0 oy
385 göst.
Diğer kategorisinde (201 puan) tarafından
Kızlar eşimi doğum gününe az kaldı. Ben hediyye almayı sevmem. Kendi ellerimle yapmağı severim ki, anısı kalsın. Bakarken ne kadar ona değer verdiyimi anlasın. Ne yapa bilirim sizce.?

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eltim de kaynıma bundan yapmıştı  

-Reklam-
0 oy
tarafından
Atki ör bence
0 oy
tarafından

Canlı müzik yapan cafeye gidin şarkılar söyle onun gözlerine bakarak çılgın olun biraz :D

0 oy
tarafından
Yada ben bekarken esime tesbih yapmistim zeytin cekirdeginden boyadim cilaladim cok guzel bisey olmuştu tesbih kullaniyosa öyle yapabilirsin
0 oy
(2,596 puan) tarafından
Canım ne yaptın dün kan verdin mi
0 oy
tarafından
Bi kaç gün varsa şapka atkı gibi şeyler örebilirsin
0 oy
(491 puan) tarafından
ben gecen yıl eşimin dogum gününü kutlarken uzun zamandir görüşmesigi cocukluk arkadaslarini falan cagırdım sevdigi insanlari aklinin ucuna gelmeyecek kim var kim yok çagırdım hep 

sonra güzel bir mekanla anlaştım ve herkezi oraya topladim canli müzikli falan...

yakın bir arkadasim var benm onun eşide benm eşimle samimi onun esine rica ettim eşimi iş cikisi dertlesmek maksadiyla al anlastigim mekana getir dedim esime esiyle sorunlari oldugunu bosanma aşamasinda olduklarini falan anlatmis inandirici olsun diye 

bu arada bende esimi ariyorum yalandan yemek hazir nerde kaldin askim diye 

sonra hersey hazir olunca haber verdik esimi getirdi bütün ısıklar sönmüştü kocaman bir pasta yaptirdim 15 . 20 kişi falan vardik 

eşim iceri girince ismiyle canli müzik caldi dogum günün kutlu olsun diye sonra bütün ışıklar yandi esim şok oldu cok mutlu oldu adamin nutku durdu 
0 oy
tarafından
Kız hamile olduğunu söyleme ona dogumgununde şöyle diğer postnda kesin hamileym yazmissinda
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Inanki hic bi fikrim yok canim simdiden kutlu olsun
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Bende ani defteri yazacaktim merve yazmis
0 oy
tarafından
Atkı felan oreblirsin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,958 soru