0 oy
613 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,891 puan) tarafından
Eşim geçirdiği iş kazasından sonra dengesiz biri oldu. Panik atak ve anksiyete tedavisi görüyor.

Bunu bile bile bazen delirip aşırı tepki vermesine ve dilinin ayarı olmamasina dayanamıyorum.

Biraz önce oğlumu iki dakika içerde bırakıp Wcye gittim. Ocağın üzerinde on dakika önce söndürdügum tencere vardı. Hemen saniyeler içinde mutfağa gitmiş Elini uzatmış hafif yakmış. Gelip bana gösterdi ağlamadi bile.

Normalde eşime söylemem böyle şeyleri zaten şuan çalışıyor ama yarın bi saat kaynanama bırakcaz çocuğu kesin yetiştirp laf eder die kendim şimdiden söyledim.

Bana dünyanın lafını saydı uzattı da uzattı sonunda boşayacam demeye başladı bunun için!!!!

Son beş yıldır haftada bir boşanma lafı edilir ciddiye bindi mi ilk kendi çark eder biliyor çünkü başka ona katlanacak enayi yok.

Neyse uzun oldu. Bu hareketlerine sabrim kalmadı artık boşanmayı düşünmüyorum adam hasta diye koydu kaçtı derler de. . . 

Nasıl sabredebilirim? 

10 Cevaplar

0 oy
(2,483 puan) tarafından
Tedaviyi baska bi boyuta tasiyin o zaman

Kendisi boyle sorunlu olabilir

Senide mi kendisine benzeticek

Ne demek boşicam 

Surekli surekli kullabilir mi o kelime
(2,891 puan) tarafından
Ağır ilaçlar kullanıyor şu an iki kere değişti tedavisi. Bende öyle olacağım az kaldı bence zaten saygısız yetiştirende sorun bundan çok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuk elini yakacak oldu diye mi bosanacam diyor tobe yarabbim sen de tamam o zaman bosanalim deseydin ...diline dolamış bellki 
(2,891 puan) tarafından
Diyorum her seferinde hadi boşa die de icraat yok
tarafından
Erkekler çocuk olunca kadın asla ayrılmaz sanıyor bı rahatlik geliyor
(2,891 puan) tarafından
Öncede öyleydi bu hep bi rahat kaçtık diye öyle zaten
0 oy
(451 puan) tarafından
Kaza gecrmeden once nasildi peki
(451 puan) tarafından
Rabbim insaallah yardimcn olur duzeleri skma canini
(2,891 puan) tarafından
Ben babadan yana hiç gülmedim oğlum annesinin kaderini yaşamasa ondan korkuyorum
(451 puan) tarafından
Rabbim buyuktur canm
(2,891 puan) tarafından
Doğru canım Rabbim tüm derdi olanlara derman versin
(451 puan) tarafından
Amin insaalah
0 oy
tarafından
Sürekli o kelimeyi kullanıyormuş senin suçun yok sonuçta bence başka bi çözüm bulun canım sende sabredeceksin tamam da nereye kadar
(2,891 puan) tarafından
Gittiği yere kadar çünkü oğlum küçük ve şuan hiçbir maddi dayanağım yok ailem arkamda durmaz ayrılıp çocuğu bakıcıya verip bçalışmam gerekir daha o yaşta bile değil yavrum.
0 oy
tarafından

Bi seyi 40 kere söylerse olur 

(2,891 puan) tarafından
400 u geçmiştir :)
0 oy
tarafından

Günahı başına ama sanki bilinçli yapıyo gibime geliyo kazanın arkasına sığınıyo gibi hani nasıl sakin kalabilirsinede gelince susmak en güzel cevap oluyo genelde ama bunu pek yapabilene henüz denk gelmedim zor çünkü susmak 

(2,891 puan) tarafından
Kaza öyle hemen gece n bi şey değildi. Asit patladı sırtı bacağı beli kolu komple yandı 4 ameliyat geçirdi aylarca yattı altını bile temizledim. Gel gelelim bi daha normale dönmedi ve bunları da hiç düşünmedi. Biraz da ahlak sorunu var hiçbi şey veremëmis anası
tarafından
Ovvv büyük travma bu eşin için ancak ne olursa olsun bu Sekilde sana böyle davranması çok günah eziyet ediyo yani diliyle bile olsa pisikolojik şiddet uyguluyo bi nevi allah ıslah etsin
0 oy
(13,079 puan) tarafından
Ben seni boşarım asıl ve lafta kalmaz de. Seni kim çeker bu halinle bir düşün ağzını topla kadına boşama tehdidi yerli yersiz ancak hatası çoooook büyükse yapılır de. Daha da toplanmazsa tavır al, konuşma bir süre 
(2,891 puan) tarafından
Değişmez canım bu tavırla falan adam deli zaten
0 oy
tarafından
Surekli bu lafi edip duruyosa sen o evlilikten tad aliyomusun
(2,891 puan) tarafından
Bi dalıyo bi bakıyon yalıyo(yalakalık) ne yaptığı belli değil ki tadı tuzu geçtim aman tedavi olsun bakalım belki iyilesır iyi olmayacak olursa oğlum derdini anlatacak yasa gelir o zamana ayrılrm şu an başka çarem yok oğlum çok küçük
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım inşallah 
0 oy
(25,212 puan) tarafından
Cocugun kaç yaşında ki ocağa uzanabiliyor
(2,891 puan) tarafından
17 aylık 90 santim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 357 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu