hersey ama herşey çok değişti kızlar
eşim evlendigimiz siralar annesi ile görüşmüyordu cünkü annesi esime her tür kötülügü yaptı
eşimi borc yüzünden savcılıga verdi
dügünde davulcuya taktığı beş lirayi dügünün ortasinda gelip eşimden söke söke aldi
yeni evliyken arayip eşimi bana kötüledi sesini kaydettim eşime dinlettim bana iftira atti
eşim hep agliyor üzülüyor ben teselli ediyordum yuvamiz düzenimiz cok iyiydi gecinip gidiyorduk
şimdi ise artik hic birsey eskisi gibi degil suan 32 haftalik hamileyim esim yaklasik bes aydir annesi ile görüşüyor ve yuvamiz hayatimiz zindan oldu o adam gitti yerine bambaska bi adam geldi arayip bi halimi hatrımı bile sormaz benim gün icinde sürekli annesiyle beraber ihtiyac olmadiğı halde annesine
beraber dükkanda calisiyor
hayatim kabus gibi geciyor erken doğum riskim var
bebegimin herseyini aldim ama üzüntüden elim kolum kalkmiyor yapamiyorum bile
yikayip ütüleyip yerlestirmeye dermanim kalmadi esim cok kötü bi insan oldu nasilsin bile diyemiyorum ona
sizlerden akıl istiyorum ben ne yapabilirim
Allah rızası icin bana bi yol gösterin bi ailem annem var baska hic kimsem yok
bi Allahim var caresizim kendinizi benm yerime koyun
dayanacak gücüm kalmadi benm eşimde hic bir sekilde düzelmiyor her gecen gün daha kötü oluyor pazarlarini annesi ile geciriyor hafta ici zaten annesi ile beraber annesi kötü bir insan her türlü pisligi yapabilecek bi kadin
caresiz kaldim ben yapayanliz ve cok caresizim yediğim her lokma burnumdan geliyor