0 oy
1,228 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebekelrinizin aglamasına izin veriyor musunuz yok bir yeri şişermiş yok korkarmış diye diye oğlum beni aşırı kulanıyor 

15 Cevaplar

0 oy
(1,652 puan) tarafından
Ben bazen bırakıyorum kendi kendine susuyor sonra gidip gözlerini silip sarılıyorum oyun oynuyoruz vs. Ama boşa agladıgında böyle bişey istedi olmadı mesela bunun gibi 
tarafından
9 ay boyunca gün içerisinde bırakmak zorunda kaldım evimi düzdüm ve çocuğu dkaika bırakmadılar yani herşey düşünüldüğü gibi olmuyor esin olmayınca mecbur kalıyorsun diğer seylee de sana kaldığı için
(1,652 puan) tarafından
Eşğn nerde kı
tarafından
Asker eşim eğitim vs derken hamileliğimdede çocuğum 9 aylık olana kadar da yanımda olamadı bu yüzden herşeyi tek basima hallettim ve cocugumu bırakmak zorunda kaldım dizen kurmak tek başına kolay olmadi
(1,652 puan) tarafından
Anladım bundan snra olıstur o duzenı
tarafından
Çalışıyorum sagol
-Reklam-
0 oy
(2,176 puan) tarafından
can skntisindan agladigi zaman cok susturmaya calismiyorum genelde ben mutfaga gidince agliyo geri donup bakmiyorum susuyo bazen 
tarafından
Hep can sıkıntısından ağlıyor beni kullanıyor:(
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Kıyamıyorum 4 bucuk aylik oldu bi kere bile aglatmadim hemen yanimda oluyorum 
(5,268 puan) tarafından
Yanliz biraksam bisey olcakmis gibi korkuyorum
tarafından
Korkma canım sadece sana beni gör ve yapma diyorum:(
(5,268 puan) tarafından
Yapmamaya calisicam cunku hic bi is yapamiyorum artik
tarafından
Büyüyünce daha zor canım emin ol şimdiden dikkat et
(5,268 puan) tarafından
Tamam canm cok saol
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Ağladğnda hemen susturmaya çalışmassanız ağlamaya alışmaz  bnmki kendi kendine düşüo bana bakıo ağlıo kalk kıızım kalk düştüü fln diom susuo 9 bçk aylık daha 
tarafından
Biz 9 ay babamlarla durduk canım ilk torun ve ilk erkek anlucahin el üstü oldu çocuk hiç aglatmadilar şimdi ben önüne geçemiyorum yaşına giricek ve bittim
(1,455 puan) tarafından
O çok kötü işte cnm bnm annemde getir bakıyım sen çlş dio ama torunlara kıyamıolar şımarrıolar çok
tarafından
Çok zor canım ben mecbur kaldım ama Allah razı olsun haklarını ödeyemem asla
(1,455 puan) tarafından
Tabi cnm başkaaına bıraksan için rahat etmez okdr
tarafından
Ne olursa olsun canım kimse anne gibi bakamıyor ve anne de büyüyen çocuk hee daim daha iyi büyükler ne yazıkki kiyamıyor
0 oy
tarafından

uzun uzun aglatmam anlarim zsten ciddi mi degilmi diye her seferinde poh poh yapmadan geçti geçti bisey yok deyip dikkatini dagitiyorum baska seyler konusuyorum herkes gaddar diyo ama alakasi yok cocuklsr simdj babalarina gidip agliyorlar :D

tarafından
ayy yalniz değilim demekki ya :(((( inanki tahammulum kalmadi dusun umursamaz olmama ragmen yeterkj sesj gelmesjn diyorum ceza veriyorum ne zaman susarsan odaya oyle gel diye diger odaya birskip geliyorum inadina bagirip vurjyor her yere kendimi duvarlara koltuklara vurasim geljuor k zaman
tarafından
Canım işte alıştığı için bırakmıyorlar ne yazikki bazen inada uyumuyor ağlıyorum yapma diye ve eşim nöbette oluyor tek başıma kimse de yok burda sabrım bitiyor ama artık zamana bıraktım çok yoruldum napim
tarafından
ne kadrlik canim ??? gerçekten zor cocuk buyutmek simdikj zamane cocuklari fena biz anneleri de sabırsız
tarafından
11 aylık canım ama sanırsın ben çocuk o büyük.  Şimdikiler ilgi arsizi der babaannem
tarafından
aaa evet ya gerçekten oyleler:)) cok bilmis oluyorlar ooo :))
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Benim kızım çok küçük 3 aylık hiç ağlamasına izin vermiyorum :) 
tarafından
Ver vee canım sonra sen ağlarsın bak bana :)
(2,762 puan) tarafından
Canım kıyamıyorum hele ki babası evde olsa bir saniye izin vermiyor :) :) zaten yalandan ağlamalar başladı
tarafından
Kıyma canım seni 5 ay sonra burda gormek isterim benim  gibi isyan postunda:) kiy kiy korkma ah şimdiki aklım olsa kız:))
(2,762 puan) tarafından
Kıyacağım artık :) :) babası evde yokken tabi :)
0 oy
tarafından
Bazen ağlıyo susuyor bazen alıyorum kucağına dayanamayıp ama sonra her defasında ağlayarak herşeyi istiyor
tarafından
Aynı durumu yasiyorum inan canım dayanamadigimiz için zor durumda kalıyoruz
0 oy
(2,022 puan) tarafından

Bi tane daha ben :)ben de hic aglatamiyorum kıyamıyorum:) normalde sakindir 4 gün hasta idim hasta iken canımı okudu şimdi Ben iyiyim elhamdülillah sakin sakin duruyor  poposunu dövdüğüm bal kızım <3

tarafından
Aferin sana da canım aferin sonra benim gibi isyeaannnn dersin fıstık kız mi ya ❤❤❤
(2,022 puan) tarafından
isyanlara gir cik gir çık :)) evet canm kız
tarafından
Yesin onu teyzesi kızlar uslu olur hanım hanımcık çiçek ol bakım:)❤❤
0 oy
tarafından
Bide kendine mizildaniyor sonra susuyor bende kendimi gostermemeye calisiyorum beni gordugunde agliyor kucagima gelmek istiyor aglarken oyle birakiyorum yalandan yapiyo))
tarafından
Yalan kız yüzde doksanı yalan hemide devam böyle canım aferin sana benim gibi olma sakin:)
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Izin veriyorum is ciddiye binince dedigini yapiyorum
tarafından
Aferin mesos devam böyle canim❤
0 oy
tarafından
Bazen veriyorum valla lavaboya gittiğim de mecbur ağlıyor
tarafından
Peşime geliyor kız orda ağlıyor yarim yamalak banyo lavabo:)
tarafından
Zaten öyle Allah biliyor ki herşeyimiz yarim :))
0 oy
(12,655 puan) tarafından
Izin vermek mi o da ne :D kzım 5 aylık olcak ilk başta hafif sıdalanıo yanına gidip ilgilenmezsem yavaş yavaş volume artırıo oyle bir ağlıo ki izin vermek ne mumkun :) öksuruo artk ağlıcam die. Yiosa bi ağlat :D cadı kızm bnm
tarafından
Allahım biz nerde hata yaptık kız işimiz var çok canım asiri hemde:)
(12,655 puan) tarafından
:D aynen Allah yardımcımz olsn. Canları sağ olsun da napalm
tarafından
Amin canım amin tek istegimiz❣❤
0 oy
(161 puan) tarafından

Benimki o kadar ağlayan bi çocuk değil ilk aylarda ağlamadan ihtiyaçlarını karşıladım. Şimdi ilgisiz kalınca ağlamaya çalışıyo neden ağladığını unutuyo susuyo :D

tarafından
Unutmak mi bana kendimi unutturyor canım resmen ben ona değil o bana uykususlzluk eğitimi verdi :))
(161 puan) tarafından
Ay kıyamam yaa
tarafından
Gülüşüne değer canım bebislerimizin napalim en azından gece uyuyorum eşim evdeyken buna şükür:)
(161 puan) tarafından
Aynen canım : )
0 oy
(11,459 puan) tarafından
Ilk defa bugün aglattim onda da süpürge çalışıyordu duymamışım yoksa durduk yere ağlamıyorum hemen alıyorum kucağıma kıyamıyorum canım 
(11,459 puan) tarafından
Ama kuzum susmuyor çok ağlıyor bu sefer ya bazen ağlar gibi yapar ağlamaz o zmn almam ama ağladı mi tam ağlar
tarafından
Ama ileride daha çok kullanicak canım ben uayrim seni bense yaptım o hatayı
(11,459 puan) tarafından
Ama napayım kuzum ağlasa da sussa bırak bir saat ağlar
tarafından
Kiyamamaktan bu haldeyiz zaten canım
(11,459 puan) tarafından
Ah ah işte kendi başımıza iş
0 oy
(6,075 puan) tarafından

Ağlasın ağlamayı öğrensin her zaman koşamam ki napim 7 aylık aklıyla bu halde bile gözümün içine baka baka yapacağını yapıyor cok-da nazlı beyefendi

Diyorsam da avaz avaz da ağlatmam herşey sınırda 
tarafından
En iyisi canım sonra daha çok arsizlasiyorlar bizim ki çok nazlı trip trip işi gücü:)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,931 soru

24,393,401 cevap

349,466 kullanıcı

...