0 oy
423 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hanımlar bacılar rica etsem tam olarak aşılamayı detayına girecek şekilde bana açıklar mısınız sorun eşimde ileri hareketlilik çok az bu yüzden aşılama dedi doktor bana tam detaylı bir şekilde rica etsem anlatır mısınız herşeyine varana kadar 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim bildiğim canım hemşire arkadaşın öyle dedi yani eşinin spermlerini sringa yardımıyla genital bolgende skyolarmis genelde bunu spermhareketlili az olan hastalara yapiyolamis çünkü çoğu tüplere ulaşmadan oluyomus spermlerin bu asilma bı nevi yardimci oluyo tüplere ilerlemesine bide yumurtlama gününe denk getryolar 
tarafından
Canım o bahsettikleri tüp bebek tedavisi milleti dinleme hangi şehirde yasiyosum senn internetten aşılama videosuna bak
tarafından
Ben kastamonuda yasıyorum burdaki özel hastanede bir tane doktor yapıyor muş asilamayi
tarafından
Özledim canım iğne yada hap veriyorlar miş genellikle
tarafından
Canım bilmiyorum belki aşılama önce ilaç tedavsidir bı arastr benm bildiğim bu kadardi
tarafından
Aşılamada ilaç tedavisi olmaz, iğneyle yapılır tedavi. Bizzat yaptırdım. İlaç tedavisi kadında sorun olunca uygulanıyor.
0 oy
tarafından
Başka bilen var mı 
tarafından
Evet ben kolumdan bile iğne yerken bayılan biriyim göbekten iğneye nasıl dayanırım bilmiyorum bide benim midemde mikrop var acaba oda olumsuzluk oluşturur mu onu da bilmiyorum
tarafından
Yok canım oyle kalın bi iğne değil. Bende korkarım iğneden ama bunu kendim yaptım. Yapamazsa sağlık ocagına yaptr . hiç acı vermiyor. Mideye zararı olmaz
tarafından
Yine de korkuyorum acı hissediliyor mu peki
tarafından
Yok canım hiç acı hissedilmiyor. Ayrıca eladın için dayanacaksın. Ben ellerim titreye titreye yaptm. İlkinde korkmuştum çünkü. İkinci de cok rahttım
(1,634 puan) tarafından
O iğne koluna yapılan gibi büyük değil canım. Hem çok ince hem çok kısa. Çevrende şeker için insülin kullanan biri varsa onun ucu gibi aynı. Midedeki enfeksiyon etkileyebilir evet. Bunu doktorunla konuşman lazım. Kullandığın ilaçları falan bilip ona göre tedaviye başlaması lazım
0 oy
tarafından
Bilgim yok canım post üste çıksın diye yazıyorum 
0 oy
tarafından
Hakkinda hayirlisi olsun insallah Allah en hayirli zamanda seninde kucağını doldursun kime gittin kastamonuda doktor olarak
tarafından
Hee dursun bey anadoluda ki tek cozum bumuymus peki cnm
tarafından
Evet canım tek çözüm olarak bunu önerdiler
tarafından
Anladim cnm devlette ki saadet hanima gidiyorum bende o da cok iyi bi doktor baska secenek varsa bi de ona git dicektim ama baska şık yokmus:(
tarafından
Ilk basta ona gittim zaten o direk tüp bebek dedi eşimin değerlerini görünce sonra karabuge gittik ordaki doktor test istedi tekrar yaptık tüp bebeğe gerek yok aşılama ile tedavi olur dedi burda da bir-tek dursun bey yapıyor muş onun hakkin da kötü yada iyi birşey duydun mu canım
tarafından
Hamileligimde dursun beye de gittim ilgili alakali bi doktor carsafliyim ben muayene ederken isiklari kapattirdi asistanina karnimi rahat acmam icin besmele çekerek  muayene etti beni:)  Ama anadoluya giden arkadaslarımın tercihi nurullah yada semih beyden yana
0 oy
tarafından
Benim de eşimde de azdı canım ileri hareketlilik. İlk olara eşime vitamin verdiler 300 lira falandı 2-3 ay kullandı. Sigara azalttı. Bana da aşılama dediler ama iki ay klomen çatlatma iğnesi kullan olmazsa aşılama yapalım dediler. 2.kullanmamda hamile kaldım canım. Aşılamaya gerek kalmadı. Ha aşılama dahi olsan klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaksın 
tarafından
Eşim hayatında hiç sigara içmedi zaten ilaç olarak da kesin bir yanıt değil dedi doktorumuz ve biraz pahalı ilaçlar direk aşılama yapın dedi
tarafından
Aynen canım benim eşi çok kötü beslenmiş alkol almış önceden sigara içiyor kahve falan hep zararlı şeyler o yüzden kullandırdım. Sizde ucuz vitaminlerden alın bol ceviz badem yesin onlar daha faydalı
tarafından
Max seed mi kullandı eşin?
tarafından
Yok proxeed plus kullanmıştı
0 oy
tarafından
1. Adetinin 2. günü tedavi başlar. Doktor kan testi ister ve muayene eder. İlk yumurta geliştirici iğneni o gün olursun.

2. 14 gün boyunca her gün iğne olursun. Doktor bu arada seni 2-3 güne bir muayeneye alır ve kan testi yapar.

3. Yumurta çatlayacak boyuta ulaştığında (tahmini 14 günde ulaşıyor) sana çatlatma iğnesi vur bugün der. Bu arada tüm iğneleri kendin yapacaksın.

4. Çatlatma iğnesinden 3 gün sonra aşılama işlemi yapılır. Eşin bunun için o an sperm örneği verir. Spermler yıkanır, temizlenir ve senin rahmine özel bir aparat la enjekte edilir.

5. Aşılamadan sonra her ihtimale karşı progesteron fitil kullanırsın.

6. Geriye adet gününü beklemek kalır. Adetin gecikince test yapıp sonucu öğrenirsin. Tutma ihtimali %15 tir.

Bunun sebebi de aşılamada sperm dna hasarı var mı ya da sana tutunacak sperm sağlıklı mı bakılmaz. Hepsi birden enjekte edilir. Bazen de hiç biri tutunamayabilir. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 110 göst.
+1 oy
5 cevap 267 göst.
0 oy
0 cevap 77 göst.
2 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde curious (1,185 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 239 göst.

Kategoriler

1,507,447 soru