Kızlar lütfen vaktiniz varsa okuyabilir misiniz yardıma ihtiyacım var , öyle bir çıkmazdayım ki anlatamam ben bir kaç ay sonra 1,5 yıllık evli olmuş olacağım eşim bana göre gereksiz sebeplerle ailemle 5 aydır görüştürmüyor telefon numaramı falan değiştirdi kimse ulaşmasın diye ve bir kaç gün oluyor hamile olduğumu öğrendim 6+6 şu an daha annemin abimin kardeşimin haberi bile yok çok zorlanıyorum açıp derdimi anlatacak kimsem yok eşimin görüştürmeme sebebi de ben 1 yıllık evliydim hep kaynanamgile gittik hiç aileme gitmedik onlarda haftalarca kaldık beni anneme 1 saatliğine 2 defa götürdü annemle hiç yalnız bile kalmadım abimde en son gittiğimizde kardeşim burda annesinin yanında kalacak falan dedi ağız kavgası ettiler ondan sonra kimseyle görüştürmedi beni bir de benim annem babam ayrı ama babam tekrardan evlendi 2 çocuğu daha var annem yalnız sadece erkek kardeşim ve abim var şimdi hamileyim ve hala aynı şeyi sürdürüyor kızlar 19 yaşımdayım görücü usulü evlendim eşim 32 yaşında ve çok yoruldum artık kimsesiz gibi hissediyorum bana akıl verin boşanmayı düşünmek istemiyorum ama başka çarem yok gibi Allah rızası için bana yardım edebilir misiniz