamet kucagına almayi nasip etsin hayırlı haberlerini de bekliyoruz burda ayy heyecanlandım yinee
Ayyy Allah kurtarsin ccnm insallah sag salim kurtulursunuz
Canim Allah yardimcin olsun saglikla al bebegini kucagina insallah
409,109 soru
12,295,795 cevap
38,320 kullanıcı