+1 oy
555 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

.

...

7 Cevaplar

0 oy
(3,443 puan) tarafından

1 diplomam ortemiyorsa 2.ile orterim.

Yetmedi 3.uni ye yazılırm

Kendime nezaketsiz dedirtmem :D

,:Dhshsgsg

tarafından
Para boool anam
(3,443 puan) tarafından
Yok canım 2 sidd devlet üniversitesi ydi
Alinterim ile kazandım:D
tarafından
Helalll olsunnn
Hangilerini bitirdin :)
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Aynen öyle. O yüzden ben üniversite mezunuyum diyip bu seviyeye gelememiş olanlara acıyorum. Parası olan okuyo :D ... 
tarafından
Parasi olan okuyor lafi cok dogru. Benim kuzenlerim mesela şuan ikiside nişantaşı uniye gidiyolar parayla  okucaklarindan degil kari kiz icim gidiyolar bu bile mesela bir ornek yani :D
(25,181 puan) tarafından
Kız benim bi tanıdığımda nişantaşı üni. Bitirdi şuan markette çalışıyo. Yok küçümsemek değil tabi markette çalışıyo diye ama sorsan nişantaşı üniversitesi bitirdi parasıyla :D
tarafından
Aynen oyleee
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Ayakta alkışladım belirli yerlere aşmak lazim 
tarafından
Zaten aştığında gercekden olman gereken kisi oluyorsun
(6,396 puan) tarafından
Asmak lazim bu klavye öldürdü beni rabbim her yerde karşımıza kendini bilen insanlar cikarsin
tarafından
Merhamet ve empati cok onemliii
(6,396 puan) tarafından
Aynen öyle canım benim
0 oy
(558 puan) tarafından
Aynen oyle canim hele ki son yillarda diplomali cahiller turedi (sözum meclisten disari)
tarafından
Valla herkes parali okuyor şuan benim 2 kuzenim nisantasi universitesine gidiyolar.  Hepsi lisedeyken dersanelere giderlerdi kafa boş olunca bir ise yaramiyor
0 oy
tarafından
Çok cokkk dogruu
tarafından
Öyle bacim evet
0 oy
(2,176 puan) tarafından
okullarda insan olmak ogretilmiyo ne yazikki 
tarafından
Ogretmenlerde bile bir dislama oluyor bak mesela
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Isım konusundan anneliğime 180 derecelik açıyla giriş yapan manyak öğretmen geldi aklıma bugün ikinci kez :)))) ona ithaf ediyorum bir yıl geçti seni hala unutmadim geri gelirsen siteye görürsün sen :)) artık hamile Değilim istediğim gibi gerilebilirim :)) not ; hamile olabilirm :(
tarafından
Suan ben bile acaip sinirlendim. Ilk okulda bu dislama olayi cok olayi ben bile kucukken yasadim maddi durumu iyi olanlara daha iyi davraniyordu ogretmen olucak şahıs. Ancak icinde sevgi olmiyan insan bunu yapar ve farkinda degiller ama insanin yasadiklari taa ozamanlardan geliyor iste istemez arkadaslarinda seni disliyor cunku bastakinden ne gorurse onlarda onu yapiyor
(2,890 puan) tarafından
Sınavla öğretmen olunan sistemden çok fazla birsey beklemiyorum canım. SınıfIn en Çalışkan kızı olduğum halde en önde yalnız oturdum ilkokulda sebebi de çok ilginç biliyor musun .ben yaptığım hiçbi şeyi saklamazdim çiftligimız vardı sabah kalkar büyük baş hayvan Bakımı yapar tertemiz yıkanır ıslak saçla okula giderdim kimseye kokmayim diye. Benim migren yaz kış o ıslak saçla gittiğim için kaldı o zamanlar ne gezer kurutma makinesi falan koy yerinde. Neyse ben derdim çiftligimız var hayvan bakıyorum diye. Onlarda kokuyorum sanıp yanıma oturmazdi. Bi süre sonra kimse otursun istemiyordum zamanla alışkanlık oldu her oturana ahıra giriyorum ben kalk ordan diye bağrmaya başlamışTm ne günlerdi.
tarafından
Ya icim burkuldu  
Amaa ne guzel zamanlarinmis baksana bunlarin kiymetini bilmiyenler var bakalim simdiki nesil nasil olucak bizim cocuklarimizin zamani nasil olucak ben cocuguma bunlarin hepsini ogretmeye calisicam insallah
(2,890 puan) tarafından
Normal diye bi kavram var bence çocuklar onu öğrenmesn çoğunluğa benzemeyeni anormal bulup dislamaz bilmezse. Bende buna uğrascam galiba.
tarafından
Paylasmak cok onemli

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 404 göst.
1 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde ☆☆☆hry☆☆☆ (3,141 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Zanaxx (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 409 göst.
8 Ekim 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Duyguu27 (7,730 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 236 göst.
19 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (1,063 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,322 soru

24,384,137 cevap

348,926 kullanıcı

...