0 oy
1,415 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhaba eşim araba almis bebek Arabası kısa ve net 100 TL'ye ve suruyeli bir vatandasa 350 tl satmış bir yerinde catlak var adama sıkıntı yok demiş oda tamam demiş eve goturmus pusetin başka yerlerinde de bizim farketmedigimiz sorunları farketmiş kirikmis yani adam iade istiyor eşim adamı engelicem diyor bence bu günah dedim anlamiyoooooor sizce haksızmıyım sonucta bende hamileyim onlarında bebeği olacak  

Not eşimi ikna etdim oda pişman oldu adamla anlasti para iadesi verdi 200 verdi arabayı helalikte aldı 

41 Cevaplar

+10 oy
tarafından

Tabikide bu kul hakkına girer neden böyle bişey yaptıki karşısındaki sevmediği birisi bile olsa bunu yapmak doğru değil eşine aynı ürünü satsalar hoşuna gidermi allah ıslah etsin 

(16,633 puan) tarafından
Seni artiliyorum borç olarak :D
tarafından
Birdahaki yorumda görüşmek üzere :)))
(16,633 puan) tarafından
Ahahhah aynen canisi:D
(12,768 puan) tarafından
İnsanlarda hiç Allah korkusu kul hakkı yeme korkusu kalmamış gerçekten midesi nasıl Alicam acaba o para ile aldığı lokma ve esimde hamile imiş Rabbım ıslah etsin
tarafından
Birde engelliycekmiş o para kat kat çıkacak haberi yok
(12,768 puan) tarafından
Bu düşünce de böyle adamları akrabalarımı kimse Rabbım uzak etsin bizden
tarafından
Adamla anlaştı helallik aldı 150 TL iade yaptı
(12,768 puan) tarafından
İyi bari çok sevindim
(12,521 puan) tarafından
Doğru olanı yapmıs canım
tarafından
Bencede çok iyi olmuş sevindim
tarafından
İkna etdim kendiside pişman oldum dedi para iadesi etdi
-Reklam-
+7 oy
tarafından
Eşinin yaptığı  ne kadar büyük günah  hemde.. 

100e al, 350ye sat günah 1

Kırığı falan yok sağlam de günah 2

Bide engelleyin düpedüz sahtekrlğa girsin.. 

Allah vicdan versin vicdan! 
tarafından
Aşkitom şikilobum <3
tarafından
@lady'm bebeğim  <3
(12,521 puan) tarafından
Aynen ++
tarafından
Normalde böyle insan değil ama neden böyle yaptı anlamadim dogruyolu bulması için elimden geleni yapacağım inşallah dediğine gelir geri verir
tarafından
Adamla anlaştı helallik aldı 150 TL iade yaptı çok şükür
+1 oy
tarafından
Ayyyy tabiki günahh
+1 oy
tarafından
Canim.ozaman adama 100 tlye vercek yani parasinin ustunu versin bence..
+1 oy
(2,131 puan) tarafından
Tabiki gunah bence parasini vermelisiniz Allahim korusun cikar ah ederse kul hakki 
0 oy
tarafından
Elbette  günah kuzum ya. .. bi düşünsene kendinizi onun yerine köyün anlarsınız zaten. 
0 oy
(518 puan) tarafından
Tabikide günah hirsizliktan bir farki yok ikma edemezsende sakin sen o parayla aldigu birseyi yeme giyme haram resmen
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Buda sorumu günah tabi canm bnce eşini iknanet ve o paraadan bişi yeme ve yedirme eşinede
0 oy
(680 puan) tarafından
Tabıkı gunah cnm sonuçta kırıkmış ve eşin sağlam demış haka gırmışşşş
0 oy
tarafından
Yazik degilmi ya :( ihtiyaci var demekki  gunah tabiki ama eşin sence  yapicakmi dedigini 
tarafından
Ama eşime de söylemişler
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Tabiki canım kandırıyor adamı olmaz yani 
0 oy
(42 puan) tarafından
yaptığı kul hakkı canım. rabbim herşeyi affeder ama kul hakkını affetmez 350 tl değmez hiç birşey Allah korusun o bebekten çıkar ah ederse
0 oy
(42 puan) tarafından
yaptığı kul hakkı canım. rabbim herşeyi affeder ama kul hakkını affetmez 350 tl değmez hiç birşey Allah korusun o bebekten çıkar ah ederse.    
0 oy
(371 puan) tarafından
Günah bacım allah korusun adam ne umutla almıştır etmiştir o halde sizin eve de öyle gelse ne düşünürsünüz yada napardıgınız eşiniz karşı tarafa durumu anlatarak çözüm yolu bularak bence halletsin ya kimse kimsenin ahını almasına gerek yok bence şuan inşllah eşiniz sizi dinler ne güzel demissiniz siz 
0 oy
tarafından
Evet Bende cok büyük günah kül haki ya aldı parada haramdır bence eşine soyle geri alsin çok kötü günahtır 
0 oy
tarafından
Tabi canim geri vermek istiyosa alin olurmu öyle sey biz olsak helal etmeyiz mesela degil mi senin icinde diyorum
0 oy
(140,466 puan) tarafından
Gunah yaa sen de hamileymissin adam beddua falan eder allah korusu 
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Hakkina girmesin bence esin canm zaten cok paraya satmis adamcazada yazik 
tarafından
Evet haklısınız mani olmak için elimden geleni yapacağım
0 oy
(3,076 puan) tarafından
Ay günah tabiki de. Eşinde nevicdan varmış şok oldum 
tarafından
Senmi benmi 6 senelik eşim beni sok etdi umarım fikri değişir uyuyor şimdi çok konuştum umarım işe yarar
0 oy
(16 puan) tarafından
Kul hakkına girersin canım bu kim olursa olsun yapılmaması gereken bir davranış. Hele Müslümana asla yakışmaz. Öyle birşey yapmışsa eşiniz uygun bir dille konuşun parayı iade edip mali tekrar alın.
tarafından
Konuştum umarım yarın verir oda kararsız diyo bu zamanda acirsan acınacak hale gelirsin konuştum inşallah ise yarar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 222 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (653 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,141 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 640 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 451 göst.