0 oy
747 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

Kızlar diger postlarimdada sormuştum ayrıcalık kısmı nasıl oluyor diye . Ne kadar yorum yapar burda çevrim içi olursaniz okadar ayrıcalığıniz oluyor demiştiniz . Gebe bölümüne hiç girmiyorum. Bu bölümde sadece cevapları oylama hakkim var okadar :D
Okadar yorumu bosunami yapıyorum nasil oldu bu :wassat:

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
İki kere okudum da anlamadım 
tarafından
O özellikler ilk actiginda bile oluyor zaten canım . o tarafa bende hiç girmiyorum.bisey soyluyon herkes bı değişik orda sanki
tarafından
Orda insan yok kuzum :)) cidden cvp vermiyorlar verselerde linc etmek icin bi garip yanii :)) henüz bebeğim yok o yüzden girmiyorum bnde oraya soracak biseyimde olmuyor sürekli hamilemiyim hamilemiyim diyesim gelio ne sorayim baska ☺☺
tarafından
Burayı bilmeden önce orda takıldım ben bı kaç hafta yok gerçekten bı tuhaflar sanki bişey soyluyon hemen saldiraya geciyorlar
tarafından
Bnde senn gibi ilk ordaydim. Hamile degilim bebegimde yok nerden bulduysam burayi :)) takiliyim dedim sohbet felan hemen ters ters cvp :)) burunlari kaf dağında hepsinin :)
tarafından
Aynen öyle ya uzun zamandır girmiyorum bende
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cevaptan çok soru sormak puan kazandıriyodur belki 
tarafından
Yok canım soruda sormuyorum hep bu bölüme giriyorum.
tarafından
Canım puan kazandıran şeyler soru sormak ve cevaplamak birde verilen oylar ve alınan oylar anladığım kadarıyla bi mesela şuan ki puanina bak sonra bi cevaba artı oy ver tekrar sayfayı yenileyip puanina bak +1 artar
tarafından
Aa oyle mi bilmiyordum bunu teşekkür ederim canim ♥
tarafından
Rica ederim canım:)
0 oy
tarafından
Yorumlara puan olmuyo sadece soru ve cvplara  sende zaten 11 soru sormussun 9 cvp vermissin 20 puan ediyo
tarafından
Şükür yükselmiş :)
tarafından
Evet dahada yukseldikce bi ayricalik gelir bi tane 500 puan olunca bi tane 1000 puan olunca öyle öyle dvm ediyo bol bol soru sor soru cvpla yukselir puanin
tarafından
Soru soracak biseyde bulamiyorum kii :)) sonra sacmaliorum herkes linç etmek icin sirada bekler gibi ☺☺
tarafından
Haha sacma sapan sorular sor ayak numaraniz kac de kac yasindasiniz adiniz kac cocugunuz var de evet ya o son soruyu sor suan eminim xok cvp veren cikar :))))) dene bi  kac cocugunuz var kac yasindalar dene ve gör ilk cvp benden hadi bekliyorum :))))
tarafından
Sordum canimm :)) kendinizi tanitin diye açtım postu :))
0 oy
(10,047 puan) tarafından
Neyin ayrıcalığı anlamadım ki canım :)
tarafından
Profilde ekstra ayricaliklari kasdettim canım:)
(10,047 puan) tarafından
Şimdi anladım kuzum yorumlara puanolmuyor sadece post açıp cevaplarsan , bir de o tarafta daha çabuk oylama sistemi geliyor:)
tarafından
Aynen hic girmediqim halde burdan hiç çıkmıyorum :))
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Kizzz hastalandinmiiii
(2,109 puan) tarafından
Zaten her ay bi mide bulantisi bel.agrisi hersey bende olusuyodu psikolojikmen :)))) ama tutturdgum ay goguslerm cok hassasti ve uclari siyahlasmisti tek fark oyduu :))) valla sen aklmdasn merak ediyorm seni
tarafından
Ayy canım benim teşekkür ederim tatlım bi kac kiside var nickleri hep karıştırıyorum :) inşallah hayrlı haberim olursa paylascam burdan ♥ ☺ bnimde arada siyahlasiyor göğüs ucum böyle hafif toplanmış ve ucu küçülmüş gibi oluyor. Parmagimla geriyorum rengi aciliyor buyuyor o alan :) o nasıl oluosa anlamadimm hahah ☺☺
(2,109 puan) tarafından
Sureklimi oluo bu ay mi olmaya basladi benim cokta agrim olmustu elleyemiodm bilee insallah rabbim gonlune gore verir canimmm :))) aynen paylas ben cok merak ediyorm
tarafından
Sadece bu ay böyle oldu 2-3 gün sızladı sonra geçti şimdi ağrı sızlama yok :) aminn canım insallah paylascam takipte kal ♥♥☺
(2,109 puan) tarafından
Tamam ❤❤❤
0 oy
tarafından
Bisey anlamadim:)
tarafından
Hahayy ben anlatamadim sanırım ☺ ekstra ayricaliklar kismindan bahsettim canım bu bölüme daha çok giriyorum ama sadece cevaplari oylama hakkim var baska biseyim yok

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 144 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Umudayolculukkk (565 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 494 göst.
18 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Nur8 (2,790 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 366 göst.
21 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sev (368 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 164 göst.