Tatli kaynanam gorumcem ve bennyazdiklarima ne kadar inanirsiniz bilmem ama inaninki kaynanami annem kadar seviyorumm..ben 2yil kaynanamlarla yawadim annemlerden uzak mesafedee ara sira annemler gelip kaliyorlardi ama inanin kaynanamda kayinbabamda bana bir kere qariplik hiss etdirmedi gorumcemden ewimden ayirmadilarr wimdi biz ewimle bawka bir wehire tawindik 5aydir gormuyorum onlari cok ozluyorum hatta bazen dayanamayip agliyorumda.onlarda beni cok sever ewime haftada 1kez ariyorlar ama beni her gun sesimi duymasalar uyumazlarr..bazilariniz kaynanalarinizdan filan yaziyorsunuzya acik soyleyeyim bana inandirici gelmiyor yanliw anlamayin yalan soyluyorsunuz demiyorum..bir kaynananin gelinine kotu davranasina inanasim gelmiyor o ne bicim anne oluyor..benim kaynanam bana hep derki oglumuz bizim canimiz sende onun canisin biz sana ne kotuluk yaparsak aslinda sana deyil oglumuza yaparizz..bence gercek annee budur..rabbim hepimizi iyi insanlarla karwilawtirsin kotu kaynanalarin icinde de merhamet hissi uyandirsin..biraz uzun oldu kizlar uzurlu sayin ama artik bazi kaynanalarin yaptigi haraketler okuduklarim etrafimda gorduklerim beni deli ediyorr.
Allaha çok şükür bende senin gibiyim çok seviyorum kayinvalidemude gorumcemi de
Bizde çok iyi anlaşıyoruz canım kaynanam görümcem eltilerim hepsi çok iyi bende buradaki kaynananlarla ilgili şeyleri okuyunca çok şaşırıyorum bi anne bunları nasıl yapar diyorum Allah kaynanam görümcem ve eltilerimden razı olsun biz çooookk iyi anlaşıyoruz
buda benim ailem ❤❤
Bende çok severim kaynanamı öyle böyle değil çünkü ha var ha yok ne arar ne sorar 3 görümcem var biriyle arada konuşuruz diğerleri de arayıp sormaz ben arasam bile bi kere bile aramazlar aman kafam rahat valla böyle daha mutluyum
1,493,175 soru
24,397,444 cevap
349,856 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın