Kizlar başiniza gelen en utanc verici olay ve hayatinizdaki en unutulmaz guzel ani hangisi ) ya ben yine utandim bi arkadasimiz yazmis bende simdi soyluyom ee bunda hic bise yokki utanilasi kizcaz kacirdigim ayrintiyi gosterince cok utandim yaaa ne yazacagimi bilemedimmm bu arada ismi mrvnr
En guzel ani hamile olduğumu öğrendiğim gun
En utanc verici olan ise sevmediğim bir hocadan nefretle bahsederken tam arkamda duruyor olmasi ve sonrasindaki kizarışım
Utandığım zaman oldu ama hatırlamıyorum şimdi
ingilizce dersinde kimin kitabi oldugunu bilmedigim birinin kitabini kullanmistim icine de hakkini helal etsin diye bi not yazmiatim megerse hocanin okulda biraktigi kitapmis vicdansiz kari sinif icinde rezil etmisti beni
en mutlu oldugum zaman ise oglumu ilk kucagima verdikleri zamandi hersey bitti demistim
Ortaokul 8.sınıfta kursta yatılı olarak kalıyordum ve tüm öğrenciler toplanmıştı hocamızla birlikte Bi şeyleri ezber yapıyorduk herkes aynı şeyi aynı anda söylüyordu ve ben geçen geceden beri karnımda sıkıntılar vardı iki dizimin üstüne oturmuşum sesli sesli okurken biraz fazla yüklenmişim sanırım zooooaaarrrtttt diye Bi ses çıktı benden ahahahahahhahah herkes Bi kahkaha hocada gülüyor öğrenciler gülüyor bende gülüyorum ahahahahahah ne kadar gülsemde suratım ilk kızardı sonra karardı alev hissediyordum yüzümde resmen
En utndigmm ann tekstilde çalsyodum orda iş taşıma arabalari var kapaklı Bi oturdum üstüne kapağı açıldı içine düştüm herkez nasl bkmistii ayy hala utanıyorum 4 yıl onceydi
Ilkokul 5 e gidiyordum ingilizce dersinde hoca tahtaya soru yazmıştı ben cevaplayacaktım boyum yetmediği için kucağına almıştı birde lisedeyken hasta olmustum ve eteğime çıkmıştı ayy çok rezillll
Dha dün akşam eşim bahsetti güldük kahkaha attk
Yeni evlenmişim. 16 yaşındayım. Kaçrak da evlenmişim aşırı utanıyorum o dönem eşimin akrabalarındam..
1 aylık falan evliyim.
Eşim iştem geldi amcamlara gidelim dedi, gittik.
Kapıdan girdik.
Eşim :
SELAMUN ALEYKÜM.
Herkes :
ALEYKÜM SELAM.
eşimin amcası:
MERVE HOŞGELDİN KIZIM
Ben:
ALEYKÜM SELAM AMCA sjsjsjsjajahahahahaha
Ortam buz kesti bianda.
Herkea birbirine baktı
Ben utancımdan yerin dibine girdim
En utandığım gün düğün gecem En unutulmaz güzel günüm kızımı kucağıma aldığım günnnnn
1,492,812 soru
24,391,816 cevap
349,351 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın