0 oy
618 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar 11 gün sonra kızım 7 aylık olucak ama hala dönmüyor benim kız mı tembel yoksa dönmeden emekleyen vs. Varmı sizinki kaç aylıkken dönmeye başladı 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
dönmek derken yuzustunden sirtustune mi canim benim kizim 8 aylik ve emeklemiyor hâlâ
tarafından
Evet canm yere koyup destekliyerek anca dönmesini sağlıyorum 9 aydan sonra emekleme başlıyo diye biliyorm ama dönme için geç kalmış bence benim kız
tarafından
sikinti etme sen yilmadan ona destej ver korkmasin benimki de basta oyleydi korkuodu
tarafından
Galiba benimki de korkuyo desteklicez artik sağol canim benm
-Reklam-
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Oğlum da geç döndü bende senin gibi endişe ediyordum yok dönmğuor yok oturmuyor diye şuan 11 aylık 2 dk dursun diye gözünün içine bakıyorum :) 
tarafından
Döne döne dolanıyor diyorsun :)
(13,675 puan) tarafından
Hem de nasıl altını almak için yatırıyorum hemen kalkıyor 1 aya senin bebeğin de başlar kuzum :)
tarafından
Ay benim kızda o konuda öyle altını bağlıyım poposunu kaldıra kaldıra geri atiyo kendini bi o konuda hareketli maşallah :))
0 oy
tarafından
6.5 aylık cnm  2 3 tur dönüyor 
tarafından
Yaaa demekki benim kiz biraz tembel sadece popişini kaldırıyor :)
tarafından
Döner annesi döner keyfine düşkün demekki prenses :)
tarafından
Hiç sorma anca ziplamayi seviyo  :)
0 oy
tarafından
Kızım 5 bucuk aylıktı dönüyordu şimdide götünü kaldırarak emekliyor kızım 7 aylık oldu dün  
tarafından
Ayy maşallah bizimki örümcekte bile zahmet etmemek için zıplayarak yol alıyor :d
0 oy
tarafından
7 buçuk aylıkken döndü 9 aylık emeklemedi henüz
tarafından
Hmmm değişiyor demekki bebekten bebeğe hayırlı olsuna gelenler daha 3 aylıkken dikkat et dönmesin diyodu ondan endise ettim
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Yuz ustu birakiyomusun canim

Bol bol yuz ustu birak bide yan taraginda dikkatini ceken biseyler koy
tarafından
Bırakıyorum valla kuzum oyuncakta bırakıyorum önüne uzanmaya çalışıyo eli degmedimi pes ediyo hemen :)
0 oy
(1,462 puan) tarafından
5, 6  aylıkken döndü ama her bebek farklı ya 
tarafından
Evet öyle görünüyo ama ne biliyim herkes hep derdi şöyle koyma böyle koyma döner düşer diye aklıma takıldı
0 oy
(7,483 puan) tarafından
 Benim kiz yeni dokuz aya girdi daha dun dondu ilk defa canim. Emeklemiyor da. Bekliyoruz bakalım:)))
tarafından
Yaaaa seninkide tembellik etmiş kimileri emeklemeden bile yürümeye geciyomus bakalm bizi ne bekliyo :)
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Kızım 7 aylık döndü 8 ay da emekledi zamanı var dır elbet  emekleyince dağıtıyorlar ortalığı ahah
tarafından
Hayırlısıyla emeklesin de dağıtsın şimdiden elini atıyor sofraya zaten ☺☺
0 oy
tarafından
Canım benimkide 7 ay 10 günlük yaklaşık bir haftadır dönüyor kız bir tatlı oluyor sorma ama sonra ağlıyor emeklemeye çalışıyor olmuyor seninkide yakındır inşallah ❤️
tarafından
Yaaa hadi inşallah bol bol ben yuvarliyim de alışır belki öyle ☺❤
0 oy
(155 puan) tarafından

Aklina kotu   bisi gelmesin benim oglumda yarin bes aylik olucak ama fildir fildir donuyo baya da emeklemeye calisiyo uzerinde dur hastaneye gotur derim kuzum

tarafından
Yok kız hastanelik bi durum olduğunu düşünmüyorum da biraz korkuyla karışık tembellik var gibi
(155 puan) tarafından
Yaa korkutmak istemem kuzenimn ogluda ayni 7 aylikti donmiyodu oda senin gibi durmadi ustnde ama hastaymis cocuk haa her cocuk ayni olcak diye bisi yok insallah tembeldir minik hanim:-):-)
tarafından
Yaaaa aklımda bulunsun öyleyse sağol canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 66 göst.
+1 oy
14 cevap 485 göst.
0 oy
2 cevap 91 göst.
+2 oy
9 cevap 233 göst.
26 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Frtnzn (315 puan) tarafından soruldu