0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sağdaki melek soldaki melek ve nefsim. 

Dikkat edin gün içerisinde başınıza olaylar gelecek üzüntü sevinç acı endişe korku kötülük gıybet vs vs gün içerisinde birden çok sınava tabii tutuluyor olabiliriz mesela dediğiniz her tepki için sağdaki soldaki melekler not tutuyor. Tabi gevşek nefsimiz hiç ortadan çıkmıyor hep Bi mutlu olsak yatsak uyusak yemek yesek aşk yaşasak güzel olsak vs vs vs. 

Ozaman bir farkındalık oluşturalım ve bugün her yaşadığımız olayda oturup kendimizi yani hem nefsimizi hem melekleri dinleyelim bakalım şeytanın elinde olan nefsimiz mi bizi yönetiyor sevapları yazmak için acele eden günahlarımızı yazmak için gecenin bitişini bekleyen agrıdan alan melekler mi yönetiyor bu bir kul testidir. Sonuç yazarsanız uygulayıp sevinirim şimdilik hoş kalın :) 

5 Cevaplar

+1 oy
(15,139 puan) tarafından

Mustafa Özşimsekler hoca ne diyordu; kıl namazını şeytan kahrolsun, al eline tesbihi Allah Allah de şeytan şeytan sürünsün perişan olsun :D

tarafından
Hain şeytan dur besmele çekeyimde erisin :D
(3,494 puan) tarafından
Bayılıyorum o hocaya, mükemmel ya :)
(15,139 puan) tarafından
Ben de severek dinliyorum:)
-Reklam-
0 oy
(4,058 puan) tarafından
Ilk imtihan anımda yazacağım bu dursun burada. .
tarafından
Tamam bekliyorum.
0 oy
(5,435 puan) tarafından

Çok doğru çok güzel yazmışsın yine artiladim seni +:)

tarafından
Bende sana sarıldım belki hissetmişsindir :)
(5,435 puan) tarafından
Hissettm hssetimm ❤
0 oy
(4,058 puan) tarafından
Deneyeceğim demiştim günün sonunda açıklayım dedim durum fifti fifti. Önce dünden kalma kırgınlığımız sürerken eşimle hiç konuşmadim. Kavga etmek için kasındı resmen ama sukut ettim şeytani dinlemedim. Sabahtan beri oğlum sürekli emiyor sabrim kalmadı dinen 24 ay emmesi gereken oğlumu bi an 7 ay önceden memeden ayırmayi düşündüm. Ama son anda vazgeçtim 
0 oy
tarafından
Kiz sen iyi geceler gidiyom diyon bi bkiyom burdasin☺☺☺☺uyu hadi

İlgili sorular

+2 oy
23 cevap 1,691 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 797 göst.
2 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,301 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 272 göst.
14 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eso2121 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 463 göst.
29 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,602 soru

24,608,216 cevap

363,953 kullanıcı

...