0 oy
435 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Kızlar eşimin ablasıyla aramız iyi değil hamileliğim çok riskliydi hayati tehlikem vardı günlerce hastanede kaldım arayıp sormadı gelmedi beni boşverin kardeşini bile aramadı. Büyük oğlum 2 yaşında annemgilde kaldı o süreçte. Annemgilde onların karşısında oturuyo bi kez bile gidipte yeğenim nasıl diye bakmadı. Doğum yaptım yine gelmedi kaynanam gripmiş çocuklara bulaşır dedi halbuki yalan söylüyo 25 gün oldu hala gelmedi aramadı kocası bile geldi o gelmedi. Sürekli telefon elinde heryere gidiyo da fırsatı yokmuş güya buraya gelmeye aramaya Sürekli içten içe bi kıskançlığı var bana karşı. Sadece benimle değil herkesle anlaşamayan bi kadın görümcem. Bende o yüzden tavır aldım kaynanam tavır aldığımı fark etti ama haklı olduğumu bildiğimiçin lafını açmadı hiç.  Ama alttan alta sürekli çocuğuma gel halanı arayalım bilmem ne diyo. Bugünde bize geldiler oğluma halanıda çağırdım ama gelmediler kuzum misafirleri varmış filan diyo. Bende hiç sesimi çıkarmıyorum ama en son patliycam. Önce bi geçmiş olsuna gözünüz aydına gelsinde sonra oturmaya gelir diyecektim nerdeyse

5 Cevaplar

0 oy
(1,462 puan) tarafından
Ne insanlar var ya
-Reklam-
0 oy
(359 puan) tarafından
Deseydin canım keşke beni merak etmeyen umursamayan insan benim evladı mi da merak etmesin ozlemesin  yani 
(57 puan) tarafından
O özlemiyo ki merakta etmiyo ben ona alıştım ve umrumda değil kaynanamım işgüzarlığına sinir oluyorum.
(359 puan) tarafından
Şöyle açıkça canım yeri gelince
0 oy
(5,516 puan) tarafından
Halasi bize gelmiyo deseysin 
(57 puan) tarafından
Kendide biliyo neyin ne olduğunu ama ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum bence sen ne olursan ol kızımı uzaklaştıramazsın havasında.
0 oy
tarafından
Valla de canım zahmet edip de gelmesin diye. Kaynanan resmen sen duy diye söylüyor onları tepkin ne olacak. Öz kanı canını merak etmiyorsa sen de gösterme bence. 
(57 puan) tarafından
Evet tepkimi ölçüyo. Ve sen ne yaparsan yap burası benim oğlumun evi bem çağırırım modunda.
tarafından
Hayır sende tavrını koy ne olursa olsun burası benim de evim moduna gir sonuçta senin de evin yuvan. Her yerde senin izin var o evde.
(57 puan) tarafından
Bende tek kelime etmedim anladı bozuk olduğumu
0 oy
tarafından
Boşver bence canını sıkma 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 330 göst.
27 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 205 göst.
9 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kayakaya (178 puan) tarafından soruldu