0 oy
459 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından

1 yaşında kızım var ve birileri varken aramiyor okdr memeyi arasa da kalabalığa karışıp bi şekilde unutuyor ama yokken bas başa iken yapışıyor bana emzirmeyi bıraktırmam lazım gebeyim çünkü dedirtiyor beni bugün zaten yemek yemiyor hiç bugün de emmesin yemek yesin diye çok çabaladım ama yok yemiyor hiç birşey emmek istiyor sadece artık bittim yaaa cinlerim tepeme gelip gidiyorlar basım fena ağrıyor emdikce daha da kötü oluorm:/  emmesini biriktirmenin kesin yolu varmı? 

6 Cevaplar

0 oy
(12,768 puan) tarafından
Meme istedikçe kafası başka şeyle meşgul etmen lazım yakın biri yokmu annen vs 1 2 gün orda kalsın 
(9 puan) tarafından
Neler yaptım ama yok dönüp dolaşıp yine bana geliyor uyuttum dedim arkamdan geri kalktı yapışıp ağlıyor hep ve maalesef yakın kimsem yok
(12,768 puan) tarafından
Ama yok dedi isen vermemen laizm verirsen o alışır ağlayınca veriyo diye seni pes ettirir
(9 puan) tarafından
Gebelikte ben aşırı sinirlu hale geliyorum kızımda sabrımı zorladıkça zorluyor başka şeyler veriyorum yapiorm ama yok bende en sonunda mecbur emziriyorum yokk yani süt de yok ki.s
-Reklam-
0 oy
(6,073 puan) tarafından
Göğsünü siyaha boya 

Yara bandı yapıştır 

Yün koy korkacagi bisey yap 
(9 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(586 puan) tarafından
Biber salçası sür biraz hemen bırakır 
(9 puan) tarafından
Yapicam canım ozmn gece süt içmeye alışır mi sence
(586 puan) tarafından
Sen gece gene yanına az köy agladinda ver dahada ağlar hahahah.uykun bozulur
(9 puan) tarafından
Uyku denen birşey bizde yok zaten.d
(586 puan) tarafından
O zaman dene bence büyük yani 1 yaş küçük değil yani
(9 puan) tarafından
Aynen canım deneyecgm
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Birde gebesin canım Allah yardım etsin canım ya 
(9 puan) tarafından
Amin Inşallah canım benim saol allah razı olsun
Deliricm az kaldı sagligim da yok zaten kendime gelemedm tam olarak bide bu gebelik çıktı başıma:((
(2,772 puan) tarafından
Çok zor Vala canım ama sabırlı ol yapacak birşey yok bebeğin de daha küçük :(
(9 puan) tarafından
Sorma valla doğum olduğunda daha 2yasinda bile olmuyo kuzum:( ben istemiorm bukdr erken bebek ama yapack birşey yok:( rabbim günah yazmasın ama allahu isteyenlere versin :(
(2,772 puan) tarafından
Olmuş artık canım kıyamam kuzuma onun için zor olacak Allah sana sabır versin inşallah birlikte büyürler
(9 puan) tarafından
Inşallah bacım inşallah bana bu gidişle birşey olmazsa tabi
(2,772 puan) tarafından
Olmaz canım Allahın izniyle keşke komşu olsaydık yardımlaşırdık
(9 puan) tarafından
Bugün kafayı yedim çok kötü oldum eşimi uyandrdm allah razı olsun vakti kızımıza zaten kafami kldramdm uyudum 1saat fln bi kaktım ter içindeyim
Keşke canisi
0 oy
tarafından
Normal emzirme süresi 2 sene keşke ona göre hamile kalsaydınız 1 yaşında onada yazık emme döneminde digeri karnınızda onada yazık bana göre arka arkaya çocuk yapmak ikisinide ihmal etmek demek bana göre öyle ama taki karar ve düşünce sizin 
(9 puan) tarafından
Bende senin gibi düşünüyorum ve asla da ıstemiordm çocuk ama oldu nasıl olduysa ***** kocam in rhtligi yaktı bizi aldramiormda off off bktm
tarafından
Günahı kocanız cünkü o bebeginde hakkı emmek
(9 puan) tarafından
Bogmak istiorm oni bazen.ama oda olucgni dsnmems hiç beklemiordu
0 oy
(311 puan) tarafından
Canım eltim geçenlerde kahve sürdü öyle bırakırtırdı çocugu sende bi dene
(9 puan) tarafından
Teşekkürler cnm gece ne yaptı peki ? Süt içmiyor benim kız
(311 puan) tarafından
Onunki süt içiyo süt veriyo gece sende su ver içip uyur belki olmadı meyve suyu mama neyi seviyosa onu ver aslında en iyisi hiç bişey vermemek uyanmıyosa bişey verme

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 175 göst.
17 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kadriye 35 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 19991204 (63 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 172 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
19 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mirayin annesi (2,863 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,582 soru

23,609,561 cevap

306,310 kullanıcı

...