Kizlar meraba esimin ailesi nisanlilik donemi olsun dugun donemi olsun esime destek vermediler ne maddi ne manevi esim kendi parasini biriktirdi oyle yapti esyalari filan hep ucuzuna kactim esim daralmasin diye gelinligimi bile. Kaynanamin dagha bi copu yoktur hediyesi bende cok icten pazarlikci bi kadin nisanliyken bile az kavga ettirmedi yuze guler arkadan konusur. Gorumcemde iki ay oluyo dogum yapali onun hamileligi rahat gecti mide bulantisi felan olmadi sonra annesi teyzesi filan bizde hamileydik kusa kusa temizlik yapardik surekli doktora gitmezdik filan dediler cok sinirlendim benimki agir geciyo suc benimmi? Hem bu zamana kdr destek vermediler hemde teyzesi annesi ev alirsaniz bizim o taraftan alirsiniz filan demeye basladilar ya dusunun kac haftalarca yerimden kalkamiyorum yemek yiyemiyorum kadin bi kere gelmedi cocuk olduktan sonra gelse napim ben onu hep lafta aliriz yapariz filan esimde onlari savunuyo bana ailem ne diyim filan diyo bide annemden allah razi olsun evimi temizliyo yemek yapmaya geliyo kadin buraya anasiyla teyzesi surekli gelip gitmek olmaz diye laf yapmislar bide kizlar ben esimi nasi kendime cekebilirim ya yoruldum artik uzun yazdim hakkinizi helal edin akil verin kardesinize :'(