0 oy
710 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (999 puan) tarafından

image

image

Kizlar cok uzur dilerim benim genital bolgemin tam ustu karniminda en asagisinda bi sislik var nasil desem yumru 3,4 gundur farkettim bunu 14 haftalik hamileyim ne ola bilirki 14 u doktora gidicemde bekleyemedim korkuyorumda 

Kizlar iste karnin bu kismi isaretledigim uzunlukta bi ufak sislik sirt ustu uzandigimda elimi koydugumda biliniyo

Foto bana ait degil

10 Cevaplar

0 oy
(5,514 puan) tarafından
Agri falan varmi gazmi acaba
(999 puan) tarafından
Yok agri yok bel ustu uzanirken elimi koydugum zaman biliniyo kuru
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktoru arayabilirsen ara bi sor canım önemli bisey olabilir  belki 
(999 puan) tarafından
Bilemedimki nasil anlatayim zaten az kaldi gitmemede bel ustu uzanirken elimi koyunca biliniyo kuru bisey uzun biraz
0 oy
tarafından

Buraya erkeklerde giriryor böyle şeyler keşke açmasaydınız:angel:

(999 puan) tarafından
Canim fotograf kendime ait bi fotograf degil bi kizin formuna bakarmisin ben 14 haftalik hamileyim googlede arasdirsanda fotograf cikicak zaten
tarafından
Anladım ama olsun sonuçta yinede başkasının fotosunu paylaşmakta hos değil bana göre bisey diyemiycem
0 oy
(33,511 puan) tarafından
Yani göğsünü bari açmasaydın 
(999 puan) tarafından
Foto bana ait degil 14 haftalik hamileyim kizin formuna bi bakarmisiniz googledede arasdirsaniz yani fotografi bulirsunuz
(33,511 puan) tarafından
Yani kime ait oldugu beni ilgilendirmez sen yüklediğin için ve soru sordugun için millet sensin sanıyor tabi ki
0 oy
tarafından
İgrenc bir fotograf
(999 puan) tarafından
Bilip bilmeden insanlari nasil linc ediyorsunuz anlam veremiyorum fotograf bana ait degil ya ait olsada bundan kime ne gunahi benim boynuma yorum yapmak icin yorum yapmayin lutfen yardim edicekseniz edin yardiminizi ben burda kendi halimde sizin bos konusmaniza bi bak igrenc fotografmis yani nasil anlaticagimi bilemedim cozumu bunda buldum
tarafından
Pekiiii
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Sakın sıkma canım bebeyin olabilir çünkü
(999 puan) tarafından
Sagolasin canm insallah kotu bisey degildir
(1,818 puan) tarafından
Benimki o dediğin bölgenin biraz üstündeydi eğer sende normalde zayıf biriysen bebeyindşr hiç endişelenme
0 oy
(253 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm 
(999 puan) tarafından
Sagolasin kuzum
0 oy
(421 puan) tarafından
İlk zmnlar bnd ole yumru hisetmistim sonra gidip baktim hamileyim :) seninkide bebek olabilirmi acaba bilmemki 
(999 puan) tarafından
Insallah bi sorun yoktur ya kendim icin degilde bebegim icin endiseliyim 14 hafta 4 gunluk yukarda olmasi gerekmiyomu
0 oy
(2,957 puan) tarafından
Bi dra gorunsenmikii ne ola bilir canim acaba
(999 puan) tarafından
Goztericem canim 14 un bekliyom
0 oy
(859 puan) tarafından
Gazolmasın mi kuzum bir doktora git derim 
(999 puan) tarafından
Gidicem orda qaz olurmuki kask deniyo qaliba

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 227 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kadirinannesi16 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 148 göst.
31 Ağustos 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Aysenur_55 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 270 göst.
24 Kasım 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Leyla343480 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 197 göst.
26 Mart 2025 Diğer kategorisinde zeynos1234 (7,080 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,774 soru

24,610,682 cevap

364,064 kullanıcı

...