Selam hamişler.....
Iki gundur kaynanam biyerde duymuş bir akrabasi 5 aylik duşuk yapmiş herkesden uzak
Doktoru telefondan olmuş fazla oyalaniyorsun demiş))
Ya ben boyle şeyleri duyunca cok kötu oluyorum bunun yuzunden burayada sık sık giremiyorum aff edersiniz ama girdiyimde dusuk yapdim nebilim bebeyimi kaybetdim bende korku yaraniyo
Valla dunden beri gozume uyku bile gitmiyo kontrolume 6 gun var amma korkumdan nasil bekliygem bilemiyom
telefon kullanmak gercekden zararlimi duşuk yapacak kadar bilgisi olanlar lutfen bişeyler soyleyin
Yook daha neler canm benim doru şua yapiyor ama düşükle alakasiz bisey valla kaynanan qaliba senin telefonla vakit gecirmemen icin boyle soylemis karnina cook yaklasdirma bebeyin enerjisini aliyor bu doru canm bu kadar insan var 24 saat telileri ellerinden dusmuyor onlara neden bisey olmuyor seni korkutmak icin boyle soylemis
Senin kaynananın uydurması canım o hic sıkıntı stres yapma kendine
Ben telefonu karnıma koyup dua dinletiyorum. Elimden 7 24 telefon düşmüyo. Geceleri de yastıgımın altında oluyo genelde telefonum. Bi cok seyde radyasyon var telefon belkide iclerinde en masumu. Bence kaynanan sen telefonla cok oynama diye demiştir
1,492,263 soru
24,382,993 cevap
348,871 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın